اين شماره رو امتحان كن +989350001480 ببين مشكلت حل ميشه.
اين شماره رو امتحان كن +989350001480 ببين مشكلت حل ميشه.
آقا مطمئنی ؟
من عید رفتم مشهد از سبزوار تا مشهد حتی تو جاده فول آنتن بود ها !
ولی دمش گرم گرمسار رو نمیدونستم. اول مرداد رفته بودم سمنان که گزارشش هم نوشتم تا 30 کیلومتر بعد تهران بیشتر آنتن نمیداد.
حالا از مشهد چی برامون آوردی ؟!!!!!!!!!!
نکنه خاموش کردن آنتن هارو ؟
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان كه گفتي يكم شكم برد چون بعضي موقع ها هم خودم پشت فرمون بودم شايد اشتباه كردم ولي نه 2-3 جا رو
مطمئنم يادمه دقيقا بين سبزوار و نيشابور بود كه نگاه كردم و انتن نداشتم و 2-3 جا هم بين نيشابور و مشهد بود
كه نگاه كردم و انتن نداشتم
Last edited by Ebrahim202003; 12-09-2007 at 01:00.
بعضی وقت ها افکار آدم روی تصمیماتش تاثیر میذاره.
مثلا چون من 10 ماه باهاش حال کردم برم کیش و 3 خط بیشتر آنتن نده زیاد ناراحت نشم ولی شما مسلما چون خیلی دلت پره از دست اینا برای همین همیشه روی اعصابت راه میره.
پیشنهاد میکنم یه سر بیا تهران مخصوصا محل ما تا یه کم معنای موبایل داشتن رو حس کنی !![]()
آخه گوشی ما که سیم کارت عوض کردنش مصیبته باید باتری و در بیاری و دوباره تنظیم ساعت و تاریخ و بعدم نصفه باتری خالی میشه !!.من دروازه شیراز فکر کنم خیلی وقته باهاش حرف نزدم اما کیش رو من هم قبول دارم عالی نبود . جالبه ما هنوز از ثابت نمیتونیم به 9351400000 یا 130 تلفن کنیم ...!!!
رییس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی گفت: مشخص نشدن حداقل قیمت در قرارداد ایرانسل به منظور ایجاد شرایط رقابتی بین اپراتورها است.رمضانعلی صادق زاده درگفت و گو با خبرنگار موبنا با بیان این مطلب اظهار داشت: اپراتوری در جریان رقابت موفق خواهد شد که سرویس های متنوع با قیمت ارزانتر ارائه دهد
.وی با تاکید بر اینکه اپراتور های تلفن همراه باید هزینه سرویس های خود را کاهش دهند؛ تعیین تعرفه 100 ریالی سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را اقدامی مثبت دانست.صادق زاده کاهش تعرفه خدمات و ارائه سرویس های رایگان ایرانسل را از جمله ابزارهای رقابتی عنوان کرد و گفت: اپراتور اول نیز باید برای مشترکان خود این تسهیلات را ایجاد کند.وی اقدام ایرانسل را در کاهش تعرفه sms سیم کارت های پیام رسان غیرقانونی ندانست و افزود: ایرانسل در تعیین تعرفه خدمات خود مختار است و اپراتور اول نیز نباید در این زمینه اعتراض داشته باشد.
ایرانسل روز گذشته نرخ پیام کوتاه مخصوص سیمکارت های پیام رسان را 100 ریال اعلام کرد : در همین حال امروز مدیر عامل مخابرات این سرویس ایرانسل را از جمله سرویسهای ارزش افزوده دانست و تعیین تعرفه برای آنرا منتفی اعلام کرد . وفا غفاریان معاون وزیر ارتباطات نیز روز گذشته گفت: اپراتور اول هم باید همچون ایرانسل تعرفه خدمات خود را کاهش دهد.
عضو هیات مدیره شرکت "رهیاب پیام رسان" از مذاکره این شرکت با اپراتور دوم تلفن همراه به منظور ارائه سرویس های ارزش افزوده به مشترکان این شبکه خبر داد.رهیاب پیام رسان یکی از 3 شرکت دارای مجوز برای ارائه سرویس های ارزش افزوده تلفن همراه در کشور است."علیرضا احمدیان زارچی "در گفت و گو با خبرنگار "موبنا" گفت: پیشنهاد هایی در خصوص سرویس های پیام انبوه و دیگر سرویس های ارزش افزوده تلفن همراه به ایرانسل ارائه کرده ایم و منتظر جواب نهایی آن هستیم.
وی با اشاره به تعیین تعرفه 100 ریالی ارسال sms از طریق سیم کارت های پیام رسان ایرانسل اظهار داشت: تعیین تعرفه سیم کارت های پیام رسان ایرانسل ارائه سرویس های تلفن همراه را در کشور به سمت رقابتی شدن سوق می دهد و باعث ایجاد بازار جدید رقابتی با ارتباطات سیار خواهد شد.احمدیان خاطر نشان کرد: سرویس دهنده های SMS که تاکنون طرف قرارداد ارتباطات سیار بوده اند از این پس می توانند سرویس های ارزش افزوده را برای مشترکان ایرانسل نیز عرضه کنند. وی با بیان اینکه نرخ هرپیام کوتاه به صورت انبوه برای اپراتور های پیامک ، 110 ریال محاسبه می شود، یادآور شد: چنانچه یک اپراتور سرویس ارزان تری بدهد استقبال خواهیم کرد.احمدیان تعرفه پیام کوتاه سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را دامپینگ قیمتی ندانست و گفت: دنیا به سمتی در حرکت است که سرویس دهندگان SMS چاره ای جز ارائه رایگان این سرویس نخواهند داشت.
این درحالی است که " داوود زارعیان" مدیرکل روابط عموی شرکت مخابرات ایران روز دوشنبه به خبرنگار موبنا گفت که تعرفه 100ریالی سرویس پیام رسان ایرانسل موجب دامپینگ (شکستن قیمت ها) و افزایش آسیب پذیری اپراتورهای کوچک می شود.احمدیان با تاکید بر این که خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران موجب افزایش رقابت در این حوزه می شود، افزود:شرکت های خصوصی برای ارائه خدمات به مشترکان باید ایده های جدید داشته باشند .
بچهها نقشه شیراز را دیدین؟؟؟
به نظرتون تغییر نکرده؟
چند تا خونه احتياج داره براش جور كنم روش دكل بزنه؟
نقشه شیراز رو توی سایت دیدم که هیچ تغییری نکرده بود
ولی شاید توی عمل یه کارایی بشه که امیدوارشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)