ا چرااااااااا.درست شــــــــــــــــــــــــ د!
مـــــــــرسی دمتون گرم
ا چرااااااااا.درست شــــــــــــــــــــــــ د!
مـــــــــرسی دمتون گرم
thesimsnew.com
معجـــــــــــــــزه ! سیمز 3 رو نصب کردم بعدش پتس رو نصب کردم اونوقت سیمزمو اپدیت کردم اما ورژنش تغییر نکرد ! شانسی تک تک پک هارو روش نصب بدون هیچ مشکلی همشون اجرا میشــــــــــــــــن ... بعد از 4 سال بازی کردن بالاخره تونستم همه پک هارو یه جا بازی کنم !!!!!![]()
چرا آپدیت نمیشه
میخوام سیمزم رو از reloaded به razor تبدیل کنم ولی وقتی که میخوام عدد sku رو از 7 به 2 تبدیل کنم ولی از قبل 2 بوده و همه مراحل رو انجام میدم ولی هنوز سیمزم رو ورژن Realoded ممونه باید چی کار کنم؟
سلامی مجدد
من تو بازی هم زنه و هم مرده خون آشامنمی خوام بدونم می تونن بچه دار بشن ؟
من بعضی قابلیت های خون آشام هارو می دونم مثلا سرعت و عمر زیاد ولی کسی بقیه قدرت هاشون رو می دونه![]()
مغز بقیه رو بخونن،سریعتر skill ها رو یاد میگیرن،وقتی که ورزش میکنن مثل ادم های معمولی خسته نمیشن و میدونی دیگه ادم ها رو شکار می کنن.و واسه چی بچه دار نشن.
Last edited by Farid_1998; 07-09-2012 at 18:43.
من پک town life stuff رو از این لینک ها دانلود کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب این پیغام رو میده که من yes می زنم:
و بعدش پیغام میده که:
توی فایل های نصبیش یه فایل با نام TS3_1.23.65.0120xx_update پیدا کردم که وقتی اجراش می کنم این پیغام رو میده:
من از فایل skuversion دیدم که ورژن سیمز3 پایه ام اینه:
1.21.123.011017
از sims3launcher که نگاه کردم دیدم ورژن بازیم حدودا 8 هستش،آخرین پکی که نشون میده هم generation هستش.من تمام پک های قبل از generation رو نصب کردم.فقط نمیدونم پک های بعدیش چطوری نصب میشه.
سلام
من خو ن آشامم ولی اگه بخوام خون آدم بخورم باید باهاش دوست بشم
فقط همین راه برای خون خوردن وجود داره؟
نوشته شده توسط techna [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پک town life stuff رو از این لینک ها دانلود کردم:
موقع نصب این پیغام رو میده که من yes می زنم:
و بعدش پیغام میده که:
توی فایل های نصبیش یه فایل با نام TS3_1.23.65.0120xx_update پیدا کردم که وقتی اجراش می کنم این پیغام رو میده:
من از فایل skuversion دیدم که ورژن سیمز3 پایه ام اینه:
1.21.123.011017
از sims3launcher که نگاه کردم دیدم ورژن بازیم حدودا 8 هستش،آخرین پکی که نشون میده هم generation هستش.من تمام پک های قبل از generation رو نصب کردم.فقط نمیدونم پک های بعدیش چطوری نصب میشه.
جدید ترین پک رو اول نصب کنی دیگه نباید اپدیت کنی
Last edited by Rc man; 09-09-2012 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)