اقا یه لینک دانلود کانتر 1.6 میخوام
کامل باشه با پچ
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اقا یه لینک دانلود کانتر 1.6 میخوام
کامل باشه با پچ
194.225.50.24:27015
194.225.50.24:27016
194.225.50.24:27017
194.225.50.24:27018
![]()
دوست عزیز من که جمله بندیهای خط دوم رو متوجه نشدم! ولی با تایپ add_bot در قسمت خالی صفحه کنسول پیغام unknown command رو میده و ... ، من که بیخیال این بازی و سی دی بدست اومده شدم، همون pes2010 از همه راحت تر و بهتره...
سلام
عزیز
توی بازی که رفتی h رو بزن چند تا منو میاد
یکی نوشته add bot اون بزن بقیه مراحلش دیگه تابلو ه
میتونی یار ها رو انتخاب کنی
Last edited by END_BOY; 04-06-2010 at 23:07.
آقا من تو کانتر اسپری میسازم نمی گیره!!
مشکل چیه؟؟؟
ممنون
با تشکر
الان توپ ترین ورژن کانتر برای کامپیوتر کدوم ورژنه؟
ورژن 1.7 بیشترین باگ رو داره. راحت باهاش می تونی نوبا رو ببری. من
که 4صدتا باگش رو نوشتم.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
بعله میشه باید کریت سرور رو بزنی تعداد بوت هارو بنویسی و بازی کنی. فقط بدیش اینه باگاش رو گرفتن سپر سی تی نداره بعد بوتاش خرکی شدن مپ وی آی پی اسکورت رو هم نداره.
سلام به من به تازگی Ruter جدید خریدم که ماله شرکت cisco است و 2 تا هم کارت شبکه به صورت USB
ruter رو به کاپیوتر خودم وصل کردم و اون 2 رو به کامپیوتر دیگه بعد همه چی هم ست کردم و رقتم تو نت و همه چی درست شد .. اما این 3 تا کامپیوتر در هر 3 تاشون کانتر 1.6 داره ولی نمیدونم چی جوری باید ست کرد که بشه با هم بازی کرد ... من از کابل LAN بلدم به صورت شبکه ای بازی کنم اما از طریق وایرلس بلد نیستم ... اگه ممکنه منو راهنمایی کنید .....
راستی کانتر من به این شکل هستش
![]()
دوستان من مشکبم حل شد ولی 2 تا مشکل دیگه دارم .. مشکل اولیمو با نصب کردن کانتر دیگری درست کردم ... اما 2 تا مشکل دارم یکی اینکه وقتی رفتم تو بازی و شروع به بازی کردن کردماون یکی کامپیوتر دیگه می اد و تو قسمت lan منو میبینه و کانکت میکنه اما بعد از چند دققه بازی کانتر من از حرکت وایمیسه و می نیویسه که conection problem نمیدونم چطور باید حل کنم .. مشکل دوم اینه که کامپیوتر دومی اسن منو تو قسمت lan منو نمی بینه اما وقتی پینگ میکنم replay میده یعنی درسته ولی تو کانتر نه در ضمن من سرور هستم و از طزیقه وایرلس اون 2 تا pc رو share کردم ولیی این مشکل ها رو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)