من همچنان سرعتم خوبه ودر حد عالی
خط 223 هستم
1.5 گیگ رو دیروز تو 1.5 ساعت دانلود کردم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من همچنان سرعتم خوبه ودر حد عالی
خط 223 هستم
1.5 گیگ رو دیروز تو 1.5 ساعت دانلود کردم
کسی نیست جواب بده؟
سلام...........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بینم شماها در مورد قائم شهرم خبر دارین...؟ آشنا ماشنایی چیزی دارین تو اون شهر...؟
کدوم شرکت سرعت بیشتری با شبانه مفتی میده...![]()
دوست عزیز
خب همین رشت که پشتیبانی داره چرا زنگ نمی زنی اونجا شمارش 3211600 داخلی 5
من هر وقت مشکل داشته باشم زنگ می زنم اونجا تازه پشتیبانیش 24 ساعته هست
من پیشنهاد می کنم یه دفعه ویندوزت رو عوض کنی و یه ویندوز جدید نصب کنی حتما هم یه ویروس کش خوب نصب کن
من avast رو پیشنهاد می کنم چون هم سبک و هم خیلی عالیه از زمانی که نصب کردم هیچ مشکلی تو سیستمم نداشتم
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
اینم بگم شاتل اصلا tplink رو قبول نداره ، تو تهران اصلا پشتیبانی نمی کنه یعنی اگه بگی tplink داری می گن این مودم پشتیبانی نمی شهخیال خودشون رو راحت کردن
استاد گرمی
من هم میخوام دانلود خوب باشه هم سرعت
البته شبا دانلود کنم
قیمتش هم خوب باشه و جای ریسک نداشته باشه
با این تفاسیر جی بگیرم
پیش شماره 723
بعد از مدت ها من اومدم
توی این مدت من همچنان از شاتل راضیم و مشکلی حتی یک بار هم باهاش نداشتم. حتی روز قدس هم فقط میل باز نمیشد ولی بقیه نت راحت کار می کرد.
سرعت هم متوسط 64KB
این 3گیگ هدیه خیلی حال دادبا اینکه 2-3 روز دیگه سرویسم تموم میشه اما هنوز 3گیگ دیگه دارم. دیگه نمیدونم چی دانلود کنم
کسی چیز جالب داره بگه ما بگیریم![]()
Last edited by ramin2020; 07-09-2010 at 14:19.
سرعت روزانه و شبانه اندیشه برا مرکز ۷ افتضاحه . برا بقیه مراکز هم اینطوره ؟
اندیشه مرکز 5
اینترنت اندیشه تا امروز صبح خوب بود (یعنی هم سرعت و هم از لحاظ نوسان) ولی از صبح امروز اینترنت زیاد قطع و وصل میشه
یعنی دیسکانکت نمیشه ولی چند لحظه یا دقیقه دیگه پیچی نمیاد و بعدخودبخود درست میشه
این قطع و وصل ها بارها امروز پیش اومده ... میخواستم بدونم سایر دوستان هم اینجوری هستش
انگار پايين اومدن سرعت ديگه عادي شده و همه دارن مي نالن...!
يكي پيدا نميشه كه بگه براي من سرعت خوبه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)