اهنگ بعدی میاد ---ریپیت فکر نکنم داشته باشه
راستی من تو مرحله 44 اون علامت سوال که باید ببینی که چند نفر دارن از تلفن همراه استفاده میکنن گیر کردم و به بلک میلر باید زنگ بزیم کسی یادش میاد اون مرحله رو کمکم کنه
اهنگ بعدی میاد ---ریپیت فکر نکنم داشته باشه
راستی من تو مرحله 44 اون علامت سوال که باید ببینی که چند نفر دارن از تلفن همراه استفاده میکنن گیر کردم و به بلک میلر باید زنگ بزیم کسی یادش میاد اون مرحله رو کمکم کنه
فاشیست جان ببین اگه شما کل اون شبکه ی رادیویی رو خالی کنید و همش آهنگ های خودتونو بریزید فقط اونا رو پخش میکنه!
یعنی اگه یک آهنگ داشته باشید هر چقدر بخوای رپیت میشه!
شما باید اول به اون شماره ای که به شما داده میشه زنگ بزنی...بعد از این که با طرف صحبت کرد از پله ها برو پایین و دوباره شماره رو بگیر...هر کسی که گوشیش زنگ زد برو سراغش (طرف یک مرد کچله فکر کنم) ولی شما حواست رو جمع کن
ممنون..
چطوری شبکه رادیویی رو خالی کنم؟
من همیشه بعد از اینکه از بازی خارج میشم سیستمم تا 10-15 دقیقه روهواست
میخواستم بدونم برای شماهم همینطوریه؟
البته من وقتی میخوام بازی کنم چند برنامه دیگه هم همچنان باز هست(فایرفاکس-دانلود منیجر-یاهو مسنجر و....)
کسی اینجا بازی رو 65% رفته ؟
یه مشکلی دارم تو پست 6307 گفتم
ممنون میشم راهنمایی کنین
یه تی شرت سفید و سبز اگه اشتباه نکنم تنشه و سرش هم کچله
یا میشینه درست اون پایین جایی که ایستادی یا میره رو نیمکت سمت چپ یا راست
یه بار برو کنارش اونوقت میبینی که خودش فرار میکنه ( با اسلحه برو )
منم معمولا تمام برنامه هام بازه
وقتی از بازی خارج میشم رزولیشن صفحه زیاد میشه و اندازه ی ایکنا اینور اونور میشه بعد درست میشه
ولی بیشتر از 10 ثانیه طول نمیکشه
راستی مثل اینکه همین بازی خودش 1 گیگ رم برمیداره![]()
سلام دوستان آخرين مرحله بازي هموني كه با هليكوپتر بايد ديميتري رو بكشي من اين كارو كردم يعني ديگه مرحله اي نداره.
سلام من تو مرحله clean gateway گیر کردم که vlade میخواد زنگ بزنه که ماشین رو ببری کارواش ولی زنگ نمیزنه و انجور که فهمیدم مال patch جدید هست ... شما save این مرحله رو دارین بدین و یا راه حلی ؟ ممنون میشم
بله داستان بازی تموم میشه که بعدش میمونه ماموریت های فردی{ادمک ابی ها{
و زدن کبوتر ها که نقشش رو سرچ کنی تو این بخش هست
و پیدا کردن سلاح های مخفی
تا اینکه بازی بشه 100%![]()
من به همه شماره تلفن ها زنگ زدم هیچ خبری نشد؟نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
مظمئنی شماره رو داری؟آخه اولش باید دختره رو از تو اینترنت پیدا کنی...بعد شمارشو داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)