تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 942 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض sms

من که دیشب هر کاری کردم نشد با مسیج سنتر تالیا هم نشد(کلا تا حالا نتونستم به 90 بزنم) ولی به خانه ای با طرح نو هنوز نفرستاده دلیوری میده
    اين شماره رو امتحان كن +989350001480 ببين مشكلت حل ميشه.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها ما يه هفته اي نبوديم ، رفتيم مشهد و اومديم . از جاده سمنان رفتيم و مي خواستيم از شمال برگرديم

ولي انقدر گفتن نريد اسير ميشيد و شلوغه و اين حرفا منصرف شديم و از همون جاده تقريبا كويري برگشتيم ، حالا

بگم كه تا اونجا آنتن تو چه وضعي بود : از تهران كه راه افتاديم من تو دلم بيخيال آنتن تو جاده بودم و اصلا فكر نميكردم

كه تو جاده آنتن بده ، جالب اينه كه 30 - 40 كيلومتر از تهران دور شديم و كامل تو جاده كويري افتاديم و هنوز آنتن فول

داشتم و خودمم هم در تعجب. خلاصه بگم دقيقا تا تابلوي گرمسار كه 100 كيلومتر بعد از تهرانه آنتن داشتم و ديگه

آقا مطمئنی ؟
    من عید رفتم مشهد از سبزوار تا مشهد حتی تو جاده فول آنتن بود ها !
    ولی دمش گرم گرمسار رو نمیدونستم. اول مرداد رفته بودم سمنان که گزارشش هم نوشتم تا 30 کیلومتر بعد تهران بیشتر آنتن نمیداد.
    حالا از مشهد چی برامون آوردی ؟!!!!!!!!!!
    نکنه خاموش کردن آنتن هارو ؟

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مطمئنی ؟
    من عید رفتم مشهد از سبزوار تا مشهد حتی تو جاده فول آنتن بود ها !
    ولی دمش گرم گرمسار رو نمیدونستم. اول مرداد رفته بودم سمنان که گزارشش هم نوشتم تا 30 کیلومتر بعد تهران بیشتر آنتن نمیداد.
    حالا از مشهد چی برامون آوردی ؟!!!!!!!!!!
    نکنه خاموش کردن آنتن هارو ؟

الان كه گفتي يكم شكم برد چون بعضي موقع ها هم خودم پشت فرمون بودم شايد اشتباه كردم ولي نه 2-3 جا رو

مطمئنم يادمه دقيقا بين سبزوار و نيشابور بود كه نگاه كردم و انتن نداشتم و 2-3 جا هم بين نيشابور و مشهد بود

كه نگاه كردم و انتن نداشتم
    Last edited by Ebrahim202003; 12-09-2007 at 01:00.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وحید جان من طرف های شما دروازه شیراز هم از ایرانسل استفاده کردم به نظرم واقعا افتضاح بود . من دیروز بانک ملت دروازه شیراز یک تماس با ایرانسل گرفتم به قدری صدا قطع و وصل شد که قطع کردم و سیم کارت همراه اول گذاشتم و تماس را دوباره گرفتم و مشکلی نبود . در ضمن روی شبکه همراه اول تو همین شهر اصفهان فقط یک ملیون به بالا خط فعال هست . کلا ایرانسل به شدت ناامید کننده شده . اصفهان رسمی نیست ولی کیش که رسمی بود ؟!!!
    به نظر من توی کیش هم که رسمی بود اصلا تعریفی نداشت همچنان توی شهرضا و آران بیدگل اصفهان هم که رسمی بود و من رفتم باز هم آنتن دهی به شدت ضعف داشت .
    بعضی وقت ها افکار آدم روی تصمیماتش تاثیر میذاره.
    مثلا چون من 10 ماه باهاش حال کردم برم کیش و 3 خط بیشتر آنتن نده زیاد ناراحت نشم ولی شما مسلما چون خیلی دلت پره از دست اینا برای همین همیشه روی اعصابت راه میره.
    پیشنهاد میکنم یه سر بیا تهران مخصوصا محل ما تا یه کم معنای موبایل داشتن رو حس کنی !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

وحید جان من طرف های شما دروازه شیراز هم از ایرانسل استفاده کردم به نظرم واقعا افتضاح بود . من دیروز بانک ملت دروازه شیراز یک تماس با ایرانسل گرفتم به قدری صدا قطع و وصل شد که قطع کردم و سیم کارت همراه اول گذاشتم و تماس را دوباره گرفتم و مشکلی نبود . در ضمن روی شبکه همراه اول تو همین شهر اصفهان فقط یک ملیون به بالا خط فعال هست . کلا ایرانسل به شدت ناامید کننده شده . اصفهان رسمی نیست ولی کیش که رسمی بود ؟!!!
    به نظر من توی کیش هم که رسمی بود اصلا تعریفی نداشت همچنان توی شهرضا و آران بیدگل اصفهان هم که رسمی بود و من رفتم باز هم آنتن دهی به شدت ضعف داشت .
    آخه گوشی ما که سیم کارت عوض کردنش مصیبته باید باتری و در بیاری و دوباره تنظیم ساعت و تاریخ و بعدم نصفه باتری خالی میشه !!.من دروازه شیراز فکر کنم خیلی وقته باهاش حرف نزدم اما کیش رو من هم قبول دارم عالی نبود . جالبه ما هنوز از ثابت نمیتونیم به 9351400000 یا 130 تلفن کنیم ...!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض رییس کمیته مخابرات مجلس: اپراتور اول باید تعرفه خدمات خود را کاهش دهد

