من به تنه درخت ضربه زدم ولی اشتباهی گزینه اولی زدم بعد نجار اومد حالمو گرفت حالا هر وقت میرم توت فرنگی قدرتیرو بگیرم سریع میرم بیمارستان.
خواستم ببینم دیگه نمیشه تا اخر بازی توت فرنگی قدرتی رو گرفت
من به تنه درخت ضربه زدم ولی اشتباهی گزینه اولی زدم بعد نجار اومد حالمو گرفت حالا هر وقت میرم توت فرنگی قدرتیرو بگیرم سریع میرم بیمارستان.
خواستم ببینم دیگه نمیشه تا اخر بازی توت فرنگی قدرتی رو گرفت
باید دوباره از قبل از اون اشتباهتون سیو داشته باشید وگرنه نمیشه.
دوستان من تلاش دارم که تاپیک رو بیارم بالا و تاپیک زنده بشه اما مثل اینکه دیگه کسی هاروستمون بازی نمی کنه؟؟
اکثر بازی هایی که الان در سبک های مختلف وارد دنبای بازی شده اند هم با آن گرافیک هایشان نمی توانند جای بازی های 11 ساله ای مثل هاروستمون را بگیرند.
پس دوستان لطف کنند Harvest Moon را فراموش نکنند. بنده یازده سال پیش این بازی رو انجام می دادم الان هم با مبدل از اول دارم میرم.
اما سوالم:
من از ترینر آقا ایمان خزاعی استفاده کردم ولی کاغذ پرینت ماهی هام مثل این عکس نیست.
مال من اینطوریه:
اون پرینت های باقی مونده رو چطوری بگیرم؟چرا ترینر نیاوردتشون؟ نسخه ePSXe هم 1.6 هستش.
و سوال بعدیم درباره مسابقه شنای سال اول:
من مسابقه رو طبق حرف دوستان باختم و گذاشتم کای برنده بشه. ولی وقتی ساعت 5 رفتم مسافرخانه دمویی ندیدم!
شانس ما این دموی گم شدن May هم افتاده بود توی این روز و ساعت 6 بعد از ظهر باید میرفتم اسکله.
Last edited by pcsoft; 13-09-2011 at 11:01.
سلام.دوستان من تلاش دارم که تاپیک رو بیارم بالا و تاپیک زنده بشه اما مثل اینکه دیگه کسی هاروستمون بازی نمی کنه؟؟
دراینکه این بازی هیچوقت ازیاد ها بیرون نمیره ولی بزرگترین مشکل بازی نرفتن به شهر هست
خداوکیلیش اگر به شهر میرفت خودمن با20سال سن میشستم بازی می کردم!
این ماهی هایی رو که شما نگرفتی یکیش گربه ماهی هست که نمیدونم دوتاشو من اونیکی که قهوه ای هست من یه روزتو بهار تو اوایل بهار بود صبح تاشب ماهیگیری کردم تو اسکله اون قسمتی که مسابقه شنا برگزار میشه اونجا بودم که یه دفعه اینو کشید بیرون دومی هم که رنگش قرمزه رو من تو زمستون قبل از10گرفتم اونم تو اسکله بودم بقل کشتی شرمنده عکسی ندارم واست بزارم!
امیدوارم منظورمو گرفته باشی.
سلام.. ممنون پاسخ دادین.
دوست من آقا ایمان خزاعی گل به من گفته بود رفته شهر ، ولی من تا سال چهارم بیشتر نرفتم(چند سال پیش) برای همین نمی دونم شهر داره یا نه. رفتم فروم Natsume یکی پرسیده بود شهر داره یا نه گفته بود نه!
من برای اینکه شهر بره بازی نمی کنم می خوام بازی رو کامل تموم کنم و نکته ای نمونه.
یه سری تناقض ها هم توی راهنمایی های پست اول یا همون کتاب لوح خانه با راهنمایی های دوستان وجود داره.
مثلا اگه قراره ما سال اول شنا برنده نشیم خب مگه نباید همه مسابقه ها رو برنده شد خب کدوم یکی رو باید انجام بدیم؟
یا مثلا قضیه هدیه تولد greg که سه تا انتخاب میده . بزرگ شدن حوضچه-قلاب ماهیگیزی ذغالی-هیچکدام. خب ما به هر دو اینها نیاز داریم. هم حوضچه هم قلاب! چیکار کنیم؟
من حوضچه رو قدیما بزرگ کردم. حوضچه یه حالت مستطیل مانند به خودش میگیره. و قلاب رو چیکار کنیم؟
بعد این ماهی ها رو من با ترینر گرفتم و ترینر باید همه رو میاورد برای همین پرسیدم.
بعضی ماهی ها یه سری غذا می خوان که توی کوله پشتی باشه که من دقیقش رو نمی دونم(یکیش ساشیمی بود فکر کنم)
سوال دیگه هم اینکه این الهه ها رو چطوری باید دید؟من فقط اون که بالای آبشاره و کاپا رو دیدم بقیه چطوریه؟این الهه وحشت و بقیه الهه ها رو کسی دیده؟
Last edited by pcsoft; 13-09-2011 at 14:36.
سلام به بر و بچ گل...حیف که دیر بازیو این فروم رو پیدا کردم .
2 تا سوال داشتم:
1_میخواستم با یه دختر ازدواج کنم قلبش آبی شده.چقد مونده قرمز بشه
2_تو مغازه آهنگری یه گزینه هست girls presents ولی نمیدونم چی میخواد پولشو دارم دیگه چی میخواد>؟
ممنون میشم اگه جواب بدید![]()
1- دوست عزیز قلبش حالا حالا ها طول داره تا قرمز شه و باید بیشتر تلاش کنی
2- یک سنگ سبز رنگ توی معدن زمستانی هست که تو زمستون وقتی دریاچه یخ میزنه میتونی بری تو معدن و بگیرشو بده به آهنگر
Last edited by amir_wish; 14-09-2011 at 11:39.
سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب که هنوز میخوایی این تاپیک رو زنده نگه داری
فعلا بزرگ های این تاپیک مانند آقا ایمان رضا دیگه کم پیدا شده و کسیم دیگه زیاد این بازیرو نمیکنه
در مورد شهر رفتنم همگی به این نتیجه رسیدم که شهری وجود نداره چون خود سازنده بازی شهرو نسخ کرده پس زیاد به دنبال حرفهای بی اساس این بازی نباشید
ما همگی در نسخه پسر 88 درصد بازیرو بیشتر نرفتیم. عده ای میگم این بازی کامل ساخته نشده به حر حال من دیگه زیاد فرصت این بازی رو ندارم ولی قبلا چندتا ایده به دیگران داده بودم که مورد پسند قرار گرفت شما هم سعی کن این هارو دنبال کنی و ببینی به کجا میرسی
1- کاری که که تمامی افراد در روز عید و به خصوص تولدتان بهتون تبریک بگن. من شک ندارم اتفاقی میوفته. فقط حواستو جمع کن کسی از قلم نیوفته
2- به صورتی محصولاتتو بفروش که zack در طول یک سال خوشحال باشه. در تمای روزها. حتی از یک روز طوفانی و روزهای تعطیل در پیش داشتی، فردای اون روز دوبرابر بفروش.
این کارارو انجام بده، ایده تو این بازی فراونه. در ضمن اگه از گیم شارک استفاده کنی یک سری از دموهای بازی و اتفاقاتو از دست میدی. مثل زخمی شدنمون در یک روز زمستانی که gotz نجاتمون میده.
شما گفتی که حوضچتو بزرگ کردی، لطفا عکسشو بذار چون تا حالا کسی مشاهده نکرده
در آخر به این حرفهای لوح خانه محل نذار. ما همگی وقتی این لوح خانه لعنتی نیومده بود داشتیم کیف این بازی رو میکردیم که بعد با این لوح خانه خراب شد.
ممنون و موفق باشی
Last edited by amir_wish; 14-09-2011 at 11:42.
سلام
بله خبر دارم چند وقتیه حرفه ای ها نیستند. بنده که گفتم برای شهر رفتن بازی نمی کنم،فقط می خوام بازی رو کامل انجام بدم.
قلب دخترها رو هم با ترینر قرمز نکردم چون دموهارو از دست می دادم. الان قلب همشون رو آبی کردم( روز 1 تابستان سال اولم)
قضیه حوضچه مال سه چهار سال پیش هستش که من سیو کاملی داشتم که با یک اشتباه ، یک سیو دیگه رو overwrite کردم روی اولی و همه چیز به هوا رفت.
اما اطمینان کامل میدم که من حوضچه رو بزرگ کردم و به خاطر همین قلاب ذغالی رو نگرفتم. متاسفانه عکس ندارم وگرنه می گذاشتم.
اون دمو gotz رو من ندیدم کی بوده؟(شایدم یادم نیست)
لوح خانه درسته یکم راهنمای خوبی بود ولی به نظرم خیلی ایراد(لغتی،مفهومی) داشت که خوبیاشو پوشوند.
سلام دوستان
من تمامی تاپیکها و پستها رو در این سایت خوندم و بهره کافی رو بردم
و همچنین از راهنمائیهای دوستان علی الخصوص عروسک خان و ایمان رضا و لیث و بقیه کاربران کمال تشکر رو دارم
خودمونیم ها خیلی تشریفاتی برخورد کردیم
فقط اینکه در حین بازی اگر به مشکلی برخوردید من در خدمتم
لیست غذاها 64 تا بیشتر نمشه من خیلی چیزهارو باهم قاطی کردم
و اینکه اگر شما به هر نحوی از گیمشارک استفاده کنید خیلی از دموها میپره
و در کل بیشتر دموها پشت سرهم و به صورت ذنجیره ای میباشد(مانند دموی won در اول بازی که پلیس میاد و از شما سوال میکنه و بعد won میاد و باید برید میدان شهر و با پلیس صحبت کنید ، پلیس که رفت باز won میاد و شما باید سریع برید جای gotz و با پلیس صحبت کنید و دموی پایانی رو ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)