تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 1178 اولاول ... 1335335836236296306316326336346356366376436837331133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام خسته نباشید REGISTERED USER عزیز
    من تا سقف 1300000می خوام یه لب تاب بخرم . کارم اکثرا اینه که تو اینترنتم و همزمان چنتا برنامه مثل فتوشاچ آفیس یاهو و کانتور باز می کنم سرعت برام مهمه . با نرم افزارای پریمیر نندو هم کار می کنم .
    راستش من هنوز حتی به این نتیجه هم نرسیدم که چه مارکی بخرم هرکی یچیز میگه
    نظرت در مورد dell vostro 1500 چیه یا dell M1330 کش پایینترش نسبت به vos مشکل ایجاد نمی کنه اگخ خوت بودی با این قیمت
    چه مارک و چه مدلیو بر می داشتی .
    من اگر بودم از نسل سنترینو 2 انتخاب می کردم ... 1500 ووسترو که منسوخ شده ، XPS 1330 هم سانتاروزا از نسل سنترینو dou هست و باز هم در حال منسوخ شدن هست

چیزی انتخاب کنید که از جدیدترین نسل باشه و بیس قوی داشته باشه ... یک اچ پی سری DV5 تمام نیاز های شما را ارضا می کنه:

این لپ تاپ یک انتخاب فوق العاده خوب و قدرتمند هست برای یک 14.1 اینچی :

DV4-1050
    2.26-3MB 3GB RAM 250GB HDD DVD RW 14.1 WXGA 1535 Geforce Vista-H 2.4 CHINA BT/WEB/FP

1.300.000 با گارانتی یکساله ایران

و برای 15 اینچی ها :

DV5-1060
    2.26-3MB 3GB RAM 250GB HDD DVD RW 15.4WXGA 1791 Geforce Vista-H 2.8 CHINA BT/WEB

1.250.000 تومان با گارانتی یمساله

من کلا نظرم روی HP هاست ...

برای اطلاعات بیشتر و تجربیات دوستان می تونید به کلوپش مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

میشه بهم بگین از کچا لب تاپ بخرم ؟؟؟ بازار رضا ؟؟ پایتخت ؟؟؟ ....
    اگر شهرستان هستید سه راه دارید :

1- برید تهران و از فروشگاه بخرید (پیشنهاد نمیشه)

2- از یک فروشگاه اینترنتی بخرید (ابدا پیشنهاد نمیشه)

3- با شرکت گارانتی کننده معتبر آن برند تماس بگیرید و آدرس نمایندگی نزدیک به خودتان را بگیرید (پیشنهاد میشه)

4- با شرکت گارانتی کننده تماس بگیرید و مستقیما مدل را سفارش بدید و پول را واریز کنید تا براتون بفرستند (پیشنهاد میشه)

و اگر تهران هستید ، مستقیم به دفتر فروش خود شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید

دوستان ، شاید فروشگاه ها قیمت را با همان گارانتی بشکنند ، اما دقت کنید کار کردن با خود شرکت بسیار مطمئن تر هست

موفق باشید
    Last edited by REGISTERED USER; 23-02-2009 at 12:35.

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر شهرستان هستید سه راه دارید :

1- برید تهران و از فروشگاه بخرید (پیشنهاد نمیشه)

2- از یک فروشگاه اینترنتی بخرید (ابدا پیشنهاد نمیشه)

3- با شرکت گارانتی کننده معتبر آن برند تماس بگیرید و آدرس نمایندگی نزدیک به خودتان را بگیرید (پیشنهاد میشه)

4- با شرکت گارانتی کننده تماس بگیرید و مستقیما مدل را سفارش بدید و پول را واریز کنید تا براتون بفرستند (پیشنهاد میشه)

و اگر تهران هستید ، مستقیم به دفتر فروش خود شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید

دوستان ، شاید فروشگاه ها قیمت را با همان گارانتی بشکنند ، اما دقت کنید کار کردن با خود شرکت بسیار مطمئن تر هست

موفق باشید
    دوست عزیز من تهران هستم
    ولی گارانتی ها قیمت هاشون تثبیت شده است و هیچی کم نمی کنن ولی فروشگاه باز می تونی گارانتی رو نخوایی یا به هر دلیلی کم می کنن ولی کلان فرق قیمت بین بازار رضا با پایتخت هست ؟؟ یا همشون یک قیمت هستن ؟

داره خودمونی میشه shahabazizi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Registered user تو دل ها چیو پیشنهاد می کنی . در ضمن من ویندوز کار می کنم .
    دوستانم اج پی دارن زیاد راضی نیستن البته کارشون با لبتاچ و سطح توقع شون نسبت به مدل رو نمی دونم . باز شما خودت استادی. اگه زحمت نیست یه چنتا مدل تو دل و سونی با همین قیمت معرفی کن . واقعا از زحماتی که میکشی ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

Registered user تو دل ها چیو پیشنهاد می کنی . در ضمن من ویندوز کار می کنم .
    دوستانم اج پی دارن زیاد راضی نیستن البته کارشون با لبتاچ و سطح توقع شون نسبت به مدل رو نمی دونم . باز شما خودت استادی. اگه زحمت نیست یه چنتا مدل تو دل و سونی با همین قیمت معرفی کن . واقعا از زحماتی که میکشی ممنون

توی دل ها یک لپ تاپ خوب و کاربردی این هست که سی پی یو اش قوی هست (نسل سانتاروزا هست) :

DELL Vostro 1310
    2.5-6MB 4G 250 DVD RW 13.3 WXGA 8400GS Geforce DOS 1.8 MALAYSIA Web/BT/bag/modem

1.230.000 تومان

و در سونی :

SONY FW 170D
    2.26-3MB 4GB 320 BlueRay-R 16.4 WXGA 1.5 ATI HD3670 Vista-H 3.2 CHINA Web cam/BT

1.320.000 تومان

یک لپ تاپ فوق العاده است

اگر دنبال یک لپ تاپ خرکار و عمری هستید ، این سونی عالیه :

1- نسل سنترینو2 و پرسرعت

2- گرافیک بسیار خوب و بهتر از اون مدل اچ پی DV4

3- رم و هارد بالا

4- مانیتور عریض و کیفیت عالی برای دیدن فیلم و کارهای گرافیکی و ویدئویی و سرگرمی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوست عزیز من تهران هستم
    ولی گارانتی ها قیمت هاشون تثبیت شده است و هیچی کم نمی کنن ولی فروشگاه باز می تونی گارانتی رو نخوایی یا به هر دلیلی کم می کنن ولی کلان فرق قیمت بین بازار رضا با پایتخت هست ؟؟ یا همشون یک قیمت هستن ؟
    خوب ، شرکت گارانتی کننده در صورت خرید شاید بشه تا 20 هزار تومان هم تخفیف گرفت اما خوب ، خدماتی که میدهند هزینه داره و مطمئنا قیمت بدون گارانتی به شما نمی دهند

بعضی جاها هست کامپیوتر را حتی 24 ساعت گارانتی نمی کنند ولی قیمت بسیار پایین هست ... و بعضی جاها گارانتی تست داره ، و قیمت خوب هست

ببینید ، اگر بدون گارانتی نمی خواهید بگردید و بهترین را پیدا کنید

من زیاد پاییتخت کار نمی کنم چون واقعا سر می برند ! بیشتر پاساژ پارسیان و رضا مد نظرم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ، شرکت گارانتی کننده در صورت خرید شاید بشه تا 20 هزار تومان هم تخفیف گرفت اما خوب ، خدماتی که میدهند هزینه داره و مطمئنا قیمت بدون گارانتی به شما نمی دهند

بعضی جاها هست کامپیوتر را حتی 24 ساعت گارانتی نمی کنند ولی قیمت بسیار پایین هست ... و بعضی جاها گارانتی تست داره ، و قیمت خوب هست

ببینید ، اگر بدون گارانتی نمی خواهید بگردید و بهترین را پیدا کنید

من زیاد پاییتخت کار نمی کنم چون واقعا سر می برند ! بیشتر پاساژ پارسیان و رضا مد نظرم هست
    پاساژ پارسیان کجاست ؟؟؟ من هم می دونم پایتخت سر می برن ولی تاحالا بازار رضا نرفتم و نمی دونم توی لب تاپ قیمت هاش فرق داره با پایتخت ؟؟؟ ولی اونجا میشه پیدا کرد لب تاپ که گارانتی شو نخوایی ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    آقا بين dell latitude d830 , lenovo thinkpad t400 موندم كدومو بگيرم .
    think pad مشخصات بهتري داره (, ati 3470 , cpu t9600 , ram ddr3 , led ) ولي قيمتش بالاتره و ميگن قطعاتش پيدا نمي شه .
    اگه دوستان نظري دارن خوشحال مي شم بدونم .
    ضمنا يه سوال ديگه چرا lenovo توي ايران اينقدر قيمتش بالاست در حاليكه قيمت جهانيش نسبت به دل خيلي پايين تره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من حدود 60 صفحه آخر این مطلب رو خوندم و چیزای زیادی فهمیدم ولی می خوام از دوستان خواهش کنم بازم منو راهنمایی کنن! خسته شدم از بس از اینو اون پرسیدم! خدایی گیج شدم بسی زیاد!!
    من در حدود 1 میلیون بودجه دارم ، لطف کنید یه لپ تاپ با کانفیگ زیر معرفی کنید:
    ( CPU---> 2 or more (cash---> 3 or more
    Ram---> 2 or more
    vga ---> 256 vram
    Lcd---> 13 or 14

لپ تاپ رو در درجه اول برای کارهای شبکه و بعد برای کارهای برنامه نویسی ( mathlab , c++ , c) کارهای گرافیکی در حد فوتوشاپ و گاهی بازی های معمولی ( نه خفن!!:43 می خوام. ولی در درجه اول استحکام ( چون حوصله مراقبت و از این سوسول بازیا ندارم!! ) و بعد حمل و نقلش برام خیلی مهمه.
    مهمتر از همه به صرفه بودنشه چون این پولو با هزار زحمت جور کردم خدایی.
    خودم مارک های IBM و HP و Dell Latitude رو انتخاب کردم.
    1- لطفا چند تا مارک که ارزش خریدن رو داشته باشه با گارانتی معتبر معرفی کنید.
    2- چند تا مدل که حد اکثر با 1 تومن بشه خرید معرفی کنید.
    3- اینکه ساخت کجا باشه ( مثلا چین ، آمریکا ، مالزی ، ... ) چقدر مهمه؟
    4- لپ تاپ های AMD (مثلا HP) ارزش خریدن دارند یا نه ؟
    ایشالا بتونیم جبران کنیم...

یا علی
    سلام registered user
    قبلا مطلب بالا رو نوشتم و یکی از دوستان راهنمایی کردن و ازشون ممنون.
    انگار شما اینجا تجربتون از همه بیشتره. تظر شماچیه؟ کدوم مارک؟ کدوم سایت؟ کدوم گارانتی؟
    من خودم از IBM خوشم اومده ولی با چینی بودنش می شه کنار اومد؟ قطعه هاش هستند اگه چیزیش شد؟
    بیزحمت چند تا مدل معرفی کنید از 900 تا 1200.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    مي خواستم بدونم جرا لنوو در سطح جهان ارزون تره(نسبت به مشابهات-اصلا اين حرف درسته?)و جرا در ايران جندان ارزون نيست(به نسبت)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •