تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 754 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

مال برق نیست ... دو احتمال وجود دارد یک از طرف دیتا سنتر و دستگاه های اتاف تلفن و پورتی که شما وصلید باهاش ...دوم مسیر انتقال دیتا کافو پست متاسفانه احتمال خرابی ناحیه پست زیاده و اون افرادی که میان خرابی رفع کنن دانش کافی ندارن باید پیمانکار شبکه کابل خودشون بیان اگر تونستید بیارینشون بهشون بگید مقاومت عایقی زوج هارو در پست تست کنن اگر مقاومت بالا بود کل مسیر انتقال از زیر خاک یا اگر هوایی اومده باید تعویض بشه و یا نهایتا باید مفصل رو پاره کنن و سیم هارو عوض کنن که بعید میدونم ..امیدوار باشید که جزئی باشه

2. 4 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2018
    پيش فرض
    یه سوال از کل تایپیک داشتم اگه کاربران یک اپراتور adsl در یک منطقه زیاد شود آیا سرعت اینترنت پایین میاد ؟ و اگه اینطوره آیا با انتخاب یک اپراتور دیگر که کاربران کمی دارد می توان از سرعت بیشتری بهره برد ؟ و در پایان میشه یک اپراتور با تعدا کاربر کم پیشنهاد بدید ؟ من الان استان کرمان های وب وصلم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

سلام میشه بفرماییدAttainable Rate (Kbps) چیست

- - - Updated - - -

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

یه سوال از کل تایپیک داشتم اگه کاربران یک اپراتور adsl در یک منطقه زیاد شود آیا سرعت اینترنت پایین میاد ؟ و اگه اینطوره آیا با انتخاب یک اپراتور دیگر که کاربران کمی دارد می توان از سرعت بیشتری بهره برد ؟ و در پایان میشه یک اپراتور با تعدا کاربر کم پیشنهاد بدید ؟ من الان استان کرمان های وب وصلم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام

مودم حداکثر کشش خط رو تخمین میزنه.
    کاملا دقیق نیست ولی حدود سرعت حداکثری قابل دریافت رو میشه ازش فهمید.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

بستگی به رفتار و سیاست دیتا سنتر دارد قانونی نباید چنین مشکلی وجود داشته باشد چون هر کاربر یک پورت داره و رانژه کردن براش مگر از یک خط تقسیمات صورت بگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

مال برق نیست ... دو احتمال وجود دارد یک از طرف دیتا سنتر و دستگاه های اتاف تلفن و پورتی که شما وصلید باهاش ...دوم مسیر انتقال دیتا کافو پست متاسفانه احتمال خرابی ناحیه پست زیاده و اون افرادی که میان خرابی رفع کنن دانش کافی ندارن باید پیمانکار شبکه کابل خودشون بیان اگر تونستید بیارینشون بهشون بگید مقاومت عایقی زوج هارو در پست تست کنن اگر مقاومت بالا بود کل مسیر انتقال از زیر خاک یا اگر هوایی اومده باید تعویض بشه و یا نهایتا باید مفصل رو پاره کنن و سیم هارو عوض کنن که بعید میدونم ..امیدوار باشید که جزئی باشه
    اقا امروز کاملا اتفاقی ، داشتم میرفتم بیرون سر کوچه دو تا تکنسین مخابرات و دیدم ، داشتن برای یک خونه دیگه مشکل قطع تلفنشو بر طرف میکردن ، از فرصت استفاده کردم گفتم دیگه حالا حالا شاید نتونم تکنسین مخابرات و بیارم برای بررسی مشکل ADSL ، خلاصه مشکل و بهش گفتم ، طرف خیلی با اشتیاق اومد یه بررسی کرد گفت مشکلت همون برق سه فاز اسانسوره و اینکه کابل برق مربوط به کنتور اسانسور و کابل تلفن ساختمان دو سه متری کنار هم اومدن ، همون نویز میندازه و سیگنال و میپرونه.
    بعد طرف از خود پست که چسبیده به دیوار خونه است ، یه کابل 10 متری و بهش دادم مستقیم وصل کرد به پست و از سر دیگشم از نمای ساختمان اوردم بالا وصل کردم به مودمم.

نتایج حاصله و چند سوال از دوستان عزیز:

1- خوشبختانه حرکت اسانسور دیگه باعث پریدن لینکم نمیشه. خطم قبلا اگر سرعت مودم (Rate) زیر 3 مگ بود ، حرکت اسانسور مشکلی ایجاد نمیکرد ، ولی روی 4 مگ و بالاتر بی برو برگرد با حرکت اسانسور لینک میپرید ، که الان خوشبختانه درست شد.

2-کابلی که بهش دادم کابل دو زوج فویل دار ، اصلا فکر نمیکردم بشه سرش سوکت زد ، چون از سیم تلفن معمولی ضخیمتره ، ولی خیلی شیک سرش سوکت زد طوری که مستقیما کابل و به مودم وصل کردم ، سر دیگشم که وصله به پست.

2- با اینکه کابل مستقیم از پست مخابرات متصل شده به مودمم ، عدد نویز فقط و فقط نیم واحد تغییر کرده. نویزم از 46.5 شد 46 همین!!! ( با اسپلیتر هم امتحان کردم همین بود و بازم فرقی نکرد)!! این یعنی ممکنه مشکل نویز زیادم از مخابراته یا از شاتل؟ نا گفته نماند فاصله ما تا مرکز مخابراتیمون حدود 3 کیلومتره .

3- کاملا برخلاف انتظارم سرعت لود صفحات نسبت به قبل از این رفع مشکلات پایین اومده ، در حالی که سرعت دانلودم خوبه با IDM و در حالت تک کانکشن حدود 500KB/s ، کسی میدونه احتمالا چرا ؟؟

4- تکنسینه میگه این کابل موقته و غیر قانونیه ، فقط برای تست یکی دو روز استفاده کن ، بعد خواستی باید کابل کشیت کمی عوض بشه تا کابل تلفن از کابل اسانسور دور بشه.شدیدا مشتاقه بیاد این کارو انجام بده. هر چی میگم خب حاجی هزینش چقدره طفره میره. کسی میدونه هزینش حدودا چقدره ؟؟؟؟ احتمالا کابل قدیمی و باید حذف کنه و یه دو سه متر باید کابل کشی کنه. ایا باید کابل کل طبقات ساختمون جایگزین بشه یا میشه فقط یک سیم یا کابل برای ما بکشه و به تلفن بقیه طبقات کاری نداشته باشه!!

ببخشید که خیلی سوال شد.
    Last edited by rezapcworld; 01-10-2018 at 22:39.

9. این کاربر از rezapcworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

[
    پیشنهاد من اینه که اگر قطعی برطرف شده و میتونی سرعت بالاتر استفاده کنی یک سیم کشی از مسیر دیگه انجام بده و یک عکس از پست و پورت خودت بگیر که اتصالات رو بلد باشی...snr شما به این راحتی ها بالاتر نمیره تلاش بی فایده نکنید..برای حرفم دلیل دارم1باید یک تکنیسین وارد به اتاق تلفن برد که بررسی انجام بده که امکان پذیر نیست و مقاومت زوج هارو تست کنن که انجام نمیدن..فقط امیدوار باشید حفاری یک شرکت در ناحیه شما صورت بگیره و کابل ها زیر خاک قطع بشه
    Last edited by hamid3369; 02-10-2018 at 09:24.

11. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

چند روزی هست که روی خطم نویز افتاده. بوق تمیزه ولی snr به شدت پایین هست.
    مودم رو بردم دم در. باز هم همین وضع بود.به مودم شک کردم زنگ زدم شرکت که یکی رو فرستادن اونم با مودم خودش دم در تست کرد باز هم همین بود. کارشناس شرکت (فن آوا) گفت که از مخابرات هست.
    بعد از کلی پیگیری از مخابرات اومدن. از پست(جعبه کوچیک های رو دیوار) چک کرد گفت مشکلی نیست. منم همون موقع مودم رو به سیمی که تو پست هست و از تو زمین میاد زدم بازم وضع نویزش همین بود.
    این که بوق هم تمیز هست باعث شد شک کنم به پورتم تو بخش mdf
    حالا قراره پورت رو عوض کنن. ولی یه چیزی هست که به نظرم نشون میده مشکل از پورت هم نیست. اونم اینه که تو بعضی ساعت ها وضعیت بهتر میشه و خط 4 مگ رو میکشه. بعضی وقت ها خودش خراب میشه و رو 2 مگ هم به سختی آپ میشه. این خط قبلا تا 7 مگ هم تو بعضی ساعات میکشید.
    به نظر شما مشکل از چیه؟؟

مشکل از پورت هم نبود. کسی راه حلی نداره؟؟ مثلا از 12 ظهر تا الان خط با 4مگ آپ شد و الان به 2 رسیدم. نمیدونم چی داره این همه نوسان درست میکنه. دوباره مودم رو به پست هم وصل کردم دقیقا همین وضع بود. کسی راه حلی نداره؟چی ممکنه باعث شده باشه خطی که تا 7 8 مگ می کشید یهو 4 مگ رو به سختی بکشه ؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما نظری ندارید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

مشکل از پورت هم نبود. کسی راه حلی نداره؟؟ مثلا از 12 ظهر تا الان خط با 4مگ آپ شد و الان به 2 رسیدم. نمیدونم چی داره این همه نوسان درست میکنه. دوباره مودم رو به پست هم وصل کردم دقیقا همین وضع بود. کسی راه حلی نداره؟چی ممکنه باعث شده باشه خطی که تا 7 8 مگ می کشید یهو 4 مگ رو به سختی بکشه ؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما نظری ندارید؟؟؟
    من خودم بارها شاهد بودم مشترک و پیمانکار خرابی و توسعه شبکه کابل خودشون رو دربدر کوچه پست کافو کردن ولی نهایتا با حضور رییس مخابرات شخصا در اتاق تلفن ایراد رو پیدا کرده و تغیرات و تعویضات رو اعمال کرده مسئولین اتاق تلفن همون دیتا سنتر بی اهمیت هستن به دستگاه هاشون پورت هارو هم الکی میگن مشکلی نیست ..حالا اگر بقول اون کسی که گفته پورت ایرادی نداره باید اول از کافو شروع کرد دو سانت رو از ناحیه اتصال برید خمیدگی رو حذف کرد سلامت سیم های رانژه در اطراف کافو تا نقطه خروجی بررسی شه و بعدش مقاومت همون سیم رو چک کرد اگر روبراه بود باید به سراغ پست اومد و زیر پست و آیا سایر مشترکین واحد شما هم اینترنت دارن همین snr رو دارن و ایا افت دارن در تبادل ؟؟ اگر جواب آری باشد بایستی برای شما از پست پایین تر رزرو کابل بکشن براتون احتمال 60 درصد حل میشه مشکل اگر به شرط اینکه کافو یا دیتا سنتر ایراد نداشته باشن ..حالا شما باید پیگیر باشید که بتونید روی خط رزرو از پست جانب کابل بکشید باید مقداری زحمت کشید ..ممکنه فرسودگی لبه سیم به اتصال کافو موجب این تداخل باشه ممکنه سولفاته شده باشه ولی از انجایی که قبلا با سرعت بالا میکشیده بعیده نقص در مفصل باشه بهتره در اطراف کافو مخابرات هم بررسی انجام بشه 2 سانت از لبه حذف بشه همون قسمت لخت شده
    مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفینگ کنید و زنگ بزنید به 2020 بگید چراغ اینترنتم روشن نمیشه ببیندید چیکار میکنن تغیری حاصل میشه و اینکه بگید خط من رو چند بسته شده شاید خودشون عمدا رو کم میبندن برای حفظ شفافیت voice
    Last edited by hamid3369; 02-10-2018 at 17:50.

14. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •