اگر همین اثر رو درام باقی می مونه بلید WB مشکل داره باید عوض شه
اگر همین اثر رو درام باقی می مونه بلید WB مشکل داره باید عوض شه
بله تهران هستم ولی من امروز هر دو فنر را از خیابان ایراشهر تهیه کردم و کارتریج بصورت کاملا سلامت و با دقت بستم . ممنون از توجهتون
البته بعد از بستن کارتریج مقدار بسیار کمی پودر نشتی میکرد آیا این طبیعیه ؟
روی درام اثری از پودر تونر نیست و کاملا تمیزه ولی شاید اگر زیاد دقت کنیم شیارهای ظریفی بنظر بیاد ولی سیاه نیست . آیا ممکنه که درام خراب شده باشه ؟
در ضمن با اینکه کارتریج را کامل شارژ کردم ولی باز هم کم رنگه توی تنظیمات پرینتر کمی میزان پر رنگی را بالا بردم بهتر شد . این به چه علت هست ؟ اینکه میگن درام اگر نور ببینه آسیب می خوره و پرینت کم رنگ میشه درسته ؟
ممنون
سلام
من میخوام پرینتر رنگی لیزری مدل HP 1025 بخرم برای مصارف خانگی
خوبه یا نه؟
کارکردش چطوره؟
هزینه های بعد از خرید چیه ؟
نه نباید پودر بریزه بیرون اگر الان کمی می ریزه تو دستگاه که همزن مخزن می چرخه کم کم همرو بیرون می ریزه.
می تونی یه درام بگیری بصورت اضافه داشته باشه عوض کردنش هم نیازی به باز کردن کارتریج نداره
الان مدل 200 و مدلهای جدیدتر اومده دیگه 1025 زیاد تو بازار نیست
سلام من پرینتر لکسمارک سه کاره x203n دارم امشب داشت پرینت می گرفت ولی یه دفعه صدایی از داخل پرینتر شنیده شد بعد از اون صدا دیگه هر چی که پرینت می گیرم کاغذ سفید میده بیرون به نظر شما باید چیکار کنم باز چه مشکلی پیش اومده شش ماه دارم خیلی اذیتتم کرده تازه یه هفته می شد از تعمیر برگشته خواهش می کنم کمکم کنید
با تشکر
سلام سلام
خسته نباشید
منظور از کارتریج استارتر چیه ؟
وقتی می نویسه ( کارکرد کارتریح 1500 ولی در ابتدا تونر استارتر با برگ 700 ) یعنی ظزفیتش اینقدره برای 1500 تا باید کارتریج نو بخری یااینکه پودرش اینقدره بعدا میشه کامل استفاده کرد
در ضمن من اینو در بعضی مدل های سامسونگ دیدم اچ پی هم همچین مدل های داره ؟
قبلا از پاسخ شما بزرگوار کمال تشکر و سپاس را دارم
ممنون
دقیقا میگید چه مارکی؟
قیمت چنده؟
يعني مشكل از درامه ؟ لازمه بگم كه من براي اين پرينتر ٢ تا كارتريج دارم واين يكي را براي ذخيره مي خواستم ولي برام مهمه كه خوب كار كنه البته با حداقل هزينه ، بزودي يك عكس از پرينت اين كارتريج اينجا ميزارم اگر واقعا مشكل از درام باشه شايد عوضش كنم ، چند هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)