رییس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی گفت: مشخص نشدن حداقل قیمت در قرارداد ایرانسل به منظور ایجاد شرایط رقابتی بین اپراتورها است.رمضانعلی صادق زاده درگفت و گو با خبرنگار موبنا با بیان این مطلب اظهار داشت: اپراتوری در جریان رقابت موفق خواهد شد که سرویس های متنوع با قیمت ارزانتر ارائه دهد

.وی با تاکید بر اینکه اپراتور های تلفن همراه باید هزینه سرویس های خود را کاهش دهند؛ تعیین تعرفه 100 ریالی سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را اقدامی مثبت دانست.صادق زاده کاهش تعرفه خدمات و ارائه سرویس های رایگان ایرانسل را از جمله ابزارهای رقابتی عنوان کرد و گفت: اپراتور اول نیز باید برای مشترکان خود این تسهیلات را ایجاد کند.وی اقدام ایرانسل را در کاهش تعرفه sms سیم کارت های پیام رسان غیرقانونی ندانست و افزود: ایرانسل در تعیین تعرفه خدمات خود مختار است و اپراتور اول نیز نباید در این زمینه اعتراض داشته باشد.

ایرانسل روز گذشته نرخ پیام کوتاه مخصوص سیمکارت های پیام رسان را 100 ریال اعلام کرد : در همین حال امروز مدیر عامل مخابرات این سرویس ایرانسل را از جمله سرویسهای ارزش افزوده دانست و تعیین تعرفه برای آنرا منتفی اعلام کرد . وفا غفاریان معاون وزیر ارتباطات نیز روز گذشته گفت: اپراتور اول هم باید همچون ایرانسل تعرفه خدمات خود را کاهش دهد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 شرکت رهیاب پیام رسان با ایرانسل وارد مذاکره شد

عضو هیات مدیره شرکت "رهیاب پیام رسان" از مذاکره این شرکت با اپراتور دوم تلفن همراه به منظور ارائه سرویس های ارزش افزوده به مشترکان این شبکه خبر داد.رهیاب پیام رسان یکی از 3 شرکت دارای مجوز برای ارائه سرویس های ارزش افزوده تلفن همراه در کشور است."علیرضا احمدیان زارچی "در گفت و گو با خبرنگار "موبنا" گفت: پیشنهاد هایی در خصوص سرویس های پیام انبوه و دیگر سرویس های ارزش افزوده تلفن همراه به ایرانسل ارائه کرده ایم و منتظر جواب نهایی آن هستیم.

وی با اشاره به تعیین تعرفه 100 ریالی ارسال sms از طریق سیم کارت های پیام رسان ایرانسل اظهار داشت: تعیین تعرفه سیم کارت های پیام رسان ایرانسل ارائه سرویس های تلفن همراه را در کشور به سمت رقابتی شدن سوق می دهد و باعث ایجاد بازار جدید رقابتی با ارتباطات سیار خواهد شد.احمدیان خاطر نشان کرد: سرویس دهنده های SMS که تاکنون طرف قرارداد ارتباطات سیار بوده اند از این پس می توانند سرویس های ارزش افزوده را برای مشترکان ایرانسل نیز عرضه کنند. وی با بیان اینکه نرخ هرپیام کوتاه به صورت انبوه برای اپراتور های پیامک ، 110 ریال محاسبه می شود، یادآور شد: چنانچه یک اپراتور سرویس ارزان تری بدهد استقبال خواهیم کرد.احمدیان تعرفه پیام کوتاه سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را دامپینگ قیمتی ندانست و گفت: دنیا به سمتی در حرکت است که سرویس دهندگان SMS چاره ای جز ارائه رایگان این سرویس نخواهند داشت.

این درحالی است که " داوود زارعیان" مدیرکل روابط عموی شرکت مخابرات ایران روز دوشنبه به خبرنگار موبنا گفت که تعرفه 100ریالی سرویس پیام رسان ایرانسل موجب دامپینگ (شکستن قیمت ها) و افزایش آسیب پذیری اپراتورهای کوچک می شود.احمدیان با تاکید بر این که خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران موجب افزایش رقابت در این حوزه می شود، افزود:شرکت های خصوصی برای ارائه خدمات به مشترکان باید ایده های جدید داشته باشند .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بچه‌ها نقشه شیراز را دیدین؟؟؟

به نظرتون تغییر نکرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

اگه بخواد و شهرداری اجازه نده؟
    چند تا خونه احتياج داره براش جور كنم روش دكل بزنه؟

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه‌ها نقشه شیراز را دیدین؟؟؟

به نظرتون تغییر نکرده؟
    نقشه شیراز رو توی سایت دیدم که هیچ تغییری نکرده بود
    ولی شاید توی عمل یه کارایی بشه که امیدوارشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •