تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 773 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahab_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به همگي. مي خوام يه تلويزيون LED صفحه بزرگ حداقل ٤٠ اينچ بگيرم برام اصلا مهم نيست 3D باشه يا نه. كيفيت صفحه ش برام خيلي مهمه و ترجيحا گيرنده ي ديجيتال داخلي داشته باشه و گارانتي معتبر داشته باشه. حداكثر هم حدود ٢ تومن مي خوام هزينه كنم. مي تونم چيز خوبي پيدا كنم؟ چه سايز صفحه اي خوبه؟ چه مدلي رو پيشنهاد مي كنين؟ فقط لطف كنيد يه حدود قيمت هم بدين چون قيمت دستم نيست. راستي شنيده بودم سوني با خريد يه led و سينما خانگي ٣٠٠ تومن تخفيف ميداد تابستون هنوزم ميده؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

7

[QUOTE=marg11;6523941]عزیز من کارم لوازم خانگی با اجازه شما هیچ کدام از شرکت ها هم ماله من نیست مشتری هر چی بخواد همونه رتبه اول در دنیا ماله شرکت سونی و پاناسونیک از لحاظ کیفیت و دوام ولی سامسونگ و الجی رتبه اول در خرابی و کم دوامی رو دارن بعد از مدتی کیفیت تصویر افت می کنه اینکه شما می گی فرمتهای تصویری زیادی رو ساپورت می کنه من رو یاده جنسای چینی می اندازی عزیز این اصلا مهم نیست چون شرکت سونی یا پاناسونیک با آپدیت های جدید می تونه اینهرو بهش اضافه کنه این نظره منه و سابقه چند سالم در این کار از لحاظ قیمت ال جی و سامسونگ حرف اول رو در ایران میزنه چون به بودجه مردم می رسه اگر طرف پول زیاد داشته باشه اصلا طرف نه سامسونگ میره نه ال جی این رو من در طول روز به وضوح دیدم

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

هیچکس نمی گه ماست من ترشه- جناب عالی بروی نمایندگی سونی مسلما از جنس خودش تعریف میکنه- تو هر برندی که بخواهی خوب داره بد هم داره بستگی به پولی که مشتری می خواهد خرج کنه جنس خودش نشون میده

شما از کجا فهمید که سامسونگ وال جی رتبه اول در خرابی و کم دوامی رو دارن مگر اینکه علم غیب داشته باشین

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بين LED 3D SONY 40NX720 و PLASMA 3D TV PANASONIC 42ST30 كه در يك رنج قيمت هستند شما باشيد كدام را انتخاب مي كنيد؟ براي من كيفيت در SD و كيفيت دو بعدي مهم است. براي يك منزل با نور متوسط
    بدون شک NX720

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[QUOTE=CAPITAN MAC;6526034]
    عزیز من کارم لوازم خانگی با اجازه شما هیچ کدام از شرکت ها هم ماله من نیست مشتری هر چی بخواد همونه رتبه اول در دنیا ماله شرکت سونی و پاناسونیک از لحاظ کیفیت و دوام ولی سامسونگ و الجی رتبه اول در خرابی و کم دوامی رو دارن بعد از مدتی کیفیت تصویر افت می کنه اینکه شما می گی فرمتهای تصویری زیادی رو ساپورت می کنه من رو یاده جنسای چینی می اندازی عزیز این اصلا مهم نیست چون شرکت سونی یا پاناسونیک با آپدیت های جدید می تونه اینهرو بهش اضافه کنه این نظره منه و سابقه چند سالم در این کار از لحاظ قیمت ال جی و سامسونگ حرف اول رو در ایران میزنه چون به بودجه مردم می رسه اگر طرف پول زیاد داشته باشه اصلا طرف نه سامسونگ میره نه ال جی این رو من در طول روز به وضوح دیدم

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

هیچکس نمی گه ماست من ترشه- جناب عالی بروی نمایندگی سونی مسلما از جنس خودش تعریف میکنه- تو هر برندی که بخواهی خوب داره بد هم داره بستگی به پولی که مشتری می خواهد خرج کنه جنس خودش نشون میده

شما از کجا فهمید که سامسونگ وال جی رتبه اول در خرابی و کم دوامی رو دارن مگر اینکه علم غیب داشته باشین
    عزیز شما انگار خیلی عصبانی هستی من نمایندگی سونی ندارم و نه ال جی نه سامسونگ من نمایندگی jvc رو دارم و هم سونی میارم هم ال جی هم سامسونگ هم پاناسونیک برام هم فرقی نمی کنه که چه مارکین برای من کاسبس و سودش مهم و مشتری چی می خواد شما یک آمار بگیر از این تعمیرکارا اون وقت متوجه میشی حالا ایراد نداره شما سامسونگ یا ال جی بخر این دیگه دعوا نداره
    اون سایتی هم که گذاشته بودی ارزش شرکتی رو نه پایین میاره نه بالا او سایت در مورد برند 2011 بود نه کیفیت یا led یا lcd

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

پلاسما در 3d حرف اول رو میزنه چون 600hz هستش ولی اگر از بانه می خوای بخری روی پلاسما فکر نکنم عینک داشته باشه که 2 تا عینک با اون میشه حدودا 1900000 فکرکنم امروز قیمت نگرفتم nx720 هم کارش خوبه 2 تا عینک هم روش داره باز نظر خود شماست پلاسما مشکی رو زنده تر و واقعی تر نشان میده led های جدید یا ماله 2010 هم چیزی از پلاسما کم ندارن

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید
    من از برند الجی یا سونی یه تی وی با سایز 40 یا 42 اینچ می خوام
    بودجه زیر 1400
    نیازی به سه بعدی و اینترنتی بودنش ندارم
    گیرنده داخلی دیجیتال
    قابلیت ضبط کانال های دیجیتال
    usb با پخش انواع فرمت ها

داره خودمونی میشه saeed3w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پلاسما در 3d حرف اول رو میزنه چون 600hz هستش ولی اگر از بانه می خوای بخری روی پلاسما فکر نکنم عینک داشته باشه که 2 تا عینک با اون میشه حدودا 1900000 فکرکنم امروز قیمت نگرفتم nx720 هم کارش خوبه 2 تا عینک هم روش داره باز نظر خود شماست پلاسما مشکی رو زنده تر و واقعی تر نشان میده led های جدید یا ماله 2010 هم چیزی از پلاسما کم ندارن[/QUOTE]

ايرادي كه NX720 داره در حالت سه بعدي چشم را اذيت مي كند. و درحالت سه بعدي ضعيف است اين مورد در سايت Cnet عنوان شده و نسبت به ويژگيهايي كه دارد گران است

The bad: The expensive KDL-NX720 shows some blooming artifacts and crushes detail in shadows, and its image deteriorates more noticeably than usual when seen from off-angle. The design of its menu and Internet services interface is lackluster, and Sony does not include 3D glasses. Its 3D image is poor, with significant crosstalk, flicker when dejudder is turned off, and extreme intolerance to head tilt.

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

پس از مطالعه و گرفتن نظرات به گزينه هاي زير رسيدم

1. پاناسونيك پلاسما ST30
    2. سامسونگ ال اي دي D6220سه بعدي
    3. سامسونگ ال اي دي C6960
    4. پاناسونيك پلاسما V20

لطفا مراراهنمايي كنيد. ممنونم.
    ويژگي كه سامسونگ دارد بخاطر اينكه از فارسي پشتيباني مي كند و فرمت هاي تصويري بيشتري پشتيباني مي كند.
    آيا پاناسونيك هم همينطوري است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برادر من چرا تو چیزی که نظر شخصی خودت هست کلمه بدون شک رو میگی

برادرانه به همه دوستان میگم خیلی از بچه ها میان اینجا مشورت کنند برن تی وی بخرن یعنی میخوان پول خرج کنند یعنی اگه درست راهنمایی نشن ضرر مالی زیادی میبینن.

دوستان عزیزی که اطلاعات کافی ندارن لطف کنن راهنمایی نکنن.

هم st30 هم NX720 هر دو تی وی های خوبی هستند ولی مشکلاتی هم دارن.اما اصلی ترین موضوعی که باید بهش توجه بشه اینه کهst30 از محصولات 2011 هست ویک پلاسمای قدرتمند از نوع neopdp هست که بسیاری از مشکلاتش برطرف شده اما nx720 هم پنل نسبتا خوبی به حساب میاد اما این حال باز هم مشکلات خاص خودش رو داره که شاید بشه گفت یکی از مهمترین مشکلاتش مشکل ابری شدن و همچنین مشکل Crosstalk هست. که البته بسیاری از شرکتها این مشکلات رو تا حد زیادی حل کردن منتهی تو مدلهای گرون قیمت خودشون.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما شما که بیشتر از سیستم sd استفاده میکنین میتونیین گوشه چشمی هم به سامسونگ با موتور پردازش قدرتمند 3D HyperReal Engine داشته باشید.
    سامسونگ بدون شک تو sd از بهترینهاست

اگر اطلاعات علمی و کاربردی بیشتری هم به زبان فارسی میخواهید حتما به سایت زیر سر بزنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by persian_m; 07-10-2011 at 00:51.

9. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پلاسما در 3d حرف اول رو میزنه چون 600hz هستش ولی اگر از بانه می خوای بخری روی پلاسما فکر نکنم عینک داشته باشه که 2 تا عینک با اون میشه حدودا 1900000 فکرکنم امروز قیمت نگرفتم nx720 هم کارش خوبه 2 تا عینک هم روش داره باز نظر خود شماست پلاسما مشکی رو زنده تر و واقعی تر نشان میده led های جدید یا ماله 2010 هم چیزی از پلاسما کم ندارن
    ايرادي كه NX720 داره در حالت سه بعدي چشم را اذيت مي كند. و درحالت سه بعدي ضعيف است اين مورد در سايت Cnet عنوان شده و نسبت به ويژگيهايي كه دارد گران است

The bad: The expensive KDL-NX720 shows some blooming artifacts and crushes detail in shadows, and its image deteriorates more noticeably than usual when seen from off-angle. The design of its menu and Internet services interface is lackluster, and Sony does not include 3D glasses. Its 3D image is poor, with significant crosstalk, flicker when dejudder is turned off, and extreme intolerance to head tilt.

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

پس از مطالعه و گرفتن نظرات به گزينه هاي زير رسيدم

1. پاناسونيك پلاسما ST30
    2. سامسونگ ال اي دي D6220سه بعدي
    3. سامسونگ ال اي دي C6960
    4. پاناسونيك پلاسما V20

لطفا مراراهنمايي كنيد. ممنونم.
    ويژگي كه سامسونگ دارد بخاطر اينكه از فارسي پشتيباني مي كند و فرمت هاي تصويري بيشتري پشتيباني مي كند.
    آيا پاناسونيك هم همينطوري است؟[/QUOTE]

دوستان سعی کنید دیگه سراغ پنلهای 2010 نرید
    اگر استفادتون بیشتر sd هست پلاسما نخرین.
    ضمنا به نظر میرسه شما خیلی ال جی رو دست کم گرفتین بهتره یه تحقیقی هم تو این برند داشته باشین
    ال جی مدلهای بسیار خوبی تو پنلهای 2011 خودش داره
    Last edited by persian_m; 07-10-2011 at 00:51.

11. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام با بودجه حداکثر 2 تومان بهترین lcd یا led ترجیحا از برند سامسونگ چیه؟!؟40 اینچ به بالا...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هم st30 هم NX720 هر دو تی وی های خوبی هستند ولی مشکلاتی هم دارن.اما اصلی ترین موضوعی که باید بهش توجه بشه اینه کهst30 از محصولات 2011 هست ویک پلاسمای قدرتمند از نوع neopdp هست که بسیاری از مشکلاتش برطرف شده اما nx720 پنل 2010 سونی هست و میشه گفت کامل شدش پنل 2011 این شرکت یعنی ex720 هستش
    شما هم که داری اشتباه راهنمایی میکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •