تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 848 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پارس آنلاین امروز وضعیت پایداری نداره و همین چند دقیقه پیش دو بار بصورت کوتاه اتصال اینترنت قطع شد و نیز اینکه سرعت تک کانکشن امروز افتضاح است.

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

پارس آنلاین امروز وضعیت پایداری نداره و همین چند دقیقه پیش دو بار بصورت کوتاه اتصال اینترنت قطع شد و نیز اینکه سرعت تک کانکشن امروز افتضاح است.
    درست میگن این دوستمون معنم سرویسم 3مگ دارم لینک میپره هرچندساعت یبار موندم چندروز دیگه 8مگ بگیرم چی میشه قبلن اینطوری نبود خطم رو9مگ بود قطعی نداشتم سرعته دانلودمم 900تامیدادنمیدونم جدیدن چرا این مدلی شده تازه سرعتارم که بستند وبراساس نوع سرویس سرعت داده میشه بازم با این حال بدترشده کسی دیگرهم به این مشکل خورده بخصوص با سرویسهای 16مگ و8مگ
    Last edited by feranko724; 30-12-2017 at 01:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

البته باید این نکته را هم ذکر کنم که سرعت نوسان داره و سرعت تک کانکشن در صورتی که مشکل کلی در اتصال وجود نداشته باشه ( مثل دیروز که در پست های بالاتر به آن اشاره کردم ) با وجود داشتن نوسان قابل قبول است.
    بگذارید اینطور براتون این رو روشن کنم که وقتی در twitch ویدیویی رو آغاز به تماشا کردن می کنم در رزولوشن 480p ابداً مشکلی وجود نداره اما در 720p ( نه 720p 60، در این حالت lag خیلی زیاد می شود ) اگر سرعت تک کانکشن ( در video stream فقط از یک اتصال برای گرفتن داده های ویدیو میشه استفاده کرد در نتیجه مبحث تک اتصال ( کانکشن ) اهمیت پیدا می کنه ) مشکلی نداشته باشه در اغلب موارد بدون lag و گاه گداری lag برای چند ثانیه میشه ویدیو رو تماشا کرد.
    Last edited by shahram83; 30-12-2017 at 12:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

شما خیالتون راحت باشه،اصلا به اون مقدار حجم نمیرسه،فکر کنم خودشون هم الان نوشتم که اصلا به اون مقدار نمیرسه و نگرانی بابت این مورد نیست

من خطم روی 9 مگ بود حداکثر شبی 15 گیگ میتونستم دانلود کنم،که در یک ماه میشه 15*30=450 گیگ

دیگه شما حساب کنید سرویس 2 مگ بگیرید نهایت شبی 5 گیگ بگیرید که در یک ماه میشه 150 گیگ

ویرایش:البته من الان رفتم دیدم سرویس 2 مگ ترافیک شبانه رو 100 گیگ زده ولی باز بعید میدونم کسی بتونه شبانه ماهی 100 گیگ دانلود کنه

شما برید تو سوالات متداول هم اینو نوشته

هنگامیکه ترافیک شبانه به اتمام برسد چه می شود؟

حجم شبانه بسته ها به نحوی طراحی شده اند که با توجه به سرعت سرویس هیچ گاه به اتمام نمیرسند و مشترک میتواند با خیال آسوده و به صورت نامحدود در این ساعات استفاده کند.
    داداش برا ۴ مگ ۷۵ گیگ گذاشته
    با ۴ مگ خیلی بیش از اینا میشه دانلود کرد

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

5. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

داداش برا ۴ مگ ۷۵ گیگ گذاشته
    با ۴ مگ خیلی بیش از اینا میشه دانلود کرد

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

کدوم پلنش 75 گیگه ؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته درست میگن ، مقدار ترافیک شبانه ارائه شده کمتر از حداکثر میزان مصرف در ماه است .
    به عنوان مثال سرعت 4 مگابیت بر ثانیه 140گیگابایت ترافیک شبانه داره که نصف این مقدار ترافیک بین الملل قابل استفاده است که میشه 70 گیگابایت برای کل ماه.
    محاسبه اینکه چه مقدار بطور حداکثری میشه از سرویس شبانه استفاده کرد
    تعداد ساعت کل دانلود شبانه از این قرار است ، فاصله زمانی بین 2 تا 7 ، پنج ساعت است که اگر در کل ماه ضرب کنیم 5*30=150 ساعت می شود.
    4مگابیت بر ثانیه معادل ، نیم مگابایت در ثانیه ، 30 مگابایت در دقیقه و 1800 مگابایت در ساعت است . 4/8=0.5 ..... 0.5*60=30 ..... 30*60=1800
    حالا اگر مقدار حداکثر مصرف در ساعت را ضرب در ساعات کل ماه کنیم میشود 270000 مگابایت در ماه معادل 263.5 گیگ برای یک ماه . 1800*150=270000 .... 270000/1024=263.67

مقدار حداکثر مصرف 264 گیگابایت برای یک ماه 30 روزه است ، در حالی که مقدار ترافیک شبانه سرویس 70 گیگابایت است که نزدیک به یک چهارم مقدار حداکثر مصرف است.

8. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان اینترنت من بالاخره وصل شد.
    سرویس انتخابی 16مگ و اینهم وضعیت خط من ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به کشش مناسب خط من ، راحت سرعت و می برن بالا یا شکایت و دعوا لازم داره ؟
    دوستانی که تجربه کار با پارس آنلاین داشتن راهنمایی کنن لطفا ...
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با توجه به کشش مناسب خط من ، راحت سرعت و می برن بالا یا شکایت و دعوا لازم داره ؟
    ممنون .

درسته ریت خط شما الان حدود 18-19 مگ هست ولی یا دان استریم 9 مگ SNR خط شما 11 هست که خوب نیست
    من پارس آنلاین بودم اونها خط شما رو سه روز مانیتورینگ میکنند اگر دی سی داشتی دان استریم رو از 16 روی 12 یا 8 میزارن
    تو این سه روز به هیچ وجه مودم رو حتی خاموش نکن چون نرم افزار اونها فکر میکننه بخاطر snr پائین ارتباط خط شده

11. 2 کاربر از SKIPY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون .
    دعوا و شکایت که به احتمال قوی نیاز نداره. زنگ بزنید درستش میکنن . البته خیلی هم به این عدد فکر کنم نمیشه اعتماد کرد. خط من تا 8 مگ هم مینوشت که میتونه سرویس بده ولی وقتی رو 8 بسته میشد کلی پکت لاست میگرفت و نمیشد درست کار کرد . حالا شما زنگ بزن بگو روی همون سرعت اسمی ببندن تا تست کنی. اگر یه مدت سرعت 16 رو تست کردی و مشکلی نداشتی که هیچ اگر هم مشکل داشتی دوباره زنگ میزنی میگی بیارنش پایین

الان این خط منه که نوشته تا 8 مگ میکشه ولی بخاطر پکت لاست خودم گفتم بزارنش رو 6

13. 2 کاربر از ●●●FDR●●● بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

درسته ریت خط شما الان حدود 18-19 مگ هست ولی یا دان استریم 9 مگ SNR خط شما 11 هست که خوب نیست
    من پارس آنلاین بودم اونها خط شما رو سه روز مانیتورینگ میکنند اگر دی سی داشتی دان استریم رو از 16 روی 12 یا 8 میزارن
    تو این سه روز به هیچ وجه مودم رو حتی خاموش نکن چون نرم افزار اونها فکر میکننه بخاطر snr پائین ارتباط خط شده
    من رو این خط چند سال از عصرتله کام 16 مگ داشتم هیچ مشکلی از روز اول نداشت .
    snr هم همین حدودا بود ...

ولی به شخصه فکر میکنم اکثر مشکلات بخاطر سرعت اپلوده . یه وقتایی این سرعت و مقداری پایین بیارن کل مشکلات با هم حل میشن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •