این "ه" که شما میگی رو من ندیدم.تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
این "ه" که شما میگی رو من ندیدم.تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
به سایت پیام نور بریدتو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
قسمت ثبت نام==>گزارش های ثبت نام==>ثبت نام==>گزارش نتیجه ثبت نام در طول.....
روز و ساعت کلاس ها نوشته شده
بله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه3 ، ه5 و...
فکر کنم همون هفته باشه
Last edited by Hossein_128; 25-09-2012 at 12:35.
خیلی ممنون
کسی از دوستان میدونه این عددی که بعد از روز امتحان قرار گرفته چیه؟
محتوای مخفی:
انتخاب رشته چیه ؟
همه الان دارن میرن سیستم گلستان دیگه
پیام نور تهران قبول شده ... میخواد انتخاب واحد کنه ... توی لیست انتخاب واحدش ، اون ستون آخری که اسم مرکزی که درس ارائه میشه ، یکسری گیلان هست و یکسری تهران - جنوب ، یعنی همه ی درسهایی که در تهران ارائه شده در گیلان هم ارئه میشه و واسش اومده توی لیست .... ولی وقتی دروسی که در تهران برگزار میشه رو انتخاب میکنه سیستم خطا میگیره در صورتی که تهران قبول شده و نباید خطا بگیره ولی واسه رشت رو نمیگیره ؟
به مرکز تهران هم زنگ میزنه بر نمیدارن ...
اون عدد که اول از سمت راست تاریخ اومده میگه که امتحان چندمین روز از شروع کل امتحاناس. مثلا اگه امتحان از 10.16 شروع میشه ، اونروز میشه روز اول و به همین ترتیب.
اون مشخص میکنه که چندمین امتحانه از بین کل امتحاناتی که اون ترم برگزار میشه ... اولین امتحان ، 16 امین امتحان ، و ...
مهم نيست واسه منم تاحالا نشده اونجا بزنن از سايت مركزم ميبينمتو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
خب این همون گزارش 101 هست دیگه.برای من و بعضی از دوستان تو این گزارش فقط تاریخ و ساعت امتحان قید شده و دیگه زمان کلاس توش نیست.احتمالا ما برای زمان کلاس ها باید به سایت دانشگاهمون مراجعه کنیم
میگم تا کی وقت داریم برای انتخاب واحد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)