دوستان سرعت دانلود شبانه من امشب 100 کیلوبایت هست.مال شما هم خوبه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان سرعت دانلود شبانه من امشب 100 کیلوبایت هست.مال شما هم خوبه؟
50 کیلو بایت ...
چند صفحه قبل یکی از بچه ها نوشته بود یوزر شبانه کانکت میشه ، شما با کدوم یوزر هستی ؟
بلاخره نیم بها حساب میشه یا رایگان ؟
از قسمت Quick Task چک کنید ببینیدی کم میکنه یا نه
برای من که کم نمیکنه
پاک شود...
Last edited by gtairani; 24-11-2012 at 15:01.
ساعت آسیا تک چند دقیقه با ساعت رسمی تفاوت داره،واسه همین شما ساعت 1:50 قطع شدید!بعد اتصال
وتا ساعت 8:09 که دوباره دیسکانکت شدید.یعنی همون 6 ساعت!
چون یوزر ها همش یکی شده و n نمیخواد واسه شبانه مجبورن سر ساعت کلا همه کانکتارو قطع کنن تا دوباذه وصل بشید.من قبلا چند بار شبانه وصل میشدم (به حرف n) صبح قطع نمیشد!!! تا وقتی خودم dc میشدم،رایگانم بود سرعتم تا 400میرفت!!! اما الان دیگه این خبرا نیست
![]()
نیم بها یعنی شما اگه شب مثلا 1 گیگ دانلود کنی 500 مگ از حسابت کم میشه.
سرعتم به خیلی چیزا بستگی داره.مرکز مخابراتی-سیم کشی تلفن(جاهایی که هر روز زمینو میکنن و کانال کشی و ... می کنن اگه سیم ها قطع بشه ماس مالی میکنن و فقط به هم وصل میکنن که تو صوت تاثیر زیادی نداره اما تو دیتا تاثیر گذاره).-حتی سیم کشی تو خونه! بعضی خونه ها کابل تلفن و سیم برق باهم از خرطومی رد شدن و اومدن تو خونه که تاثیر داره و خیلی چیزای دیگه...
شرکتم که جای خودشو داره،تا شیر آب باز نشه خبری از آب نیست!!!!
بنظرم بین افزایش سرعت از ساعت 7 تا 8 و اینکه تازه این ساعات رایگان شده یه ارتباط هست،انگار سیستمشون قبلا سر ساعت تنظیم بوده یا پهنای باندو کم کنه یا ضریب اشتراک بالا ببره که سرعت کم میشد و هنوز رو همون ساعت تنظیمه،احتمالا چند وقت دیگه همین یه ساعتم سرعت کم بشه!!
اینترنت ملی هم حجمی نیست دلیل داره.وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات بخشنامه داده در مورد خدمات و قیمتهای مصوب ارائه اینترنت که باید اینترنت بدون حجم مشخص با نرخ مشخص ماهیانه(طبق جدول تعرفه ها) ارائه بشه که همین قیمت ها هم هست اما چون چیزی از ملی یا جهانی بودن نگفته،همه شرکتها گذاشتن واسه اینترنت ملی!که حجم تبادل اطلاعات برای کاربرای عادی توی اون کمه(بیشتر سایتهای اجتماعی و دانلود سنترها خارج کشورن!) و ترافیک و مصرف بالایی نداره.(یه جورایی دور زدنه!!)
البته این حرفها برداشت شخصی منه،شاید درست نباشه.
یوزر شبانه و روزانه یکی شده چون سیستم نیم بها اومده رو کار![]()
طبق برنامه ای که سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرده فاز اول شبکه ملی اطلاعات شهریور امسال اجرا میشه که باید اینترنت از اینترانت جدا بشه و تمامی سایت های دولتی باید میزبانیشون رو بیارن داخل کشور.
فاز دوم اون که خیلی برای خودمون مهمه باید تا پایان سال 92 همه ی سایت ها فارسی باید میزبانیشون رو بیارند روی سرورهای داخلی.
حالا یکی میگه چحوری بریم فیس بوک اینجوری که من دق میکنم؟
باید بگم وقتی شما میرید سرویس بگیرید اینطوری نیست که اینترنت و اینترانت رو جدا ارائه بدن مث همین الان شما 128 کیلوبیت پهنای باند میگیرید فقط با این تفاوت که وقتی شما مثلا فیس بوک رو باز میکنید با سرعت 128 باز میشه ولی وقتی یه سایت که میزبانیش رو آورده داخل کشور باز میکند با سرعت 2 مگ باز میشه.
حالا باید دعا کرد سایت های دانلود و آپلود سنتر های معروف مث آپلود باز که پر فیلم و بازی هست میزبانیشون رو بیارن داخل کشور.
اینا اشک منو در آوردن هنوز هم تمدید نشده سرویس من
بازم ممنون از شما که گفتی برقراری موقت بزن -اینا اینقدر بی سوادن که هیچی نگفتن
واسه خودم متاسفم که از همچین شرکت بی صاحبی سرویس گرفتم
از دیروز تا حالا نزدیک به 100 بار زنگ زدم اما رسیدگی نکردن
مثله اینکه واسه منم کم نمیکنه
شبانه واسه من هم کم نمیکنه... 128 3 ماه 5 گیگ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)