تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 940 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه Attractive_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگر دقت کرده باشید اینده بازیکن ها در مستر لیگ میزنه.من میخواستم بدونم که ایا میشه اگر بازیکنهای جوان را بازی بدم کسانی که اینده ضعیف یا همون پیشرفت ضعیفی دارند را عوض کرد؟یعنی اگر در ترکیب اصلی باشند ایندشون عوض میشه تا اینکه نباشند؟
    نه تغييري نمي كنه
    من چند بازيكن رو به همين قصد امتحان كردم اما نشد مثل اينكه كونامي يادش رفته اينو در بازيش لحاط بكنه كه هر كسي اگه خوب تمرين بكنه ميتونه يكي از بهترين ها باشه اما به نظر يكي از دوستام كه نظرش خوب هم هست ميگه كه كونامي حتما رفته تحقيق كرده روي بازيكن ها و اين صفات رو بهشون داده در كل بازيكن هايي كه آينده شون تضمين شده است كم هم نيستن

من یک بنر دانلود کردم که حجمش 14 مگه. کسی میدونه چجوری با فایل سیو خودم لینک بدم؟
    KitServer رو نصب كن و همون چيزي رو كه دانلود كردي بعد از Extract كردن با همون پوشش بريز داخل پوشه IMG كه در داخل پوشه KitServer قرار داره و بعد تغييرات اعمال ميشه

2. این کاربر از Attractive_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر دقت کرده باشید اینده بازیکن ها در مستر لیگ میزنه.من میخواستم بدونم که ایا میشه اگر بازیکنهای جوان را بازی بدم کسانی که اینده ضعیف یا همون پیشرفت ضعیفی دارند را عوض کرد؟یعنی اگر در ترکیب اصلی باشند ایندشون عوض میشه تا اینکه نباشند؟
    تا حدودی بله میشه ولی خیلی کم تاثیر داره ولی بازم میشه یه کمی بهبود بخشید

سلام آقا من این بازی رو قبلا نصب کرده بودم الان بعد از عوض کردن ویندوز دوباره نصبش کردم این ارور رو میده:
    Extracting file failed. It is most likely caused by low memory(low disk space for swapping file) or corrupted cabinet file.
    در ضمن جای کافی دارم .رم من هم بالا هست (2 گیگ) دی وی دی ها هم خراب نیستند نصب کامل میشه
    ویندوز هم sp3 هست.قبلا روی sp2 بازیش میکردم
    دی وی دی بازیت خش برداشته

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بابا ااااااااااااااااااااه 5 ساله دارم بازی میکنم همه قدرت هام هم بالایه 80 رفته بیشترون هم 95 هست کلی هم تا حالا مقام اورده ولی تیم بهتر از این وربربرمن لعنی پیشنهاد نمیده بهم چیکار کنم من میخوام برم تو تیمه خوب :(( خداااااااااااااااااااااا

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا حدودی بله میشه ولی خیلی کم تاثیر داره ولی بازم میشه یه کمی بهبود بخشید

دی وی دی بازیت خش برداشته
    بازی کامل نصب میشه فکر نکنم از دی وی دی باشه
    میگم شاید توی ویندوز sp3 اجرا نمیشه. شما توی sp3 اجرا کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من تو sp3 بازی میکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله اجرا کردم این اروری که به شما داد همین معنی رو میده شاید روی سیستمتون ویروسی چیزی هست که بعد نصب فایل ها رو از بین میبره شما یه بار وین رو عوض کن دوباره نصب کن ببین بازم این اشکال پیش میاد

بابا ااااااااااااااااااااه 5 ساله دارم بازی میکنم همه قدرت هام هم بالایه 80 رفته بیشترون هم 95 هست کلی هم تا حالا مقام اورده ولی تیم بهتر از این وربربرمن لعنی پیشنهاد نمیده بهم چیکار کنم من میخوام برم تو تیمه خوب :(( خداااااااااااااااااااااا
    معمولا وقتی اوایل به یه تیم خوب میری بعد به تیم ضعیفتر میری سخت پیشنهاد میدن بهت تیمهای صاحب نام ولی بلاخره پیشنهاد میاد عجله نکن

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فاشیست از شما دیگه بعیده اگه بازیکنان کلاسیک توی اون تنظیمات خاموش باشند توسط تیمها خریداری نمیشن و اگه کلاسیک پلیرز روی yes باشه ترانسفر میشن و اگه فرکانتی روی high بذاری بعد چند فصل می بینی کلی بازیکن کلاسیک وارد تیم ها میشن وحتی توی تیم های ملی هم توی تیم ملی هاشون بازی می کنن مثلا زیدان توی فرانسه بازی میکنه

به همون چیزی که الان گفتم فرکانتی رو هم روی های بذار ببین اونچه که گفتم میشه یا نه
    krauser جان الان 3 فصل گذشته و الان فصل چهارم b.a.l هستم اما هیچ اثری از بازیکنان کلاسیک وجود نداره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نمیدونم اینجا کیا مد b.a.l رو حرفه ای بازی میکنن.
    اگه دست از یک سری تک رویها بداریم و یک سری نکاتو رعایت کنیم این امکان بوجود میاد که جذابیت بازی برامون چند برابر بشه .اگه دقت کرده باشین قبل از اینکه بازیکن ما به یک تیم بزرگ منتقل بشه .میانگین امتیازات بازیکنان اون تیم چیزی حول و حوش 6.8 تا 7.1 هستش و با ورود ما کم کم این میانگین به کمتر از 6.8 میرسه .علتش اینه که ما بصورت سیستمی توی اون تیم بازی نمیکنیم و بیشتر از اینکه توی کار گروهی شرکت کنیم تک روی میکنیم ..این مساله سبب اختلال توی تاکتیک تیم و نظم گروهی میشه.
    اگه بازی یک تیم بزرگو به تماشا بشینیم میبینیم چقدر سریع , روون و شناور بازی میکنن .این بازی وقتی لذت بخشه که ما هم با این نظم یکدست و همگن بشیم .البته این کار بسیار سختیه اما با تلاش زیاد , حواس جمع و دونستن یک سری نکات تا حدودی میشه به این هدف رسید.البته من هنوز خیلی آماتورم اما یک سری چیزارو تجربه کردم که میتونه در این راه کمک کنه هر چند که فکر میکنم خیلی از گیمر ها اینارو خیلی جلوتر از من تجربه کردن .
    قبل از هر چیزی باید ببینیم سیستم تیممون چیه و براساس پستی که داریم بدونیم وظیفه ما در قالب این سیستم چیه .حملات تیم بر چه اساسی پایه گذاری شده ؟ نفوذ از عمق دفاع حریف , حمله از جناحین , ارسال توپهای بلند پشت دفاع یا ... .مساله بعدی شناخت بازیکن کلیدی تیمه(اگر چنین بازیکنی وجود داشته باشه) .بازیکنی که مربی بعنوان یار آزاد قرار داده که اکثر توپها به این بازیکن ختم میشه و پایه گذار حملات تیمه و به نوعی پلی میکر بازیه .نکته سوم شناخت بازیکنان تیم و نوع حرکات بازیکناست یک بازیکن ممکنه بیشتر میل به نفوذ داشته باشه یا یک بازیکن شم گلزنی و تمام کنندگی داره و کمتر توپهای دریافتیو جواب میده یک بازیکن بیشتر تمایل بازیسازی داره و....
    یک سری نکات ریز هم برای بالا رفتن کیفیت بازیکنمون و همین طور جریان کلی بازی وجود داره.بعنوان نمونه اگه شما اقدام به پرسینگ بازیکنان حریف بکنین بازیکنان تیم هم با شما همراهی خواهند کرد و این مساله سبب میشه توی بسیاری از موارد از حریف توپ گیری کرد البته اگه تیم مقابل خیلی قوی نباشه.نکته دوم اینکه اگر بازیکن ما زیاد تک روی کنه بازیکنان تیم کمتر بهش پاس میدن و در مقابل در صورتیکه بازیکن ما اقدام به پاسکاری کنه از طرف بازیکنان تیم هم بیشتر صاحب توپ میشه .نکته مهمی که اینجا وجود داره اینه که باید بیشتر سعی بشه پاس رو به جلو داده بشه و تا زمانیکه چنین موقعیتی وجود داشت نباید توپو به بازیکنان خط دفاعی واگذار کرد دوم اینکه بازیکنیو باید صاحب توپ کنیم که فضای لازم برای حرکت یا پاس دادن به بازیکن دیگه ای رو داشته باشه در غیر اینصورت بهترین بازیکنان دنیا هم توپو لو میدن .معمولا وقتی بازیکنیو صاحب توپ میکنیم اول سعی میکنه جواب یک ما رو بده بعد به گزینه های بعدی فکر میکنه پس باید بلافاصله توی یک موقعیت مناسب جاگیری کنیم .
    مساله مهم دیگه ای که سبب شناور شدن بازی میشه اینه که تا حد امکان توپو نگه نداریم و به محض دریافت توپ , تو پو تک ضرب به یار دیگه واگذار کنیم (یادمون باشه این پاس در جریان تاکتیک تیم داده بشه) این مساله سبب میشه سطح بالاتری از هوش مصنوعی بازیکنان (البته اگه هوشی داشته باشن)بکار گرفته بشه که این امر منجر به این میشه که بازیکنان دست به حرکات ترکیبی و گروهی بهتری بزنن و سرعت تیمی بالا میره و این مساله حقیقتا جذابیت و زیبایی بازیو صد چندان میکنه (امتحان کنین)
    و بهمین ترتیب وضعیت و سیستم دفاعی تیم باید بررسی بشه.
    نکات دیگه ای هم وجود داره که اگه یادم اومد خواهم نوشت هر چند که احتمالا اکثر گیمرها این نکاتو میدونن .
    Last edited by 4039; 15-02-2009 at 14:43.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

برنامه استودو 18 مگی بهتره یا 12 مگی.
    این پچ گیم اکسس برای چی هستش ایا به این برنامه مربوت میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جدی میگی هیچ تیمه دیگه ای پیشنهاد نمیده یا ملتو گذاشتی سر کار؟الان ارزش بازار بازیکنت چقدره ؟

برنامه استودو 18 مگی بهتره یا 12 مگی.
    این پچ گیم اکسس برای چی هستش ایا به این برنامه مربوت میشه.
    توی نسخه 1.3 که 18 مگه یک سری امکانات دیگه هم اضافه شده مثلا توی بخش b.a.l پست اولیه ای که برای بازیکن انتخاب شده قابل تغییره دوم اینکه بلوکهای رشد بازیکن هم اضافه شده .
    Last edited by 4039; 15-02-2009 at 15:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •