سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم وایمکس کانکشن داره؟ یعنی زمانی که به صورت شبکه میخوایم ازش استفاده کنیم؟
برای وصل شدن با یه سیستم دیگه باید چه کانکشنی ساخته بشه؟
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم وایمکس کانکشن داره؟ یعنی زمانی که به صورت شبکه میخوایم ازش استفاده کنیم؟
برای وصل شدن با یه سیستم دیگه باید چه کانکشنی ساخته بشه؟
من الان بعد از قطعی ایرانسل به بعد سرعتم عالی شده الان دانلود من از 67 ثابت هست تا 79 هممیره
فقط همینطوری بمونه خیلی خوبه.
البته یه خبری رو خوندم که اکثر کشورها وایمکس رو کنار گذاشتن و خدمات 3G میدن و خدمات LTE هم که اومده و هزینه کمتری داره همه جا هم قابل دسترس هست ولی وایمکس نه. این کشور ما هم درست بشه دست آدم های متخصص دلسوز بیفته و طعم اینترنت پرسرعت سیار رو همه جا داشته باشیم.
سلام دوستان
5 روزه وایمکس من قطعه توی منطقه نیاوران تهران
2 مگابایت نا محدود دارم و هرچی با 707 هم تماس میگیرم میگه باهاتون تماس خواهیم گرفت و همچنان کسی با من تماس نداشته
میخواستم بدونم کسی شماره مستقیم بخش پشتیبانی وایمکس ایرانسل رو داره؟؟!!!
کلافم کردن واقعا پشتیبانی افتضاحه
برای منم 5 روزه تعطیله، شرق تهران.
هیشکی پاسخ گو نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز پاشو برو خیابان آفریقا شرکت ایرانسل برو مدیریتش اعتراض کن بگو اگه درست کردین کردین نکردین وکیل پدرم میفرستم دنبالش شکایت کنه. بگو پشتیبانی نمیتونین بکنین جمع کنین. من که همیشه از قاطع صحبت کردن نتیجه گرفتم البته پاش بیفته آدو آشناش هم دارم که حال اساسی بدم![]()
سلام. این هم نتیجه تست من. پنجشنبه ساعت 23:40، اشتراک 512 ، تهران- شرق تهران - محله تهران نو
![]()
یه خیابون پایین تر
پیروزی
![]()
میبینم که بازار تست گذاشتن خیلی داغه منم یه تست میزارم
(تهران غرب تهران خیابان آزادی- حبیب اله)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسی قضیه این امضای شما چطوریاس؟؟؟؟ ایرانسل که سرویس 4 مگ نداره!! نکنه فتوشاپه
رفیق پینگت خیلی ناجوره؟! 285ms ؟!
اینم برای من شمال شرق تهران - پاسداران
![]()
Last edited by D3vil_A; 06-01-2012 at 15:42.
اره نمیدونم چه مرگشه؟؟ ولی در عمل چیزی احساس نمیکنم به جز بعضی وقتا شبا که تو پیج باز کردن مشکل میخورم....ولی در کل پینگ مشکلی نداشتم تا بحال!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)