اونایی ک از لایزر اومدن هنوز اوضاشون خرابه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این snr کجای تنظیمات مودم نوشته؟
من یه جاش پیدا کردم زده SNR Margin (0.1 dB): Downstream 84 ---- Upstream274
همینه؟
این الان خوبه یا بد؟
اگه برای دانلود میخوای 2 مگ بگیر البته چند وقته از ساعت 1:15 به بعد شبها سرعت کم شده ولی 6 تا 9 رو با 230 ثابت میره هر چقدر هم بخوای میتونی دانلود کنی
خیلی بده باید SNR Downstream به نسبت (0.1 dB) روی 300 به بالا باشه
این مسخره بازی ها چیه در میاره این آسیاتکدیشب گذاشتم تو دانلود . ساعت هم گذاشتم 8:57 اینترنت قطع بشه سیستم هم خاموش بشه ! حالا رفتم میبینم ساعت 9:12 اتمام زده . 108 مگ هم الکی کم کرده !!! آقا زنگ بزنم پشتیبانی بر میگردونن ؟!!!
اینم عکس :
![]()
برنمیگردونن
صفحات قبل کلی در این موضوع صحبت کردم
الان خیلی وقته دیگه من نمیذارم session time out بشه و خودم 9:08 کلا مودم رو خاموش می کنم.
(البته شما میگی سیستم خاموش شده مطمئنی دقیقا همون زمان خاموش شده؟)
یبار حتی از من 400 مگ کم کرد تا 9:10 !
ولی زنگ بزن بگو
شاید اگر ببینن معترض زیاد هست بعدها یکاری کنن.
والا نمیدونم سیستم خاموش شده سر ساعت یا نه ! ولی دانلود منیجر گذاشتم که مودم دیسکانکت کنه تمام برنامه رو هم ببنده سیستم رو هم خاموش کنه ! شب های قبل چیزی کم نکرده بود . دیشب اینطوری شده !حالا زنگ میزنم ببینم چی میگن !
بچه ها دوستی هست که از مرکز آیت از آسیاتک سرویس داشته باشه؟
سرعت روزانه چطور هستش؟
قطعی و وصلی هاش چقدر هست؟
سرعت دانلود شب چطوره؟ از این سیاستهای مسخره محدود کردن شبانه ندارن که؟
سلام.....
تو ایلام نمایندگی اسیاتک رو اینترنت یوسف داره....
هیچ رقمه حاضر نیستن اینترنت 2 مگ 5 گیگ به قیمت 25 تومن بدن بهم!!!!!!
1 مگ 5 گیگ رو هم میدن ماهی 60 تومن.....\
512 ی 4 گیگ رو میدن ماهی 20 تومن....
میخواستم بپرسم میشه که من 512 بگیرم ازشون،بعد از طریق سایت اسیاتک تبدیلش کنم به 2 مگ 5 گیگ؟!!!!!
یعنی خود سایت اسیاتک اجازه میده موقع تمدید قرار داد یا پرداخت انلاین،یه چیز دیگه رو شارژ کنی؟!!!!!!
-------------
همه از این سرویس های cra بد میگن....
من پرسیدم میگه همون سرویس های مخابراته که ما ارائه میدیم،اگر خراب بشه ما جوابگو نیستیم....
اگر همون مال مخابراته که عالیه!!!!ولی اونجوری که دوستان از cra میگن،وضعیتش خیلی خرابه و 65 کیلوبایت رو بین 10 نفر تقسیم میکنه......
این در حالیه که اسیاتک اشتراکش 1-7 هستش و 65 رو به 7 نفر تقسیم میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!
یعنی ماجرا چیه؟؟ راستیتش اینه که من چندصد گیگ دانلود دارم و احتیاج دارم که هرچه سریعتر اینترنت 128 مخابرات رو تبدیل کنم به یه اینترنت تند و تیز که با تورنت همه ی فایل های مورد نیازم رو برگردونم....(یه جورایی هاردم فرمت شده...)
دوستان خیلی خیلی برام مهمه که بهترین سرویس رو بگیرم چون شدیدا معتادم به اینترنت و روزی 13-15 ساعت مصرف میکنم!!!!
------------------------------
سوال بعدی اینه که با وجود این شرکت کله گنده ی یوسف ،من میتونم عامل فروش اسیاتک تو ایلام رو بگیرم که اصل سرویس هایی که تو سایتش زده رو بفروشم یا نه؟!)
سرویس 128-5گیگ
اردبیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)