پس فروم های مربوط به گیم رو بخون اونا معمولاً یک تاپیک در باره کانکشن دارن مشورت کن ببین تو شهرتون کدوم خوبه !
سایتشو دیدم تو شهریارو اندیشم داشت ولی کرج نداشت ! عجب !
پس فروم های مربوط به گیم رو بخون اونا معمولاً یک تاپیک در باره کانکشن دارن مشورت کن ببین تو شهرتون کدوم خوبه !
سایتشو دیدم تو شهریارو اندیشم داشت ولی کرج نداشت ! عجب !
سلام
صبانت میگه یه سیستم جدید امنیتی نصب کردیم که یا بایداز مدBridge استفاده کنی یا از مدPPPoE وقتی از bridge برم روی مدpppoe دیگه کانکت نمیشه و باید زنگ بزنیم بهشون تا درست کنند میگه اگر نمیخوای این رو adsl شما اجرا بشه باید نامه بدی به آقای باقری توی صبانت تا با هردوروش بتونی بری تو اینترنت امنیتشم پای خودت کسی چنین مشکلی داشته؟؟؟؟
چیکار کرده ؟؟؟؟؟
2-
مودم tp-lik که وسط adsl ریست شده سیستم و دیگه کار نمیکنه کسی راهی براش داره؟؟؟؟
من تازه ویندوز عوض کردم
چجوری adsl ام رو فعال کنم؟
ip adress ها رو کجا وارد کنم؟
سلام
منظورتون راه اندازی مودم هست یا ساخت کانکشن؟
مدل مودمتون چیه؟؟
یا منظورتون وارد کردن آیپی ها داخل کانکشن هست؟؟
یه نگاه هم به این تاپیک بندازید
احتمالا مشکلتون حل بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid Reza; 14-04-2010 at 19:05.
سلام
برای جایی احتیاج به ارسال دائمی اطلاعات به اینترنت داریم.
در بین ارائه دهندگان اینترنت پرسرعت در تهران, بنظرتون سرعت آپلود اطلاعات در کدامیک بیشتره ؟ آیا از ISP خودتون در این زمینه راضی هستید ؟
در حال حاضر صبانت بیشترین آپلود رو داره
سلام دوستان ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :
چند تا سوال داشتم :
1 - من تازه میخوام ADSL بگیرم و پیش شمارمون 2286 هست و تو خواجه عبدا... هستیم و از هرکی میپرسم میگه داتک بگیر ، حالا این داتک خوب هست یا نه ؟ شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟ (بیشتر واسه XBL میخوام و خیلی نمیخوام دانلود کنم فقط سرعتش مهمه )
2 - تو صفحه ی تعرفه ها نوشته اشخاص حقیقی از 128 بیشتر نمیتونن بگیرن ولی اشخاص حقوقی میتونن . این یعنی چی ؟ من اگه بخوام سرعت 512 عادی رو بگیرم باید چیکار کنم ؟
اینم صفحه ش :
3 - وایمکس بگیرم بهتره یا ADSL ؟ وایمکس ایرانسل چطوره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینترنت میلی به زودی در راهه...
حالشو ببرید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
محل شما شاتل هم سرویس میده
به نظر من شاتل بگیر
شاتل بهتره
یعنی اینکه برای خونه بیشتر از 128 نمیدن (البته نامحدود) محدود بخوای صبانت 1 مگابایتم میده
بازم اگه 512 خواستین نامحدود کافیه یه نامه از دانشگاهی جایی بگیرین که این اینترنت واسه درس هست میدن 512
به نظر من وایمکس بهتره بگیری
سرعتشم خوبه قیمتشم خوبه
باز میل خودته بیشتر تحقیق کن
با تشکر![]()
سلام برو بچ.
اقا دستم به دومنتون یه سوال :
ما یه مدت که خونمونو عوض کردیم و متاسفانه طبق خبر هایی که به من رسیده اینجا نمیشه از adsl استفاده کنیم حالا میخواستم ببینم راهی - کلک رشتی چیزی نیست که بشه ما مثل گزشته adsl داشته باشیم و از شر این اینترنت زغالی خلاص بشیم!!؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)