راستش من متوجه منظوزتون نشدم ... مثلا چه نرم افزاری ؟! چون تقریبا همه نرم افزارها ( حتی بهتر) موجود هست .
راستش من متوجه منظوزتون نشدم ... مثلا چه نرم افزاری ؟! چون تقریبا همه نرم افزارها ( حتی بهتر) موجود هست .
سلام به همگی.
میخواستم بدونم راه حلی وجود داره که وقتی گوشی رو روی حالت سکوت یا ویبره میزاریم صدای موزیک قطع نشه؟
من اين رام Energy Leo 23541/21892 ★ Sense 2.5رو نصب كردم ولي چند تا مشكل دارم:
1- فارسي رو تو محيط ويندوز نشون نميده ولي تو ي برنامه ها نشون ميده چند تا فارسي ساز هم تست كردم فايده نداشت . مثلا پيام كه مي خوام بنويسم مربع ميزنه ولي وقتي ارسال بشه درست خونده ميشه. يعني فارسي رو مي تونم بخونم.
2- پنل نداره يعني دكمه پنل شده استارت واسه نصب پنل و يا پنل منيجر چي كار كنم .
3- موس اپتيكال يه دفعه از كار افتاد تو تنظميات هم گشتم جايي واسه فعال كردن دوباره پيدا نكردم . تو رام هاي ديگه كه تو تنظيمات بود راحت پيدا مي شد اما تو اين رام همه جار رو گشتم نبود .
با تشكر
تا اونجایی که یادمه یکی از ورژن ها رام انرژی فونت رو تغییر داده بود واسه همین با فونت فارسی مشکل پیدا کرده بود ...
شما این فایل رو که آپلود کردم نصب کنید :
برای فارسی ساز هم از علیرضا استفاده کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رام های انرژی اکثرا پنل ندارن . وقتی چنین رامی با چنین امکاناتی دارید کمتر به پنل نیاز دارید(یا اصلا نیاز ندارید)
قسمت اپتیکال هم تویه تنظیمات هست ، جای همیشگی . رویه رام الان من تنظیمات ، قسمت system . درسته ، بعضی مواقع گوشی که هنگ می کنه اپتیکال از کار میوفته و تویه ریست بعدی دوباره باید فعال بشه اما تویه تنظیمات هست . بگردین پیدا می کنید .
واقعا ممنون مشكل فارسي حل شد . پنل هم خوب بعضي وقتي لازم ميشه ديگه . ولي هنوز مشكل موس اپتيكال رو دارم واقعا بعضي جاها لازم ميشه. تك تك منو ها رو گشتم نبود . تو رام هاي قبلي هميشه راحت پيداش مي كردم ولي تو اين يكي. واسه اين مورد برنامه اي راه حلي سراغ نداريد؟
من قبلا با این سری رام کار کردم و مشکلی با اپتیکال نداشتم . لینک تاپیکی که رام رو دانلود کردین بدین تا ببینم راه حل چیه . مشکل غیر قابل حلی نیست .
منم اولش مشكلي نداشتم ولي يه دفعه از كار افتاد هرچي هم گشتم تو تنظيمات پيداش نكردم مجبور شدم هارد ريست كنم . لينكش هم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دومن خلاف قوانينه يا نه كه آدرس بذارم .
ممنون ميشم .
سايت تخصصي موبايل
(خداييش ببين چطور يه چيز به اين كوچيكي شده مشكل )
سلام به همه ی اساتید من چند وقته مسج که میخوام بدم send نمیشه پیغام massege was not send try again رو میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشی ایکس 1
اسم سایت که مشخص نیست ! اگه امکان داره اطلاعات دقیق رام رو بدین تا تویه xda نگاه کنم ... یا اسم سایت رو با فاصله بنویسید که اینطوری نشه !
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
قدم اول مسیج سنتر رو چک کنید . اگه درست بود با یه سیم کارت دیگه از همون نوع امتحان کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)