تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 649 اولاول ... 133533583623629630631632633634635636637643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان یه سوال دارم میشه نرم افزارهایی رو که توی رام هست بیرون کشید و در آورد و استفاده کرد >> اگه میشه چجوری؟/رام رو که دانلود میکنیم منظورم هست نه اون که نصب شده باشه روی گوشی
    راستش من متوجه منظوزتون نشدم ... مثلا چه نرم افزاری ؟! چون تقریبا همه نرم افزارها ( حتی بهتر) موجود هست .

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همگی.
    میخواستم بدونم راه حلی وجود داره که وقتی گوشی رو روی حالت سکوت یا ویبره میزاریم صدای موزیک قطع نشه؟
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

متاسفانه تا کنون که راهی ندیدم !

4. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

من اين رام Energy Leo 23541/21892 ★ Sense 2.5رو نصب كردم ولي چند تا مشكل دارم:
    1- فارسي رو تو محيط ويندوز نشون نميده ولي تو ي برنامه ها نشون ميده چند تا فارسي ساز هم تست كردم فايده نداشت . مثلا پيام كه مي خوام بنويسم مربع ميزنه ولي وقتي ارسال بشه درست خونده ميشه. يعني فارسي رو مي تونم بخونم.
    2- پنل نداره يعني دكمه پنل شده استارت واسه نصب پنل و يا پنل منيجر چي كار كنم .
    3- موس اپتيكال يه دفعه از كار افتاد تو تنظميات هم گشتم جايي واسه فعال كردن دوباره پيدا نكردم . تو رام هاي ديگه كه تو تنظيمات بود راحت پيدا مي شد اما تو اين رام همه جار رو گشتم نبود .
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تا اونجایی که یادمه یکی از ورژن ها رام انرژی فونت رو تغییر داده بود واسه همین با فونت فارسی مشکل پیدا کرده بود ...
    شما این فایل رو که آپلود کردم نصب کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای فارسی ساز هم از علیرضا استفاده کنید .

رام های انرژی اکثرا پنل ندارن . وقتی چنین رامی با چنین امکاناتی دارید کمتر به پنل نیاز دارید(یا اصلا نیاز ندارید)

قسمت اپتیکال هم تویه تنظیمات هست ، جای همیشگی . رویه رام الان من تنظیمات ، قسمت system . درسته ، بعضی مواقع گوشی که هنگ می کنه اپتیکال از کار میوفته و تویه ریست بعدی دوباره باید فعال بشه اما تویه تنظیمات هست . بگردین پیدا می کنید .

7. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

واقعا ممنون مشكل فارسي حل شد . پنل هم خوب بعضي وقتي لازم ميشه ديگه . ولي هنوز مشكل موس اپتيكال رو دارم واقعا بعضي جاها لازم ميشه. تك تك منو ها رو گشتم نبود . تو رام هاي قبلي هميشه راحت پيداش مي كردم ولي تو اين يكي . واسه اين مورد برنامه اي راه حلي سراغ نداريد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من قبلا با این سری رام کار کردم و مشکلی با اپتیکال نداشتم . لینک تاپیکی که رام رو دانلود کردین بدین تا ببینم راه حل چیه . مشکل غیر قابل حلی نیست .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

منم اولش مشكلي نداشتم ولي يه دفعه از كار افتاد هرچي هم گشتم تو تنظيمات پيداش نكردم مجبور شدم هارد ريست كنم . لينكش هم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دومن خلاف قوانينه يا نه كه آدرس بذارم .
    ممنون ميشم .
    سايت تخصصي موبايل
    (خداييش ببين چطور يه چيز به اين كوچيكي شده مشكل )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید من چند وقته مسج که میخوام بدم send نمیشه پیغام massege was not send try again رو میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشی ایکس 1

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منم اولش مشكلي نداشتم ولي يه دفعه از كار افتاد هرچي هم گشتم تو تنظيمات پيداش نكردم مجبور شدم هارد ريست كنم . لينكش هم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دومن خلاف قوانينه يا نه كه آدرس بذارم .
    ممنون ميشم .
    سايت تخصصي موبايل
    (خداييش ببين چطور يه چيز به اين كوچيكي شده مشكل )
    اسم سایت که مشخص نیست ! اگه امکان داره اطلاعات دقیق رام رو بدین تا تویه xda نگاه کنم ... یا اسم سایت رو با فاصله بنویسید که اینطوری نشه !

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

سلام به همه ی اساتید من چند وقته مسج که میخوام بدم send نمیشه پیغام massege was not send try again رو میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشی ایکس 1
    قدم اول مسیج سنتر رو چک کنید . اگه درست بود با یه سیم کارت دیگه از همون نوع امتحان کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •