تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 633 از 870 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رتبه تیم ملی ایران از 1993 تا زمان فعلی به نقل از FIFA:

از April 2004 تا January 2006 بعضی اوقات بهتر از 20 بودیم.

اوجش هم همون 15 مربوط به July 2005 بوده.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض كفاشيان با اشاره به شايعه بركناري‌اش؛ سعيد‌لو بگويد مي‌روم

آقاي سعيدلو قبلا به من گفته بودند - يعني زماني كه شايعات به اوج خود رسيده بود - كه به اين شايعات توجه نكن، محكم باش و به كارت ادامه بده. ورود آقاي سعيدلو به موضوعات فوتبال با كارشناسي است.

سايت گل - علي كفاشيان تقريبا هر ماه با شايعه بركناري خود روبه‌رو بوده است. واكنش او در ابتدا از جنس گفت‌وگو‌هاي رسانه‌اي طنز‌آلودش بود كه با چاشني تكذيب بركناري يا استعفا نكته‌‌اي خنده‌دار را نيز مي‌گفت، اما در اين اواخر و بعد از حضور علي سعيدلو در سازمان تربيت‌بدني رئيس فدراسيون فوتبال جدي‌تر از هميشه به اين سوال پاسخ نه مي‌گويد و اينكه تا پايان دوره و پس از آن نيز در فدراسيون فوتبال خواهد ماند.
    علي كفاشيان محصول انتخابات حداقلي‌اي بود كه در يك سويش محمد علي‌آبادي رئيس سازمان تربيت بدني و در سوي ديگر كميته انتقالي منتخب فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) قرار داشت؛ منازعه‌اي كه رياست حداقلي براي فوتبال ايران به ارمغان آورد. كفاشيان اما حالا خود را رئيس فدراسيون فوتبال مي‌داند و مي‌گويد: «تنها در صورتي كناره‌گيري مي‌كنم كه علي سعيدلو به من بگويد.»
    در اين ميان اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال امكان عزل رئيس فدراسيون را تنها در صورتي ممكن مي‌سازد كه دو سوم اعضاي مجمع در اقدامي خواستار تغييرات كلي فدراسيون فوتبال باشند. در اين ميان پروسه عزل و نصب رئيس طبق آيين‌نامه‌اي انتخاباتي و در يك مدت زمان مشخص ممكن مي‌شود و هرگونه برخورد سلبي با موضوع عزل و بركناري پيامدهاي بسيار بدي براي فوتبال ايران خواهد داشت. علي كفاشيان اين را مي‌داند گرچه از سوي برخي كارشناسان بين‌المللي فوتبال توصيه‌هايي به نايب رئيس و رئيس فدراسيون در مورد مقاومت با درخواست احتمالي استعفا از فدراسيون فوتبال داده شده است به نظر مي‌رسد موضوع بركناري پيچيده خواهد بود. كفاشيان در گفت‌وگو با هفته نامه مثلث آخرين مواضع خود را در مورد بركناري بيان مي‌كند.
    *آقاي كفاشيان پس از روي كار آمدن آقاي علي سعيدلو به عنوان رئيس سازمان تربيت‌بدني روزي نيست كه سخن از بركناري يا استعفاي شما از فدراسيون فوتبال باشد.
    -اين لطف مديران فوتبال و اهالي رسانه به بنده است كه هيچ‌گاه دوست ندارند از صحنه فوتبال حذف شوم. هميشه صحبت از من در مطبوعات وجود دارد، اما آن چيزي كه مي‌توانم بگويم اين است كه گروهي واقعا درصدد بركناري من از فدراسيون فوتبال هستند. بايد ببينيم كه بركناري يا استعفاي من از فدراسيون فوتبال چه سودي براي فوتبال كشور دارد. آيا فوتبال ايران با بركناري من رشد خواهد كرد، مشكلاتش برطرف مي‌شود، بايد اين نكته حل شود. بنده چون ورزش كشور را دوست دارم اگر احساس كنم با جايگزيني فرد ديگري به جاي بنده فوتبال كشور رشد خواهد كرد استعفا مي‌دهم. اما اين موضوع هنوز برايم مسجل نشده.
    *شايد مهمترين انتقادي كه به شما مي‌شود نوع ورود شما به فدراسيون فوتبال باشد و اينكه از يك رشته ديگر ورزش هستيد.
    - البته اينكه من دو‌و‌ميداني‌كار هستم بد نيست. حداقلش اين است كه ورزشي هستم. ورزش هميشه با اين چالش همراه بوده كه مديران غيرورزشي در آن حضور داشتند. اما من ورزشي هستم و باتوجه به مسئوليت‌هايم در سازمان تربيت‌بدني و كميته ملي المپيك مديريت در ورزش را مي‌دانم. از سوي ديگر بنده واقعا اعتقادم در ابتداي راه اين بود كه تنور انتخابات را گرم كنم، اما مشكلاتي كه رخ داد باعث شد رئيس فدراسيون فوتبال شوم.
    *اتفاقا مشكلات از زماني شروع شد كه شما رئيس فدراسيون فوتبال شديد.
    -در واقع يك فضاي حاشيه‌اي به طور گسترده در فوتبال كشور به‌وجود آمد. من اين را قبول دارم كه فوتبال كشور حاشيه‌زده است. به‌هرحال فوتبال كشور مشكلات خودش را دارد اما زماني كه بنده آمدم حدود دو سال فوتبال ايران تعليق شده بود و مشكلات مديريتي و مالي بسياري به وجود آمده بود اما كار خودمان را كرديم. برنامه‌هاي فدراسيون هيچ‌گاه متوقف نشد. كميته‌هاي مختلف فدراسيون تلاش‌هاي گسترده‌اي را در جهت اهداف فدراسيون داشتند. سال گذشته سال هيات‌هاي فوتبال بود. ما در بيش از 30 جلسه هيات‌هاي استاني شركت كرديم. امسال سال باشگاه‌‌هاست و فدراسيون به بازديد باشگاه‌ها رفت. فعاليت‌هاي كميته بازاريابي و اسپانسر را وسعت داديم. بيش از 13 كرسي بين‌المللي در كنفدراسيون آسيا كسب كرديم. يكي از بزرگترين همايش‌هاي تاريخ فوتبال ايران را با نام علم و فوتبال برگزار خواهيم كرد. برنامه‌هاي بسيار خوبي براي فدراسيون فوتبال تنظيم شد. سند چشم‌‌انداز 20 ساله ‌فوتبال را هم تدوين كرديم. فكر مي‌كنم از لحاظ ساختار فوتبال اكنون فدراسيون فوتبال در موقعيت خوبي است.
    *همه اين چيزهايي كه شما مي‌گوييد درست. اما تيم ملي فوتبال ايران به جام‌جهاني نرفت. در بسياري از بازي‌هاي تداركاتي با مشكل نتيجه مواجه هستيم و هنوز يك ساختار باشگاهي منسجم وجود ندارد.
    -ببينيد اينكه تيم ملي فوتبال به جام‌جهاني نرفت، در واقع يك اتفاق در عين شايستگي بود. يعني ما مي‌توانستيم به جام‌جهاني برويم اما مشكلات و فضاي رواني جامعه و كمي هم بدشانسي موانع اصلي بود. به‌هرحال در گذشته هم تيم ملي به جام‌جهاني نرفته. نمي‌توانيم بگوييم اين تيم ملي اصلا شايستگي نداشته. به‌هرحال مشكلات وجود دارد و همان موقع ما عذرخواهي كرديم.
    *اين شايد يكي از دلايل منتقدان شما براي استعفاي شماست.
    -منتقدان مي‌توانند هر درخواستي داشته باشند.
    *اتفاقا درخواست منتقدان از آقاي سعيدلو همين مساله بركناري و عزل شماست.
    بايد فضا براي تغييرات در فدراسيون فوتبال آماده باشد. بنده جلساتي را با آقاي سعيدلو داشتم و در مورد كليات و برنامه‌هاي فوتبال صحبت كرديم. ايشان هم نظرات خود را در مورد فدراسيون مي‌دادند. در نهايت هدف ما حركت به جلوست. آقاي سعيدلو هم به ما اطمينان مي‌دادند كه كار خودمان را انجام بدهيم. حمايت‌هاي آقاي سعيدلو خيلي به ما كمك خواهد كرد. آقاي سعيدلو قبلا به من گفته بودند - يعني زماني كه شايعات به اوج خود رسيده بود - كه به اين شايعات توجه نكن، محكم باش و به كارت ادامه بده. ورود آقاي سعيدلو به موضوعات فوتبال با كارشناسي است. ايشان حتي در مورد برنامه‌هاي تيم ملي و بازي‌هاي آينده هم از ما پيگير هستند. نظر آقاي سعيدلو در مورد بازي‌هاي تداركاتي خيلي مي‌تواند در بخش‌هاي مختلف به فدراسيون كمك كند. آقاي سعيدلو به ما اطمينان دادند كه در جام ملت‌هاي آسيا بايد نتيجه خوبي كسب كنيم.
    *اتفاقا كساني كه به عنوان جانشينان شما مطرح هستند، از نزديكان آقاي سعيدلو هستند.
    من مشكلي ندارم. هدف من خدمت است. چه در زماني كه در سازمان تربيت‌بدني بودم و چه زماني كه در كميته ملي المپيك حضور داشتم و حالا كه در فدراسيون فوتبال هستم مهم برايم خدمت به فوتبال كشور است. اگر آقاي سعيدلو به من بگويد برو مي‌روم. اما كاري هم نمي‌كنم كه فوتبال ايران با مشكل مواجه شود. حتي اگر آقاي سعيدلو رئيس سازمان تربيت‌بدني نبود از او تعريف مي‌كردم. او يك مدير توانمند با خصوصيات بسيار خوب است.
    *شما گفتيد كه اگر بروم براي فوتبال ايران مشكل پيش نمي‌آيد.
    بله. شما مي‌دانيد كه اساسنامه جديد مثل گذشته نيست كه با حكم رئيس سازمان فردي بركنار شود. يك مكانيزم قانوني براي عزل و نصب‌ها تعريف شده كه اگر اين موضوع رعايت شود مثل گذشته فوتبال ايران با مشكلات قانوني و درگيري با نهادهاي بين‌المللي جهان مواجه نخواهد شد. مي‌دانم كه چطور بايد از فدراسيون بروم بدون اينكه فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) يا كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) براي فوتبال ايران مشكلاتي به وجود بياورد. راه رفتنم را مي‌دانم.
    *يكجور همراهي ميان اهالي ورزش و رسانه‌ها براي رفتن شما وجود دارد.
    آنها به من لطف دارند. از دوست ‌داشتن زياد است. (مي‌خندد) اگر امروز مردم و رسانه‌ها از فوتبال انتقاد مي‌كنند ممكن است روي صحبت‌ آنها با من باشد اما در واقع انتقادها به كل فوتبال بر‌مي‌گردد. اگر كسي مي‌گويد فدراسيون فوتبال ضعيف است، اين صحبت رو به همه است اين ضعف‌ها در هيات‌ها، باشگاه‌ها و رسانه‌ها هم وجود دارد. 30 سال است كه در ورزش حضور دارم انتظاري كه از ورزشي وجود دارد در هيچ جا نيست. ما بايد دست به دست هم بدهيم تا اين مشكلات برطرف شود. امروز مهم نيست كه با انتقاد از مقام من لطمه بخورد. مهم اين است كه جلوي لطمه به فوتبال را بگيريم و اين جز با تعامل و همكاري محقق نمي‌شود. *اگر از فوتبال برويد كجا خواهيد رفت؟ باز هم در ورزش خواهيد بود؟ من هميشه در ورزش خواهم بود. يك ورزشكار هستم و جزو خانواده ورزش. خيلي به اين فكر نمي‌كنم كه كجا باشم. مهم براي من خدمت به ورزش كشور است.
    *شما يك پيشگويي كرديد و گفتيد شايد علي‌آبادي به نفع من كنار برود. الان پيشگويي نمي‌كنيد چه سرنوشتي خواهيد داشت؟
    آن موقع هم پيشگويي نكردم. شوخي كردم. نمي‌دانم اگر پيشگويي كنم ممكن است برايم مشكل به وجود بيايد. يعني اينكه تحقق پيدا كند.

مصطفي شوقي

2009/10/18

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

چرا آخــه انگـــلیس هفتمه ؟
    از ایتالیا و هلند و ... که بـــهتر بازی می کنه !

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

منم طرفدار تراکتور هستم ولی تشویق دایی اصلا" جا نداشت ! یعنی چی ؟
    حالا علیه قطبی شعار می دانند یک چیزی ، ولی تشویق دایی واسه چی ؟
    دوستان راست می گویند که فوتبال ایران رو نابود کرد !
    حالا می خواهد اسطوره جهانی هم باشد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا ، فوتبال ایران چون سیاسی شد داغون شد . دایی به عنوان بازیکن خوب بود .

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

فوتبال ما که از اولش هم سیاسی بود !
    مشکل اینه که اینا رفتم مدیرهای خیلی خوب ، خوب ، متوسط ، بد ، خیلی بد و مزخرف رو گذاشتند کنار و چند تا مدیر "خیلی مزخرف" رو کردند رییس ورزش و فوتبال !
    اینم شد نتیجه اش . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند تا مدیر "خیلی مزخرف" رو کردند رییس ورزش و فوتبال !
    به نظر من این نکته از همه مهم تره ، نمونه اش کفاشیان که بلد نیست بند کفشش رو ببنده آوردند جای صفایی فراهانی که به نظر من فوق العاده بود .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تماشاگرای تراکتور دیروز شعار میدادن : کریمی پولکی و کریمی یادت باشه دایی سرورته!

یکی نیست به اینا بگه به شما چه ربطی داره که کریمی از پرسپولیس رفته استیل آذین!! مگه همه چیز به شما ربط داره؟

البته حقم دارن بعد از 8 سال اومدن لیگ برتر با جو این لیگ آشنا نیستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حداقلش این بود که رفتیم جام جهانی...افتخار از این برای ایران بیشتر؟!
    امسال هم بازیکنای خیلی خوبی داشتیم که همگی به لطف کادرفنی مجرب به فنا رفتن!
    آره یادش بخیر بعد از باخت به اردن توی آزادی نزدیک بود همون دور اول مقدماتی حذف بشیم...فدراسیون دید داره آبروریزی میشه اومد چند تا بازیکن به برانکو تحمیل کرد, ایشونم که جز چشم گفتن کاری بلد نبود! اگه همون بازیکنا نبودن (نیکبخت و خداداد) تیم در دور نخست حذف بود! دور نهاییم که کار خیلی آسونتر از امسال بود.

بازیهای جام جهانی رو دیگه همه یادشونه (البته شما ظاهرا فراموش کردی!), تیم کاملا از هم پاشیده بود و بازی آخر بیشتر مردم طرفدار آنگولا بودن!

درسته که فوتبال ایران افت کرده (که همش از تعلیق فدراسیون شروع شد) , ولی اون تیم سابق هم زیاد جالب بازی نمیکرد و انتقادایه بحقی از برانکو و دادکان میشد..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته که فوتبال ایران افت کرده (که همش از تعلیق فدراسیون شروع شد) , ولی اون تیم سابق هم زیاد جالب بازی نمیکرد و انتقادایه بحقی از برانکو و دادکان میشد..
    عجب پس شما می خوای دادکان رو با کفاشیان برانکو رو با افشین قطبی و علی دایی مایلی کهن و ... مقایسه کنی ؟

و یا بازی های تیم ملی در آسیا 2004 جلوی کره و حتی چین و تدارکاتی با آلمان و کرواسی رو با بازی مقابل بحرین و کویت و گینه...

یادمه چند وقت پیش که هنوز قطعی نشده بود عدم صعود به جام جهانی عده ای برای منحرف کردن ذهن مردم و ... مدام می نوشتن نرفتن به جام جهانی فاجعه نیست یا با جام جهانی نرفتن خوشحال میشویم چون برنامه ریزی بلند مدت می کنیم و فلان و بهمان!!!امروز جایگاه فوتبال ایران همینه که هست و نه اونی که باید باشه چه در سطح ملی و چه باشگاهی و قطع به یقین از این هم بدتر خواهد شد!نمیتونیم خودمون رو فریب بدیم که ما جز قدرتهای آسیا هستیم!چند ساله داریم این جمله رو می شنویم؟چند ساله برای یه بازی بسیار آماتور (از نظر فنی) شلوغ می کنیم حساسیت ایجاد می کنیم؟چند روزنامه ورزشی داریم که در اصل روزنامه فوتبالی هستند و در روز هزاران تیتر و عنوان دروغ و خیالی و ....؟چند برنامه ورزشی حرفه ای در رسانه ملی داریم؟مدیران ارشد ورزش و مخصوصا فدراسیون فوتبال ما چه کسانی هستند؟!
    و خیلی چرا های دیگه...

فوتبال (ایران)رو رها کنید!

به بسکتبال والیبال فوتسال و ... روی بیارید!باشد که رستگار شویم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •