پارس آنلاین امروز وضعیت پایداری نداره و همین چند دقیقه پیش دو بار بصورت کوتاه اتصال اینترنت قطع شد و نیز اینکه سرعت تک کانکشن امروز افتضاح است.
پارس آنلاین امروز وضعیت پایداری نداره و همین چند دقیقه پیش دو بار بصورت کوتاه اتصال اینترنت قطع شد و نیز اینکه سرعت تک کانکشن امروز افتضاح است.
درست میگن این دوستمون معنم سرویسم 3مگ دارم لینک میپره هرچندساعت یبار موندم چندروز دیگه 8مگ بگیرم چی میشه قبلن اینطوری نبود خطم رو9مگ بود قطعی نداشتم سرعته دانلودمم 900تامیدادنمیدونم جدیدن چرا این مدلی شده تازه سرعتارم که بستند وبراساس نوع سرویس سرعت داده میشه بازم با این حال بدترشده کسی دیگرهم به این مشکل خورده بخصوص با سرویسهای 16مگ و8مگ
Last edited by feranko724; 30-12-2017 at 01:18.
البته باید این نکته را هم ذکر کنم که سرعت نوسان داره و سرعت تک کانکشن در صورتی که مشکل کلی در اتصال وجود نداشته باشه ( مثل دیروز که در پست های بالاتر به آن اشاره کردم ) با وجود داشتن نوسان قابل قبول است.
بگذارید اینطور براتون این رو روشن کنم که وقتی در twitch ویدیویی رو آغاز به تماشا کردن می کنم در رزولوشن 480p ابداً مشکلی وجود نداره اما در 720p ( نه 720p 60، در این حالت lag خیلی زیاد می شود ) اگر سرعت تک کانکشن ( در video stream فقط از یک اتصال برای گرفتن داده های ویدیو میشه استفاده کرد در نتیجه مبحث تک اتصال ( کانکشن ) اهمیت پیدا می کنه ) مشکلی نداشته باشه در اغلب موارد بدون lag و گاه گداری lag برای چند ثانیه میشه ویدیو رو تماشا کرد.
Last edited by shahram83; 30-12-2017 at 12:34.
داداش برا ۴ مگ ۷۵ گیگ گذاشته
با ۴ مگ خیلی بیش از اینا میشه دانلود کرد
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
کدوم پلنش 75 گیگه ؟
البته درست میگن ، مقدار ترافیک شبانه ارائه شده کمتر از حداکثر میزان مصرف در ماه است .
به عنوان مثال سرعت 4 مگابیت بر ثانیه 140گیگابایت ترافیک شبانه داره که نصف این مقدار ترافیک بین الملل قابل استفاده است که میشه 70 گیگابایت برای کل ماه.
محاسبه اینکه چه مقدار بطور حداکثری میشه از سرویس شبانه استفاده کرد
تعداد ساعت کل دانلود شبانه از این قرار است ، فاصله زمانی بین 2 تا 7 ، پنج ساعت است که اگر در کل ماه ضرب کنیم 5*30=150 ساعت می شود.
4مگابیت بر ثانیه معادل ، نیم مگابایت در ثانیه ، 30 مگابایت در دقیقه و 1800 مگابایت در ساعت است . 4/8=0.5 ..... 0.5*60=30 ..... 30*60=1800
حالا اگر مقدار حداکثر مصرف در ساعت را ضرب در ساعات کل ماه کنیم میشود 270000 مگابایت در ماه معادل 263.5 گیگ برای یک ماه . 1800*150=270000 .... 270000/1024=263.67
مقدار حداکثر مصرف 264 گیگابایت برای یک ماه 30 روزه است ، در حالی که مقدار ترافیک شبانه سرویس 70 گیگابایت است که نزدیک به یک چهارم مقدار حداکثر مصرف است.
دوستان اینترنت من بالاخره وصل شد.
سرویس انتخابی 16مگ و اینهم وضعیت خط من ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به کشش مناسب خط من ، راحت سرعت و می برن بالا یا شکایت و دعوا لازم داره ؟
دوستانی که تجربه کار با پارس آنلاین داشتن راهنمایی کنن لطفا ...
ممنون .
درسته ریت خط شما الان حدود 18-19 مگ هست ولی یا دان استریم 9 مگ SNR خط شما 11 هست که خوب نیست
من پارس آنلاین بودم اونها خط شما رو سه روز مانیتورینگ میکنند اگر دی سی داشتی دان استریم رو از 16 روی 12 یا 8 میزارن
تو این سه روز به هیچ وجه مودم رو حتی خاموش نکن چون نرم افزار اونها فکر میکننه بخاطر snr پائین ارتباط خط شده![]()
دعوا و شکایت که به احتمال قوی نیاز نداره. زنگ بزنید درستش میکنن . البته خیلی هم به این عدد فکر کنم نمیشه اعتماد کرد. خط من تا 8 مگ هم مینوشت که میتونه سرویس بده ولی وقتی رو 8 بسته میشد کلی پکت لاست میگرفت و نمیشد درست کار کرد . حالا شما زنگ بزن بگو روی همون سرعت اسمی ببندن تا تست کنی. اگر یه مدت سرعت 16 رو تست کردی و مشکلی نداشتی که هیچ اگر هم مشکل داشتی دوباره زنگ میزنی میگی بیارنش پایین
الان این خط منه که نوشته تا 8 مگ میکشه ولی بخاطر پکت لاست خودم گفتم بزارنش رو 6
![]()
من رو این خط چند سال از عصرتله کام 16 مگ داشتم هیچ مشکلی از روز اول نداشت .
snr هم همین حدودا بود ...
ولی به شخصه فکر میکنم اکثر مشکلات بخاطر سرعت اپلوده . یه وقتایی این سرعت و مقداری پایین بیارن کل مشکلات با هم حل میشن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)