تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 1081 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آیا ورژن 2010 احساس نمیکنید که keyهاش دیر تر باطل میشه ؟ من توی ورژن قبلی هروز باید key بهش میدادم ولی این هر 2 هفته یک بار . توی ورژن 2009 اگه 2 روز آپدیدت نمیکردم ، بعد دو روز آنتی ویروس به آپدیت 10 الی 15 مگابایتی دانلود میکرد ولی این بعد 5 روز خیلی دانلود کنه 5 مگابایت .
    ربطی نداره.
    بنظر من یه مدت هست کمپانی کاسپر دیرتر کلید های تقلبی رو اکسپایر میکنه.
    شاید جنبه تبلیغاتی داشته باشه یا جذب مشتری.

2. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام.;kaspersky version 6 سرعت سیستمو بیشتر میگیره یا kaspersky version 9؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.;kaspersky version 6 سرعت سیستمو بیشتر میگیره یا kaspersky version 9؟
    در صورت داشتن سيستم مناسب از نظر سخت افزاري و زياد نبودن تعداد پروسه ها و برنامه هايي كه با لود شدن ويندوز استارت ميشن كاسپر ورژن 9 هيچ گونه سنگيني در سيستم ايجاد نميكنه.

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هفته پيش نسخه kis رو از سايت كسپر دانلود كردم. ورژن 2009 رو، اما وقتي كه روش كليك ميكنم كه اينستال شه، پيغام ميده كه اين فايل كامل نيست و درست دانلود نشده... من با DAP دانلود كردم.... نميدونم مشكل از چيه...

الان ميخوام 2010 رو دانلود كنم ممكنه كه باز هم بعد از دانلود همين پيغام رو بده؟ اونوقت چكار كنم؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من هفته پيش نسخه kis رو از سايت كسپر دانلود كردم. ورژن 2009 رو، اما وقتي كه روش كليك ميكنم كه اينستال شه، پيغام ميده كه اين فايل كامل نيست و درست دانلود نشده... من با DAP دانلود كردم.... نميدونم مشكل از چيه...

الان ميخوام 2010 رو دانلود كنم ممكنه كه باز هم بعد از دانلود همين پيغام رو بده؟ اونوقت چكار كنم؟
    تصويري از پيغامي كه موقع نصب نسخه 2009 ميده را قرار بديد تا پيغام مربوطه را باهم چك كنيم.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

توی اینترنت سکیوریتی 2010 چطور ی میشه دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کنیم؟؟

پروفشنال sajad_n90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    یه موضوع عجیب و جای سوال.
    من رو سیستمم کسپر 2010 نصب دارم و اینترنت پر سرعت و هر روز key جدید برای آنتی سیکوریتی و ویروسم میگیرم و آپدیتش میگم.
    امروز رفتم قسمت مرکز اینترنت دانشگامون و خواستم یه فایل انتقال بدم به یکی از کامپیوتراشون از روی کولدیسکم برای یکی از دوستانم که اونجا کار میکنه که سه تا ویروس از کولدیسکم گرفت به نام های autoran.info و autoran.ini و autoran.exe که سیستم من این ها رو نمیشناسه و نمیگیره .
    اون سیستم روش آنتی سیکوریتی و ویروس کسپر 2010 اورجینال نصب هست و سی دی اون رو از نمایندگی کسپر خریدن.
    حالا سوال اینه که آیا این ورژن هایی که از اینترنت دانلود میکنم مگه اصل نیستن؟؟؟؟؟؟
    آیا شرکت ورژن خاصی رو روی سی دی هاش ارائه میکنه؟؟؟
    میتونید شما هم این قضیه رو تست کنید و به همین نتیجه خواهید رسید.
    ناگفته نمونه که آنتی ویروس نود 32 ورژن 4 که بعضی از بچه ها دارن و از اینترنت دانلود کردن و با همین یوزر و پسوردهای اینترنتی اون رو آپدیت میکنند به راحتی این سه مورد ویروس رو میگیرن.
    به نظر شما مایی که طرفدار کسپر هستیم باید چه کار کنیم ؟ ایا کسپر نصب کنیم یا بریم طرف نود.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

از اساتید یه سوال دارم.چطوری میتونم آپدیت کسپر رو (اینترنت سکوریتی) از یه سیستم ببرم و روی یه سیستم دیگه بریزم.چون یه سیستم دسترسی به انترنت پرسرعت داره ودیگری خیر.ممنون.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توی اینترنت سکیوریتی 2010 چطور ی میشه دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کنیم؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    یه موضوع عجیب و جای سوال.
    من رو سیستمم کسپر 2010 نصب دارم و اینترنت پر سرعت و هر روز key جدید برای آنتی سیکوریتی و ویروسم میگیرم و آپدیتش میگم.
    امروز رفتم قسمت مرکز اینترنت دانشگامون و خواستم یه فایل انتقال بدم به یکی از کامپیوتراشون از روی کولدیسکم برای یکی از دوستانم که اونجا کار میکنه که سه تا ویروس از کولدیسکم گرفت به نام های autoran.info و autoran.ini و autoran.exe که سیستم من این ها رو نمیشناسه و نمیگیره .
    اون سیستم روش آنتی سیکوریتی و ویروس کسپر 2010 اورجینال نصب هست و سی دی اون رو از نمایندگی کسپر خریدن.
    حالا سوال اینه که آیا این ورژن هایی که از اینترنت دانلود میکنم مگه اصل نیستن؟؟؟؟؟؟
    آیا شرکت ورژن خاصی رو روی سی دی هاش ارائه میکنه؟؟؟
    میتونید شما هم این قضیه رو تست کنید و به همین نتیجه خواهید رسید.
    ناگفته نمونه که آنتی ویروس نود 32 ورژن 4 که بعضی از بچه ها دارن و از اینترنت دانلود کردن و با همین یوزر و پسوردهای اینترنتی اون رو آپدیت میکنند به راحتی این سه مورد ویروس رو میگیرن.
    به نظر شما مایی که طرفدار کسپر هستیم باید چه کار کنیم ؟ ایا کسپر نصب کنیم یا بریم طرف نود.
    ممنون
    نسخه هایی که در سایت کاسپر برای دانلود قرار دارند صد در صد همون نسخه موجود در سی دی نمایندگی ها هستند و در صورت کرک نکردن و فعال کردن برنامه با سریال میشه با اطمینان صد در صد گفت که عملکرد برنامه هیچ فرقی با نسخه های اریجینال نداره.
    من شخصا در مورد شناسایی انواع ویروس های اتوران توسط کاسپر مشکلی نداشتم.
    از اساتید یه سوال دارم.چطوری میتونم آپدیت کسپر رو (اینترنت سکوریتی) از یه سیستم ببرم و روی یه سیستم دیگه بریزم.چون یه سیستم دسترسی به انترنت پرسرعت داره ودیگری خیر.ممنون.
    2009
    کد:
    2010
    کد:

12. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mina tina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام
    kaspersky internet security 2010 ورژن 9 دارم که فقط هفت روز لیسانس داره لطفا بمن مبتدی بگید چیکار کنم

با آرزی موفقیت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •