سلام من یه بازی گرفتم رایتش خوب نبوده میشه دوباره اونو بریزم تو کامپیتر تا با سرعت کمتری رایتش کنم تا اجرا شه؟؟لینک کپی و رایت سی دی رو پیدا نمیکنم ؟؟؟
سلام من یه بازی گرفتم رایتش خوب نبوده میشه دوباره اونو بریزم تو کامپیتر تا با سرعت کمتری رایتش کنم تا اجرا شه؟؟لینک کپی و رایت سی دی رو پیدا نمیکنم ؟؟؟
راستي وقتي ايكس باكس بيگرم چندتا دسته ي بيسيم توشه؟؟؟ ديسته ي بيسيم جدا بگيرم چنده؟؟ دستگاه چجور تشخيص ميده كدوم دسته يكه و كدوم دسته دو؟؟ تا چندتا دسته جواب ميده؟
اگر پرميوم جاسپر بگيرم ميتونم آنلاين بازي كنم يا نه؟ اگه ميهش به چه سرعتي نياز دارم؟ 512 خوبه؟
راستي رو ال سي دي هاي براوياي سوني(108 فول اچ دي) با پورت HDMI عالي جواب ميده؟؟در چه حد؟؟فوتبال بخوام روش بازي كنم چطور ميشه؟؟ فكر كن رو 40 اينچ تصوير
ممنون!!![]()
Last edited by Elendil1; 21-05-2009 at 21:10.
ماشاالله چقدر سوال !
یک دسته بی سیم داره که دسته جدا بخوای بگیری فکر کنم حدود 50 تومن باشه ! اون وسط دشته همون دکمه ی XBOX
دورش 4 تا چراغ داره ! دسته ی اول چراغ اول روشن میشه و دسته ی دوم هم چراغ دوم ! تا 4 تا داسته هم Support میکنه !
آره میتونید ! 256 هم خوبه ولی 512 دیگه خیلی خوبه !
کلا LCD TV FULL HD تصویر بسیار عالیی به شما میده ! حالا هرچی اینچش بالاتر باشه تصویر بهتری خواهی داشت !
خوشگل پسر گفتم حدودا : دی ! در ضمن شاید تهران از بوشهر گرون تر باشه !
سوالات رو که دوست خوبم آقای resident evil توضیح دادن ولی در مورد سوال آخری یکم قضیه فرق داره اونم اینه که با افزایش
اینچ TV ممکن هست که شما با افت فریم مواجه بشید.البته اینو خودم به عینه تست کردم که بازیه PES2009 تو LCD 46 FULL HD فریم بازی به شدت کاهش پیدا میکرد .اما تو مانیتوره W2261v که 22 اینچ هست بازی با فریم واقعیه خود اجرا میشد.
تو بعضی بازیها این مشکل هم وجود داره و علتش هم به این خاطر هست که میزان TEXTURE هر بازی فرق داره
دوست عزیز.آیا توی فروم تاپیکی در مورد بازیهای xbox و مثلا توضیح اونها و چند تا عکس از اونها وجود داره؟
سایت game spot هستش.ولی با دایل آپ خیلی کند بالا میاد و دوم اینکه خارجیه!منبع ایرانی برای این کار نداریم؟
بيشتر بازيهاي معروف تاپيك دارن و عكس هم از بازيها موجود هست.
میشه به منم جواب بدید ممنون میشم![]()
کاملا درسته من هم این رو امتحان کردم
پس این مشکل هستش.تازه من بازی gow2 رو با برادرم split sreen بازی می کردیم اون هم تو همین lcd سونی(32 اینچ) افت فریمش وحشتناک بود وحشتناک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)