تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 720 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام برادر...مبارکت باشه...چند گرفتی حالا؟
    حرارت که تولید میکنه(این از مشخصات تلویزیونهای نئوپلاسما و دستگاههای با مصرف بالاتر هستش)!برای من هم گرم میشه ولی من خیلی بهش توجهی نکردم...به هر حال وقتی هم که فنش کار کنه حرارت رو میده بیرون بیشتر به چشم میاد...ایشالله که چیزی نیست...خیلی حساس نباش...اولش همیشه همینه...آدم خیلی حساس میشه
    اگه واقعاً حرارت خیلی زیادی تولید میکنه،خدای نکرده شاید پشت دستگاه موقع حمل آسیب دیده باشه!ممکنه فنش ایراد پیدا کرده باشه!فوق فوقش باید فنش عوض بشه که هزینه ی زیادی نباید قاعدتاً داشته باشه مگر اینکه به پنل دستگاه آسیبی وارد کنه،ولی اون چیزی که من شنیدم اینه که این دستگاه قطعات و کیفیت بسیار بالایی دارن!
    بهر حال این تلویزیون بهترین تلویزیون سال 2012 شده!پس اینکه ساپورتش خوب باشه که معلومه!من فقط یه هارد یک ترابایت بهش وصل کردم اصلاً نخوند هاردو!
    سلام . ممنون از راهنماییت . من 7 تومان خریدم
    به گکمانم کمی حساس شده بودم و داره درست کار میکنه
    اینجا نباید راجع به گیرنده خاک بر سری صحبت کرد و منم میدونم اما من تا حالا از این گیرنده ها نداشتم و چندان علاقه ای هم بهش ندارم ولی حالا که توفیق اجباری نصیبم شده میخوام اینو بدونم که این گیرنده فقط یک م-ا-ه-و-ا ...رو میگیره یا همه satellite ها رو میتونه بگیره چون فروشنده گفت تا جایی که من میدونم فقط یکی رو میگیره (هات برد )
    من عذر میخوام در این باره سوال کردم ولی هیچکی جوابشو نمیدونه و من سردرگم شدم .
    راستی این گیرنده خاک بر سری ازنوع HD هست یا FULL HD ؟
    یا علی
    Last edited by poyasalary; 02-09-2013 at 14:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینجا نباید راجع به گیرنده خاک بر سری صحبت کرد و منم میدونم اما من تا حالا از این گیرنده ها نداشتم و چندان علاقه ای هم بهش ندارم ولی حالا که توفیق اجباری نصیبم شده میخوام اینو بدونم که این گیرنده فقط یک م-ا-ه-و-ا ...رو میگیره یا همه satellite ها رو میتونه بگیره چون فروشنده گفت تا جایی که من میدونم فقط یکی رو میگیره (هات برد )
    یا علی
    اگه علاقه ندارید، پیگیری نکنید! پیچیده تر (و بهتر) از گیرنده های مرسومه. من که علاقه داشتم توش موندم!

داره خودمونی میشه rainman1061's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به نظرتون 50x50 ارزش خرید داره یا نه؟
    در مقایسه با پلاسمای سامسونگ 4950 کدوم بهتره ؟
    باسپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به نظرتون 50x50 ارزش خرید داره یا نه؟
    در مقایسه با پلاسمای سامسونگ 4950 کدوم بهتره ؟
    باسپاس
    هر دو مدل hd ready 1024x768 هستند . در صورتی که فقط می خواهید dvd و کانال های sd تماشا کنید کافی هستند ( اگر می خواهید فیلم اچ دی هم تماشا کنید به فکر مدل های بالاتر باشید ) 50x50 رنگ مشکی بهتری تولید می کنه و برای فیلم دیدن تو نور کم مناسب تره برعکس 4950 مشکی ضعیف تری داره ولی روشنایی تصویر بیشتری داره و برای تماشا تو نور زیاد بهتره . در کل هر دو جز مدل های پایین پلاسما هستند و در صورتی که بودجتون اجازه میده من پیشنهاد می کنم به سراغ مدل های بالاتر بروید

5. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یا علی
    خوب مبارکتون باشه،من که خیلی راضیم ازش مخصوصاً وقتی قیلمهای با کیفیت FullHD پخش میکنم توش!فقط یه قسمت سوالتون رو جواب میدم!گوشه ی تصویر مینویسه 1080i!

7. این کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کمک
    سلام دوستان فایلی ندارید که من تلویزیون x50 پاناسونیک رو فارسی کنم یا به اصطلاح آپدیتش کنم ، تلویزیونی که خریدم بدون گارانتی بوده و فارسی رو ساپورت نمیکنه ، لطفا اگه میشه کمک کنید ، فیلمهایی که زیرنویس فارسی هست زیر نویس فارسیشو ساپورت نمیکنه

model pr-50X50

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کمک
    سلام دوستان فایلی ندارید که من تلویزیون x50 پاناسونیک رو فارسی کنم یا به اصطلاح آپدیتش کنم ، تلویزیونی که خریدم بدون گارانتی بوده و فارسی رو ساپورت نمیکنه ، لطفا اگه میشه کمک کنید ، فیلمهایی که زیرنویس فارسی هست زیر نویس فارسیشو ساپورت نمیکنه

model pr-50X50
    اگر تاپیک مطالعه کرده باشید می بینید که دوستان بارها به این نکته اشاره کردن که زیرنویس فارسی کلا ساپورت نمیشه.اگر با گارانتی هم میخرید باز وضعیت به همین منوال بود.

10. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    منم تلوزیونم سوختتتتت
    پاناسونیک VT30 50inch
    یعنی خاکککک بر سر پاناسونیک با این تلوزیون ساختنششش
    من توی یه شهر نسبتا محروم هستم نزدیک ترین شهر مهم به من یزد هست
    چه خاکی بر سر کنم؟
    تلوزیون روشن بود یهو صفحش کم نور شد یه خط سیاه افتاد وسطش یه صدای تیک داد و خاموش شد
    الان هفت بار چراغ قرمز روشن میشه...
    خواهش میکنم راهنمایی کنید
    چقدر هزینه تعمیرش هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید نخوندم ، ولی کلا منوهای تلویزیون هم فارسی نیست

بازم از اینکه جواب دادید ممنون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Last edited by eiman256; 05-09-2013 at 08:15.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    منم تلوزیونم سوختتتتت
    پاناسونیک VT30 50inch
    یعنی خاکککک بر سر پاناسونیک با این تلوزیون ساختنششش
    من توی یه شهر نسبتا محروم هستم نزدیک ترین شهر مهم به من یزد هست
    چه خاکی بر سر کنم؟
    تلوزیون روشن بود یهو صفحش کم نور شد یه خط سیاه افتاد وسطش یه صدای تیک داد و خاموش شد
    الان هفت بار چراغ قرمز روشن میشه...
    خواهش میکنم راهنمایی کنید
    چقدر هزینه تعمیرش هست؟
    سلام.متاسفم.
    شما هم مشکل برد پیدا کردید و بردتون باید تعویض بشه.اگر گارانتی باشید که مشکلی نیست.شماره تلفن نمایندگی های کشور روی کارت گارانتی نوشه شده.

14. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •