سلامنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسهای عالی هستش
من تا حالا ندیدم کسی از فن آوا ناراضی باشه
کیفیتش خیلی خوبه
ممنون![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلامنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسهای عالی هستش
من تا حالا ندیدم کسی از فن آوا ناراضی باشه
کیفیتش خیلی خوبه
ممنون![]()
با سلام .می خواستم ببینم کسی از adsl,parandit گرفته؟؟کیفیتش خوبه؟؟ما خونمون محدودۀ پاسدارانه و شرکتهایی که این محدوده رو ADSL بدن ، خیلی کمن.داتک هم port هاش پره،خدا می دونه کی خالی بشه!اگه تو این محدوده کسی ADSL خوب سراغ داره معرّفی کنه ،ممنون می شم.
اگه برای داتک میخوای برو حضوری بگیر گفتن بیشتر از 128 به خانگی نمیدیم بگو من شرکت دارم اسم یه شرکت رو هم تو فرم بنویس
داتک راخت میده
دوست عزيز از شاتل سرويس بگيريد فكر كنم بهتر از شركت هاي بي نام و نشون باشه!
منم مركز مخابرات جماران هستم و از شاتل سرويس ميگيريم. بله همون طور كه گفتين اينجا خيلي كم فعال شده (فقط شاتل و پارس آنلاين و داتك). بين اين سه تا شاتل از همه بهتره. به نظر من 64 شاتل برات خوبه. صبح تا شب و شب تا صبح دانلود كني ماهي 30 گيگ مي توني مصرف كني. (سرعت 14 كيلوبايت). انصافاً سرعت هاي ديگش با توجه به محدوديتش صرف نميكنه با اينكه شب ها و جمعه ها رايگانه.
Last edited by siamak_mu; 21-07-2008 at 21:59.
سرويس 128 سپنتا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جماران با پاسداران فرق داره توی پاسداران فقط شاتل هست با دا....... که پورت هر دوتاشون پره من از پرند خبر ندارم ولی تعرفه اش خوبه داتک مشترک شدم پول یکماهم رو خورد یکروز هم سرویس نداد و یک مودم هچلهفت به اسم هاوایی قالب کرد.
به نظر من ماه اول رو 128 art بگير چون ماه اول با eco قيمتش هيچ فرقي نميكنه3-ظاهرا 25 تومن پول نصب مودم و تجهیزاته که این قسمت قضیه یه مقدار برام دردآوره، هیچ راه فراری برای این 25 تومن وجود داره؟
سرويس ايكو : 13.900 + 25 تومن هزينه نصب = 38.900
سرويس آرت : 24.800 + 15 تومن هزينه نصب = 39.800
البته اگه بشه ماههاي بعد به ايكو تغيير پيدا كنه كه به احتمال زياد ميشه .
(اوه البته يه چيزي رو يادم رفت اضافه كنم كه هزينه آبومان سرويس هاي آرت هست)
Last edited by aliani; 22-07-2008 at 01:27.
بهتره اول یه کارت تخفیف 10000 تومنی پیدا کنی و سرویس آرت بگیری.
بعدا تغییرش بدی به سرویس اکو.
چند تا از دوستان من همین کارو کردن تا اون 25 تومنه حذف بشه تقریبا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)