هنر کلاساش از چندم شرو می شه؟
دوستان كسي ميدونه ميشه به دانشگاه ازاد كرج انتقالي گرفت يا نه؟
من داداشم مكانيك بيرجند قبول شده.ميخواستم بدونم ميشه براش انتقالي بگيريم به كرج يا قزوين ؟
راستي خواهرم هم ارشد علوم تحقيقاته. ميشه از اين مورد استفاده كرد و براي داداشم انتقالي به كرج گرفت؟
ممنون ميشم از دوستاني كه تجربه اي تو اين زمينه دارن منو راهنمايي كنن.
زمان آغاز کلاسهای دانشگاه آزاد اعلام شد
آفتاب: معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از بازگشایی تمام کلاسهای درس این دانشگاه در روز یکشنبه 3 مهرماه خبر داد و اضافه کرد: نظارت 250 عضو هیئت علمی به عنوان ارزیاب وضعیت کیفی و کمی دانشگاه آزاد همزمان با بازگشایی کلاسها از اول مهرماه آغاز میشود.
حسن احدی گفت: بیش از یک میلیون دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در تمام مقاطع تحصیلی از روز یکشنبه سوم مهرماه در کلاسهای درس خود حاضر میشوند.
وی همچنین از آغاز به کار هیئتهای نظارت و ارزیابی در دانشگاه آزاد همزمان با شروع سال تحصیلی خبر داد و اضافه کرد: حدود 250 عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد که دورههای نظارت و ارزیابی را به منظور نظارت بر روند کمی و کیفی دانشگاهها گذراندهاند، با شروع سال تحصیلی فعالیت خود را آغاز میکنند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه وظیفه این اعضا بالا بردن وضعیت کیفی دانشگاه آزاد است، خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی که در این هیئت حضور دارند از مهرماه سال جاری بر وضعیت آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد نظارت خواهند داشت که این امر به منظور بالا بردن وضعیت کیفی دانشگاه صورت خواهد گرفت.
به گفته معاون آموزشی دانشگاه آزاد حضور و غیاب استادان و دانشجویان در کلاسهای درس، بررسی نحوه و کیفیت تدریس استادان و ارزیابی کیفیت محتوای درسی کلاسها، مهمترین وظایف ارزیابان در تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است.
احدی با اشاره به روند نظارتی ارزیابها در دانشگاه آزاد، تاکید کرد: هیئتهای نظارت و ارزیابی پس از اتمام هر چهار یا پنج جلسه درسی و ظرف یک مدت محدود در هر ترم، کلاسهای درسی را ارزیابی میکنند.
وی گفت: با فعال شدن این هیئت، اعضای هیئت علمی واحدها به جای کارمندان بر امور کیفی و آموزشی دانشگاه آزاد نظارت دارند.
Last edited by M E S S I; 12-09-2011 at 12:13.
تاپیک مربوط به انتقالی:
ترم اول که انتقالی نمی دن باید یه ترم دانشگاهی که قبول شده بره بعد با توجه به شرایط از یکی از گزینه هایی که دانشگاه ازاد براش گزاشته انتخاب کنه که کفالت گزینه ی خیلی خوبیه برای انتقالی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
ممنون از راهنماييتون ولي فكر نميكنم تو شرايط انتقال دانشگاه ازاد اصلا واسه كفالت شرايطي وجود داشته باشه.
من خودم پارسال 24 ساعته جلوی مرکز دانشگاه ازاد تو پاسداران بودم.کفالت یکی از شرایط هستش .که از دادگاه باید کفالت رو گرفتش.
فیزیک مهندسی جز مهندسی ها حساب میشه شهریه اش یا علوم پایه؟کلاً چنده شهریه مهندسی یا علوم پایه ازاد؟![]()
الان یعنی ریاضی پیش نیاز گسسته س و گسسته پیش نیاز ساختمان داده مشکلی نداره؟
با هم همنیاز میشن؟
جز مهندسی هاست ولی همون حدودی علوم پایست.شهریه ترمی حدود 800 در میاد ازمایشگاه هم 60 تومن درمیاد بعضی ازمایشگاه هاشم 2 واحده.نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من مهندسي صنايع دانشگاه ازاد و هم پيام نور توي خود شيراز قبول شدم
اگه كسي تو اين دانشگاه ها درس ميخونه بگه اولا چه جور دانشگاهي هستند و كدومشون بهتره
و اين كه هزينه هر ترم ازاد و پيام نور چقدره
MER30
Last edited by ehsan_j70; 13-09-2011 at 12:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)