تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 905 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد صدای فیزززز یا ویزززز :
    اگر ماشینتون انژکتوری هست , وقتی سوئیچ رو باز کنین (قبل از استارت زدن) , پمپ بنزین 3 یا 4 ثانیه روشن میشه و خاموش میشه
    همون موقع بهترین وقت هست که صداش رو بشنوید چون موتور خاموشه

اگر صدای غیر طبیعی و زبر داره پس مشکل داره اما نمیشه گفت کِی خراب میشه
    پاره بودن فیلتر پمپ که تویِ لیوانی درونِ باک هست خیلی تاثیر داره در رسیدن ذرات شن و خاک و رسوب و غیره به درون پمپ و صدمه زدن به پمپ
    چون بنزین از داخل آرمیچر پمپ عبور میکنه و باعث خنک شدنش هم میشه
    پس اگر فیلتر پارچه ایِ پمپ بنزین پاره باشه همه ی آت و آشغالها میره توی پمپ و باعث سایش و فرسایش میشه
    در صفحه های آخِر تاپیکِ صرفه جوئی عکسهاش هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به محض استارت زدن , پمپ روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه تا وقتی که موتور خاموش بشه
    ماشین سمند 84 هست.

در مورد پت پتِ اگزوز :
    اگر ماشینتون دلکو داره , تنظیم نبودنش باعث پت پت میشه
    خودتون آزمایش کنین:
    جای دلکو رو علامت بزنین بعدش پیچهاش رو شل کنین و با موتور روشن در حالتهای مختلف قرارش بدین , ملاحظه میکنین که صدای پت پت کم و زیاد میشه

اگر ماشینتون فیلرگیری هم داره , اون هم تاثیر زیادی داره در پت پت اگزوز
    تنظیم نبودن گپِ شمعها , نامناسب بودنِ شمع , کیفیت پائینِ وایرشمعها هم تاثیر داره
    بازم برای اینکه ببینم باید اینکار رو روی این ماشین انجام بدم یاداوری میکنم که ماشین سمند 84 هست و من نمی دونم دلکو داره یا نه
    شمع و وایرها رو تازه عوض کردم. قبلش پت پت میکرد بعدشم میکنه

بد جا رفتن دنده به خیلی چیزها ربط داره :
    رگلاژ نبودن کلاچ . قبلا دو تستِ ساده رو درج کردم برای اطمینان از رگلاژ بودنش
    مطلب 3729 در این صفحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممکنه دست دنده مشکل داره
    ممکنه دنده برنجی مشکل داشته باشه
    به یکی دادم برام ریگلاژ کرد
    اونم میگفت برنجیت ضعیفه

من یه مشکلات دیگه با این ماشین پیدا کردم یه تاپیک دیگه مطرح کردم خواستم نظر شما رو هم بدونم چون واقعا گیج شدم و نمی دونم ماشین من سالمه یا خراب؟!
    اینا نقل قول های خودمه در مورد مشکلات ماشین:

یه سمند 84 دارم
    بعد از مسافرت دیدم که زیر رادیاتش ضد یخ ریخته
    بردم رادیات سازی و گفت باید عوض بشه
    عوض کردم ولی هی از شیلنگش آب میداد و سریع هوا می گرفت
    بعد از چند بار چک کردن معلوم شد که واشر سوزونده و کمپرس کرده
    من این ماشین رو دو ماهه خریدم و طرف می گفت برج 6 پارسال واشر عوض کرده
    واتر پمپ رو هم تازه عوض کرده بودم
    همیشه هم آمپرش رو چک میکردم که بالا نره و هیچ موقع هم بالا نرفت.یه بار فقط داشتم پارکش میکردم یهو زنه داد زد که موتور داغه و ازین حرفا که یعنی جوش آورده که من دیدم آمپر روی درجه معمولیه و حتی به وسطم نرسیده. آب کم میکرد روی رادیات قبلی ولی من تند پر می کردم . این قضیه شاید 2-3 روز اتفاق افتاده باشه( قضیه آب کم کردن) و من سریع رفتم رادیات عوض کردم و دیگه آب کم نکرد. تا که فرداش دیدم از شلنگ آب میده و میریزه روی مهره رادیات و یه شب کلا فنش اتصالی کرده بود و تا صبح روشن بود که صبح اومدم قطعش کردم. بردم رادیات سازی که دید دیگه شلنگ باد کرده به شکل شدیدی و مطمئن شد که واشر سوزونده
    حالا دادمش برام عوض کنه ولی موندم که این چرا واشر سوزونده. هنوز بازش نکرده
    موندم که اصلا یه موقع گفت سر سیلندر عوض بشه عوض کنم یا کلا بگم تعمیرش کنم و بعد بفروشمش؟ واقعا مصیبتن این ماشین های مدل پایین
    همیشه صفر سوار میشدم این بار این اشتباه رو کردم و مدل پایین سوار شدم و الان تقریبا پشیمونم
    یکی از دوستان اینو جواب داد

سلام
    علت اينکه رادياتورتون را خراب کرده همون فشار زياد کمپرس سيلندر بوده که ميزده تو آب و شيلنگ باد مي کرده
    در مورد اينکه مي گيد صاحبش مي گفت برج 6 پارسال واشرش را عوض کرده به نظرم چند احتمال داره اوا اينکه سرسيلندر تاب داشته و تراش داده نشده يا اينکه خوب تراش ندادن دوم کيفيت واشر مورد استفاده مناسب نبوده و بعد مدتي دوباره باد کرده ( ترسونده ) و کمپرس رذ کرده .
    سوم اينکه مکانيک سرسيلندر درست نبسته يعني سرسيلندر را با ترکمتر نبسته و باعث شده دوباره ماشر بترسونه .
    چهار نگهداري خود فرد از ماشين درست نبوده .
    معمولا يه سري نکات هست که هنگام بازوبست کردن سر سيلندر بسياري از مکانيک ها توجه نمي کنند و دوباره واشر مشکل پيدا مي کنه .
    به نظر شما يه سرسيلندر لخت و واشر شرکتي بگيري به يه دست سوپاپ و لاستيک ساق سوپاپ ب و بنداز رو سرسيلندر جديد و بدي يه مکانيک خوب برات ببنده از اولشم بهتر ميشه .
    و من در جواب گفتم :

کل سرسیلندر عوض شد و الان اوکی هست
    فقط یه نکته ای اینکه هر موقع در رادیات باز میکنم یه پیس میکنه
    این یعنی رادیات هوا داره یا معمولیه و همه ماشین ها همینه؟ ماشین آب کم نمی کنه ها ولی این پیس رو داره
    هوا گیری هم میکنم باز همین جوره
    یه موقع اینجوری میشه یه موقع نمی شه
    این نرماله؟
    یه سری ها میگن نرماله یه سری ها میگن باید بررسی بشه و نمی شه براحتی ازش گذشت
    لطفا منو ازین بلا تکلیفی در بیارید
    خود تعمیرکار که میگه معمولیه
    اینکه گفتم آب کم نمی کنه شک دارم برای همین میخوام دوباره چک کنم این هفته و کامل تمرکزم رو بزارم روی کم نکردن آب ماشین. من هی روی هوا داشتنش تمرکز داشتم و از آب تقریبا غافل بودم

اینم نقل قول آخر بنده :

سلام مجدد
    اقا ما با این ماشینه رفتیم تو جاده
    به مقصد که رسیدیم بعد از 4 ساعت اومدم در رادیات باز کردم که دیدم آب با هوا زد بیرون
    اب هم خاکی رنگ بود انگار رسوب توش بود
    شب بود نمیدونم در روغن موتورو باز کردم دیدم یه خرده زرده ولی شب بود شک دارم
    هیچی کلی ازش اب رفت ولی دیدم بازم ابش پره
    تا صبح هم ابش پایین نرفت و حتی هوا گیری هم کردم جفت پیچا رو باز کردم بازم ابش پر بود تا اینکه باهاش بیرون رفتم وشب خاموش بود صبح دیدم آبش پایین رفته باز هوا گیری کردم واب ریختم
    حالا از سفر برگشتم باز شب یه نگاش میکنم اینجا خبر میدم
    ولی از روزی که سرسیلندر عوض کردم و1300 واسش خرج کردم هی هوا میگرفت
    شب های اول صبح که میرفتم هوا نداشت ودر رادیات رو که باز میکردم صدا نمیداد ولی الان همیشه صبحا که در رادیات باز میکنم پسه میکنه
    واقعا رو مخم رفته
    این هوا گرفتن از چیه؟
    یعنی ماشین داره واشر میسوزونه دوباره؟
    من دیشب تستش کردم بازم و بعد از برگشت از مسافرت بازم بعد از 4 ساعت و باز کردن در رادیات با شدت آب بیرون زد اونم با کلی گل و لای و کف که توی در رادیات ماشین به وضوح مشخص بود و جمع شده بود
    همون جوری آب ریختم بردم به تعمیرکار نشون دادم
    گفت چون ضد یخ تازه ریختی سرسیلندر رو شسته و این خاک اونه نگران نباش
    گفت شاید الان بخاطر جمع شدن خاک توی ترموستات گرفتی ایجاد شده باشه
    و ترموستات رو عوض کرد و 75 درجه ای خریدم و تعویض کردم.
    حالا این هفته میخوام آبش رو تست کنم و اصلا بیخیال هوای داخل رادیات بشم چون به نظر میاد آب کم کردن خیلی مهم تره
    تعمیرکار که دیروز گرفت آب رادیات که مخلوط آب معدنی و ضد یخ بود رو خالی کرد و به جاش با شیلنگ پر از آب لوله کشی اونم از نوع قمی و پر از آت و آشغال کرد! و بهش هم تذکر دادم ولی گفت مهم نیست. صبح خودم ورداشتم پیچ های هواگیری رو باز کردم و ازون ور یه 3-4 لیتر آب تصفیه توش ریختم . الان فکر کنم مخلوطی از آب تسویه و لوله کشی توی رادیات و موتور هست و کلا ضد یخ شسته شده رفته
    موندم برم آب مقطر و ضد یخ توش بریزم یا اینکه ولش کنم بزارم ببینم آب کم میکنه یا نه؟ و بعد ازین تست و مشخص شدن سلامتی ماشین برم اینکاری که شما گفتی رو انجام بدم
    لطفا راهنمایی کنید. خیلی خیلی ممنون
    سوال من فقط آب رادیات نیست بیشتر سوالم مربوط به اینه که این علائمی که گفتم نشان از چیه؟ من واقعا الان گیجم که ماشین سالمه یا خرابه؟ مشکل اصلی اینه
    Last edited by mhroozbeh; 03-05-2015 at 12:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشین سمند 84 هست.

بازم برای اینکه ببینم باید اینکار رو روی این ماشین انجام بدم یاداوری میکنم که ماشین سمند 84 هست و من نمی دونم دلکو داره یا نه
    شمع و وایرها رو تازه عوض کردم. قبلش پت پت میکرد بعدشم میکنه

به یکی دادم برام ریگلاژ کرد
    اونم میگفت برنجیت ضعیفه

من یه مشکلات دیگه با این ماشین پیدا کردم یه تاپیک دیگه مطرح کردم خواستم نظر شما رو هم بدونم چون واقعا گیج شدم و نمی دونم ماشین من سالمه یا خراب؟!
    اینا نقل قول های خودمه در مورد مشکلات ماشین:

یکی از دوستان اینو جواب داد

و من در جواب گفتم :

اینکه گفتم آب کم نمی کنه شک دارم برای همین میخوام دوباره چک کنم این هفته و کامل تمرکزم رو بزارم روی کم نکردن آب ماشین. من هی روی هوا داشتنش تمرکز داشتم و از آب تقریبا غافل بودم

اینم نقل قول آخر بنده :

من دیشب تستش کردم بازم و بعد از برگشت از مسافرت بازم بعد از 4 ساعت و باز کردن در رادیات با شدت آب بیرون زد اونم با کلی گل و لای و کف که توی در رادیات ماشین به وضوح مشخص بود و جمع شده بود
    همون جوری آب ریختم بردم به تعمیرکار نشون دادم
    گفت چون ضد یخ تازه ریختی سرسیلندر رو شسته و این خاک اونه نگران نباش
    گفت شاید الان بخاطر جمع شدن خاک توی ترموستات گرفتی ایجاد شده باشه
    و ترموستات رو عوض کرد و 75 درجه ای خریدم و تعویض کردم.
    حالا این هفته میخوام آبش رو تست کنم و اصلا بیخیال هوای داخل رادیات بشم چون به نظر میاد آب کم کردن خیلی مهم تره
    تعمیرکار که دیروز گرفت آب رادیات که مخلوط آب معدنی و ضد یخ بود رو خالی کرد و به جاش با شیلنگ پر از آب لوله کشی اونم از نوع قمی و پر از آت و آشغال کرد! و بهش هم تذکر دادم ولی گفت مهم نیست. صبح خودم ورداشتم پیچ های هواگیری رو باز کردم و ازون ور یه 3-4 لیتر آب تصفیه توش ریختم . الان فکر کنم مخلوطی از آب تسویه و لوله کشی توی رادیات و موتور هست و کلا ضد یخ شسته شده رفته
    موندم برم آب مقطر و ضد یخ توش بریزم یا اینکه ولش کنم بزارم ببینم آب کم میکنه یا نه؟ و بعد ازین تست و مشخص شدن سلامتی ماشین برم اینکاری که شما گفتی رو انجام بدم
    لطفا راهنمایی کنید. خیلی خیلی ممنون
    سوال من فقط آب رادیات نیست بیشتر سوالم مربوط به اینه که این علائمی که گفتم نشان از چیه؟ من واقعا الان گیجم که ماشین سالمه یا خرابه؟ مشکل اصلی اینه
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز
    با توجه به نقل قول هاي که گذاشتيد و نقل قول بخش 405 يه سري موارد در ادامه ي فرمايشات دوستان عرض مي کنم که شما تک تک بررسي کنيد
    1- در مورد اينکه مي گيد آب بعد حدود 4 ساعت پاشيد بيرون احتمالا شما رادياتور را تا آخر پر کرديد و بعد که باز کرديد با توجه به اينکه هنوز بعد 4 ساعت موتور خنک نشده و بازم تحت فشاره باعث شده اب بپاشه بيرون کلا سيستم هاي خننک کننده تحت فشار مثل پزو بايد موتور حدود 6 ساعت خاموش باشه و درب رادياتور بعد باز بشه چون اگه زود تر از اين باز بشه چون موتور هنوز داغه آب با فشار ميپاشه بيرون و باعث هوا گرفتن سيستم خنک کننده ميشه .
    اگه مي خوايد توي 4 ساعت ماشين خنک بشه شما بايد روي رادياتور اب بريزيد و در کاپوت را باز بزاريد تا تا ماشين زود تر خنک بشه و در رادياتور را باز کنيد .
    ببين در مورد مطلبي که مي گيد واشر سوزنده بايد عرض کنم که واشر اگه بسوزه که خب اب روغن قاطي مي کنه و لکه هاي روغن داخل رادياتور نمايان ميشه اگه هم بترسونه ( باد کنه ) که خب شيلنگ بالايي رادياتور باد مي کنه و مراحل شديد تر رادياتور مي ترکه .
    اولين نشونه ي اينکه واشر ترسونده يا نه اينکه چنت بالايي رادياتور باد مي کنه و هنگام سرد بودن که فاشر را روشن مي کنيد از داشبور صداي شر شر اب مياد که خب دليلش اينه که رادياتور بخاري هوا مي گيره .
    حالا شما ببينيد وقتي ماشين سرده روشن مي کنيد صداي شر شر آب با گاز دادن از داشبور شنيده ميشه يا نه . دوم اينکه جنت بالايي رادياتور را چک کنيد ببينيد قسمتي که به در پوش ترموستات هست باد نکرده . و سوم . وقتي موتور داغه جنت بالايي هموني که از ترموستات ميره به رادياتور را فشار دهيد ببينيد نرمه يا سفته سفته> سفت منظورم اينکه نميشه تو شلنگ فرورفتگي ايجاد کرد .
    بررسي کنيد ببينيد کدوم يک از اين موارد را داره .
    2- در مورد گل لاي که پشت در رادياتور جکع ميشه به نظرم دو دليل داره اول اينکه چون ماشين شما قبلا واشر ترسونده اينا همون گل لاي هاي قبل هست که الان داره همراه با آب مياد پشا دري رادياتور جکع ميشه يا اينکه چون کحلول ضد يخ اضافه کرديد چون خاصيت قليايي داره گل و جرم ها را شسته و پشت رادياتور جمع کرده .
    به نظرم شما اول رادياتور را بشوريد بعد توسط محلوط ضد يخ و آب مقطر به نسبت 60 40 يعني 2 ليتر ضد يخ و 4 ليتر آب مقطر و داخل رادياتور بريزيد البته يادتون باشه ضد خ را همون با اب قاطي کنيد و داخل رادياتور بريزي چون اگه ضد يخ خالص بريزيد باعث نشي از قسمت هاي مختلف ماشين ميشه .
    3- در مورد پرت پرت کردن اگززوز احتمالا وقتي سرسيلندر را عوض کرديد مکانيکتون سوپاپ ها را خوب آب بندي نکرده يا درست شيم گيري نکرده و کمپرس ميره داخل اگزوز و پرت پرت مي کنه .
    البته مشکلات برقي و تايم نبودن موتور هم ميتونه باعث پرت پرت يا عطسه تو اگزوز بشه .
    که بررسي بشه شما يه دياگ بزنيد و بعد فشار مانيفولد را بگيد چقدر بوده نرمالش 300 350 هست که اگه بيشتر باشه يه جا ايراد داره که بر مي گرده به مطالبي که بالا گفتم .
    شما اين مطالبي که گفتم را برسي کنيد و اينجا بگيد ايشالا مشکل ماشينتون حل ميشه .

3. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز
    با توجه به نقل قول هاي که گذاشتيد و نقل قول بخش 405 يه سري موارد در ادامه ي فرمايشات دوستان عرض مي کنم که شما تک تک بررسي کنيد
    1- در مورد اينکه مي گيد آب بعد حدود 4 ساعت پاشيد بيرون احتمالا شما رادياتور را تا آخر پر کرديد و بعد که باز کرديد با توجه به اينکه هنوز بعد 4 ساعت موتور خنک نشده و بازم تحت فشاره باعث شده اب بپاشه بيرون کلا سيستم هاي خننک کننده تحت فشار مثل پزو بايد موتور حدود 6 ساعت خاموش باشه و درب رادياتور بعد باز بشه چون اگه زود تر از اين باز بشه چون موتور هنوز داغه آب با فشار ميپاشه بيرون و باعث هوا گرفتن سيستم خنک کننده ميشه .
    اگه مي خوايد توي 4 ساعت ماشين خنک بشه شما بايد روي رادياتور اب بريزيد و در کاپوت را باز بزاريد تا تا ماشين زود تر خنک بشه و در رادياتور را باز کنيد .
    ببين در مورد مطلبي که مي گيد واشر سوزنده بايد عرض کنم که واشر اگه بسوزه که خب اب روغن قاطي مي کنه و لکه هاي روغن داخل رادياتور نمايان ميشه اگه هم بترسونه ( باد کنه ) که خب شيلنگ بالايي رادياتور باد مي کنه و مراحل شديد تر رادياتور مي ترکه .
    اولين نشونه ي اينکه واشر ترسونده يا نه اينکه چنت بالايي رادياتور باد مي کنه و هنگام سرد بودن که فاشر را روشن مي کنيد از داشبور صداي شر شر اب مياد که خب دليلش اينه که رادياتور بخاري هوا مي گيره .
    حالا شما ببينيد وقتي ماشين سرده روشن مي کنيد صداي شر شر آب با گاز دادن از داشبور شنيده ميشه يا نه . دوم اينکه جنت بالايي رادياتور را چک کنيد ببينيد قسمتي که به در پوش ترموستات هست باد نکرده . و سوم . وقتي موتور داغه جنت بالايي هموني که از ترموستات ميره به رادياتور را فشار دهيد ببينيد نرمه يا سفته سفته> سفت منظورم اينکه نميشه تو شلنگ فرورفتگي ايجاد کرد .
    بررسي کنيد ببينيد کدوم يک از اين موارد را داره .
    2- در مورد گل لاي که پشت در رادياتور جکع ميشه به نظرم دو دليل داره اول اينکه چون ماشين شما قبلا واشر ترسونده اينا همون گل لاي هاي قبل هست که الان داره همراه با آب مياد پشا دري رادياتور جکع ميشه يا اينکه چون کحلول ضد يخ اضافه کرديد چون خاصيت قليايي داره گل و جرم ها را شسته و پشت رادياتور جمع کرده .
    به نظرم شما اول رادياتور را بشوريد بعد توسط محلوط ضد يخ و آب مقطر به نسبت 60 40 يعني 2 ليتر ضد يخ و 4 ليتر آب مقطر و داخل رادياتور بريزيد البته يادتون باشه ضد خ را همون با اب قاطي کنيد و داخل رادياتور بريزي چون اگه ضد يخ خالص بريزيد باعث نشي از قسمت هاي مختلف ماشين ميشه .
    3- در مورد پرت پرت کردن اگززوز احتمالا وقتي سرسيلندر را عوض کرديد مکانيکتون سوپاپ ها را خوب آب بندي نکرده يا درست شيم گيري نکرده و کمپرس ميره داخل اگزوز و پرت پرت مي کنه .
    البته مشکلات برقي و تايم نبودن موتور هم ميتونه باعث پرت پرت يا عطسه تو اگزوز بشه .
    که بررسي بشه شما يه دياگ بزنيد و بعد فشار مانيفولد را بگيد چقدر بوده نرمالش 300 350 هست که اگه بيشتر باشه يه جا ايراد داره که بر مي گرده به مطالبي که بالا گفتم .
    شما اين مطالبي که گفتم را برسي کنيد و اينجا بگيد ايشالا مشکل ماشينتون حل ميشه .
    خيلي ممنون
    اون علايمو نداره خدا رو شكر و به نظر مياد همين رسوب داخل موتور بوده
    فقط ميخوام براي اطمينان از اب كم نكردن يه مدت چك نكنم و هر ٤/٥ روز يه بار در راديات رو باز كنم كه بفهمم اب كم كرده يا نه
    نيازه كه چك كنم و هي خاك هاي جمع شده تو در راديات رو خارج كنم؟و اينكه نيازه تو راديات ضد يخ بريزم؟ اخه الان نداره و مي ترسم ماشين مشكل داشته باشه بازم ضد يخ براي بار سوم حروم بشه
    اب مقطر كه اصلا نريزم بهتره چون هنوز مطمىن نيستم و ميخوام اب تسويه فعلا بريزم بدون ضد يخ تا از اب كم نكردن مطين شم
    يه هفته به نظرم بايد كافي باشه؟ و ايا توي يه هفته يه زره هم نبايد از اب راديات كم بشه؟ حتي يه سانت؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.دوستان دیدم کسی راهنمایی نکرد دوباره کپی کردم
    دو سه تا مشکل پیدا کردم نمیدونم چرا .
    1)یکی دوماهی میشه ماشین و صبح که استارت میزنم درجا روشن میشه میرم سرکار بعدازظهر که میخوام ماشین و روشن کنم حتما
    باید دوسه بار استارت یزنم وهر دفع سه چهار ثانیه سوییچ و رو استارت نگه دارم دقیقا یکی دوماه هست که میشه.
    2)یه مدتی وقتی کلاج و میگیرم صدای دلنگ دولنگ بدی میاد مخصوصا تو سرعت پاین مثلا موقعی که میخوام از رو دست انداز رد بشم کلاج و میگیرم انگار فنرهای کلاج جیرجیر میکنه خیلی هم صداش زیاد شاید تو سرعت بالا هم این اتفاق می افته ولی چون صدا زیاده تو سرعت بالا نمیشنومم.
    3)تو حرکت یه صدای سوتی میاد که گوش واذیت میکنه معلوم نیست از کجاست.
    4)وقتی ماشین راه میافته موقعی که به دست اندازمیرسی سرعت و کم میکنی کلاج و میگیری ماشین دنده یک جا نمیخوره باید بری دنده دو مگه اینکه ایست کامل کنی که نشد واگه بزورم سعی کنی بری دنده یک انگار دنده داره سابیده میشه به چیزی کلا خشک جا میخوره .
    131 مدل 93

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان سلام مدتیه درب رادیاتور باز میکنم میبینم کمی اب کم شده مثلا پر یه لیوان بعد درب رادیاتور سالم هست تمامی شیلنگها سالمه چک کردم اب کمکی تنظیم هست و شیلنگشم درست وصل هست سیخ روغن هم کشیدم تمیز وخوب بود که بگیم حالا واشرسرسیلندر سوزونده باشه.
    دیروز پشت چراغ قرمز وایسادم یه دفعه درجه اب از وسط گذشت و داشت بالا میرفت که چراغ سبز شد پاگذاشتم روگاز د برو 3 و4 که یهو امپر اومد پایین فن روشن شد در مورد فن هم بگم سالم هست مواقعی که رادیاتور رو پر اب میکنم فن به درستی کار میکنه فقط نمیدونم چرا اب تو رادیاتور نمیمونه برام تعجب هست هیچ ریزش ابی هم نداره از هیچ کجا فقط یه بار کمکی پلاستیکی رادیاتور پرتاپر اب شده بود از MaX هم بیشتر بود اب ازکمکی ریخت زمین.
    دوستان دلیل چی میتونه باشه؟کمک
    مدل ماشین پراید 87 صبا زیمنس انژکتوری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام مدتیه درب رادیاتور باز میکنم میبینم کمی اب کم شده مثلا پر یه لیوان بعد درب رادیاتور سالم هست تمامی شیلنگها سالمه چک کردم اب کمکی تنظیم هست و شیلنگشم درست وصل هست سیخ روغن هم کشیدم تمیز وخوب بود که بگیم حالا واشرسرسیلندر سوزونده باشه.
    دیروز پشت چراغ قرمز وایسادم یه دفعه درجه اب از وسط گذشت و داشت بالا میرفت که چراغ سبز شد پاگذاشتم روگاز د برو 3 و4 که یهو امپر اومد پایین فن روشن شد در مورد فن هم بگم سالم هست مواقعی که رادیاتور رو پر اب میکنم فن به درستی کار میکنه فقط نمیدونم چرا اب تو رادیاتور نمیمونه برام تعجب هست هیچ ریزش ابی هم نداره از هیچ کجا فقط یه بار کمکی پلاستیکی رادیاتور پرتاپر اب شده بود از MaX هم بیشتر بود اب ازکمکی ریخت زمین.
    دوستان دلیل چی میتونه باشه؟کمک
    مدل ماشین پراید 87 صبا زیمنس انژکتوری
    واتر پمپ ممکنه خراب شده باشه. همین دو سه روز پیش یکی از دوستام همین مشکلو داشت که با تعویضش حل شد

8. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واتر پمپ ممکنه خراب شده باشه. همین دو سه روز پیش یکی از دوستام همین مشکلو داشت که با تعویضش حل شد
    مرسی قیمت واترپمپ چنده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مارک های مختلف هست ولی دور و بر 30-40 تومنه
    تعویضشم یه 30-40 تومنی میگیرن

11. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مرسی قیمت واترپمپ چنده؟
    سلام

با همین چند خطی که ایشون نوشتند شما مطمئن شدین واترپمپ خرابه و رفتین برای تعویضش ؟

خوشا به حال قطعه سازها و قطعه فروشها و مکانیکها

واترپمپ اگر خراب باشه و آب رو نگردونه , آبِ توی منبع انبساط و رادیات ساکن میمونه و آبی نمیریزه توی منبع
    اگر هم کاسه نمدش خراب باشه اوائلش آب کم میشه به مقدار خیلی خیلی کم و بعدش کار به جائی میکشه که آب میریزه ازش
    ===================================
    اگر سیستم آب کافی داره ولی حرارت یهو خود بخود میره بالا و بعد از حدود یک دقیقه یهو میاد پائین پس ترموستات گیر داره و باید تعویض بشه وگرنه کار دستتون میده
    اگر با ایستادن آمپر میره بالا و با گاز دادن و راه افتادن میاد پائین پس سیستم آب کم داره

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

من میخوام کولر رو بعد از دو سال سرویس کنم البته برای اولین بار..یعنی ماشین صفر بوده دوسال کار کرده و تابستونا کولر گرفتم ازش یعنی دو تا تابستون...و بهار! و تا حالا سرویس نکردم

دو تا پست در مورد کولر در تاپیک صرفه جویی خوندم

اول اینکه خب قضیه ماشین ایرانی کلا فرق داره و من نمیدونم این مطالب کاملا در مورد پراید هم صدق میکنه همش یا نه! چون به نظر میرسه در مورد ماشین های استاندارد نوشته شده!

اون چیزی که من متوجه شدم یکی اینه که بعد از دو سال قطعه ای به اسم درایر باید عوض بشه. درایر پراید قیمتش چنده؟ کسی میدونه؟؟؟ هزینه تعویضش زیاده؟

دوم فیلتر فشار شکن هست که باید تمیز بشه...سوالم در مورد این قطعه در پراید اینه که آیت به همین اسم وجود داره در موتور های انژکتور یا خیر.

سوم اینه فیلتر مدادی سالی یک بار باید عوض بشه....میخوام بدونم این قطعه قیمتش چنده حدودا برای پراید

کوندنسور یا رادیاتور کولر باید باز بشه و بیرون از جای خودش با فشار آب و مایع ظرفشویی شسته بشه!

و گاز کولر چک بشه و تسمه کولر

من همین ها رو برداشت کردم ..میخوام ببینم کافیه؟ فقط روغن رو نفهمیدم...منظور روغن کمپروسور هست؟؟ باید روغنش چک بشه؟ نشتی روغن چک بشه؟

15. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •