تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 633 از 1635 اولاول ... 13353358362362963063163263363463563663764368373311331633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

ممنون

من Sx 210 رو خريدم. البته هنوز باهاش كار نكردم. ولي فكر مي كنم كه با اين پول (370) و چيزي كه من از يه دوربين مي خوام بهترين انتخابي بود كه مي تونستم انجام بدم.

از شما و همه دوستان كه راهنمايي كردن ممنون
    مال خودته داداش . قابلتو نداره

حتما يكم كه باهاش كار كردم ميام اينجا در موردش مي نويسم
    مبارک باشه
    ایشالله باهاش همیشه لحظه های شاد شاد ثبت کنی!

منتظر کارات در تاپیک عکاسی هستیم.

راستی اگه وقت کردی نظرتو بنویسی اینجا ننویس تو این تاپیک زیر بنویس که کسی دیگه خاست بگیره این دوربینو بتونه از نظراتت استفاده کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يكي از دوستان مي خواد Panasonic Lumix DMC-FZ100 بگيره نظر دوستان راجع به اين دوربين چيه .معايب و مزاياي اون.و تا چه قيمتي بگيره مناسبه.

4. این کاربر از jamshimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

يكي از دوستان مي خواد Panasonic Lumix DMC-FZ100 بگيره نظر دوستان راجع به اين دوربين چيه .معايب و مزاياي اون.و تا چه قيمتي بگيره مناسبه.
    دوربین خیلی خوبیه.
    قیمتش چنده؟
    من دیگه بعد FZ35 دیگه سری FZ دیگه ای ندیدم! فکر کنم نمونه ای از همون FZ35 با امکانات بسیار بیشتر باشه!
    لنز واید خوبی هم داره
    24X زوم هم که عالیه!
    دیافراگم خوبی هم داره 2.8
    فول HD هم که فیلم میگیره!
    اگه اشتباه نکنم با سرعت 60 فریم هم عکس میتونه بگیره!
    وزنش یکم زیاده ولی می ارزه!

اینجا زده 500 دلار! ایران دیگه چند باشه؟؟؟

http://www.dpreview.com/news/1007/10072108panasonicdmcfz100.asp

http://www.letsgodigital.org/en/26584/panasonic-lumix-dmc-fz100

http://www.photographyblog.com/news/panasonic_lumix_dmc-fz100

6. 4 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

فلاشهای vivitar خوبند اما یه مقدار بزرگ هستند و قیافه ظاهری جالبی هم ندارند

مدلهای قدیمی تر اون یکی از فلاشهای معروف برای آف کمرا هست

8. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

canon sx 200 is با قيمت حدودا 310 تومن از اون دو تا كنون كه شما گفتي خيلي بهتره
    آقا این sx200 ژاپنیه ؟؟؟؟ قیمت دقیقش رو کسی نداره ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خدمت اساتید و دوستان عزیزم. من یک هفته ای هست که دوربین hs10 رو گرفتم .حدود1300- 1200 تا عکس هم باهاش گرفتم .اول بگم که وضعیت مصرف باتری اون چطوره : با باطری الکلاین خودش حدود 350 شات کار کرد .با باتری nimh سونی 2500 ma حدود 250-300 شات می گیره.البته بگم که مصرف lcd من زیاده . یعنی من فکر می کنم اگه از view finder اون بیشتر استفاده کنم شاید به 400 برسه. (البته امتحان نکردم) قبلا تو review ها که نگاه می کردم می دیدم بعضی از مصرف باتری در این دوربین به عنوان مزیت نگاه می کردند . بعضی هم به عنوان نقص ! یک نکته هم در این موضوع اضافه کنم که نرم افزارش به 1.02 آپگریت شده . و فوجی در توضیح گفته علامت اخطار دهنده باتری در نرم افزار قبلی زودتر از حد لازم خودشو نشون می داده .اگر چه دوربین من از همون اول نرم افزار جدید رو با خودش داشت .در مورد کیفیت : در ایزوی پایین 800 خوبه . یعنی من خیلی راضی ام .در ایزوی بالای اون نه !؟؟البته در محیط داخل خونه اگر بخوام از فلاش داخلی استفاده کنم کیفیت بسیار عای می شه چون دیگه به ایزوی بالا نیاز ندارم . کیفیت فلاش هم خیلی راضی کننده است .ولی خودتون میدونید به هر حال فلاش داخلی مشکلات خاص خودشو داره .من تصمیم گرفتم برای رفع این ایراد یک فلاش خارجی بخرم که کارکردش عالیه و زیر 100 تومان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من فکر می کنم با این فلاش منحصر به فرد مشکل کیفیت عکس در ایزوی بالا برای من -که تنها عیبیه که به اون برخوردم برطرف بشه.دوستان اگه سوالی در مورد این دوربین دارند بفرمایند تا بیشتر بررسی کنم و عرض کنم .با تشکر از اساتید این فروم مثا آقا تیرداد و آقای رستمیانی

سلام دوست عزیز
    مبارک باشه
    یه سئوال داشتم از فیلمبرداریش راضی هستی اگر در مورد کیفییت فیلمبرداریش توضیح بدی ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مبارک باشه
    یه سئوال داشتم از فیلمبرداریش راضی هستی اگر در مورد کیفییت فیلمبرداریش توضیح بدی ممنون میشم
    متاسفانه من هنوز از کیفیت hd , full hd استفاده نکردم.از کیفیتهای دیگه در فیلمبرداری در این مدتی که دوربین رو خریدم استفاده کردم که خیلی راضی کننده است . در این یکی دو روز سعی می کنم با کیفیت hd فیلمبرداری کنم و خبرشو بهتون بدم . البته همه review ها از کیفیت فیلمبرداری این دوربین زیاد تعریف می کنند .البته یک نکته یادم اومد . در این دوربین چون لنز دستی هست گاهی این عقب جلو بردن لنز با سرعت غیر یکنواخت صورت می گیره . و هنگام دیدن فیلم از این مساله رنج می برید . برخلاف وقتی که در دوربینهای دیگه با جویستیک زوم می کنید که بطور اتوماتیک زومینگ با سرعت یکنواخت انجام می گیره .هر چند من از فوجی به خاطر احساس خوبی که زوم دستی دوربینش در عکاسی به من می ده متشکرم !
    ولی دوستان خوبم ، اگه من میدونستم که پانا قراره در ماه اگوست(تنها دو-سه هفته دیگه)دوربین fz100 , fz45 رو به بازار بفرسته سراغ فوجی نمی رفتم..هر چند از دوربینم خیلی راضی ام . چرا که هنوز بعد از یک سال و خورده ای از تولید fz35 ، این دوربین هنوز بهترین و یا از بهترین دوربین های سوپر زوم دنیاست .fz35 از نظر من با توجه به نیازم دو سه نقص داشت که موجب شد علیرغم میلم اونو نخرم. در این مدلهای جدید همه نیازها دیده شده.قیمتش هم که عالیه :$fz45:400 وfz100:500$ . هرچند این دوربین هنوز نیومده ولی با توجه به درخشش دوربین کم نظیر fz35 باید پیش بینی کرد که fz100 بهترین سوپر زوم خواهد شد و دیگه فوجی نمی تونه به خودش بباله که فقط اونه که همه نیازها رو درhs10 قرار داده ...فقط یکی بیاد hs10 منو بخره ....... من fz100 میخوام

12. 2 کاربر از mahyar23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من احتیاج به راهنمایی فوری برای انتخاب یکی از این سه دوربین دارم

-) PowerShot A3100
    -) PowerShot A3000
    -) IXUS 95

لطفا به این سه دوربین رتبه اول تا سوم بدهید
    لطفا به مگاپیکسل و زوم اپتیکال و قیمت اهمیت ندهید چون در بین این سه دوربین و در این موارد اختلاف محسوسی وجود ندارد

آنچه که برای من مهم است = سطح کیفیت عکس و واقعی بودن رنگها وشارپ بودن تصاویر و هر مورد دیگری که در بهتر شدن عکس موثر است

با مطالعه مشخصات فنی این دوربین ها متوجه شدم که :
    1) IXUS 95 از پردازش گرDIGIC 4 و PowerShot A3100-3000 ازپردازش گر DIGIC3 استفاده میکنند که نمیدانم این اختلاف چقدر موثر است
    2) IXUS 95 دارای سه سطح کیفیت عکس یعنی Super-Fine, Fine, Normal می باشد اما PowerShot A3100-3000 فقط دوسطح کیفی, Fine, Normal میباشد و توانایی عکاسی با کیفیت Super-Fine را ندارد اگر اشتباه میکنم لطفا بگید
    3) IXUS 95 دارای تنظیمات دستی مثل تنظیم دستی سرعت شاتر است اما PowerShot A3100-3000 فاقد این امکانات هستند لطفا بگید این مساله چقدر مهم است و کنترل دستی شاتر چقدر کاربردی است و برای ثبت چه جور عکس هایی لازم است

می دونم که پاسخ به این همه سوال حوصله میخواد اما لطفا من رو راهنمایی کنید آخه من باید روز شنبه حتما دوربین بخرم چون یکشنبه مسافرم
    قول میدم چند تا از عکس هایی رو که در سفر میگیرم در تاپیک مربوطه قرار بدم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من احتیاج به راهنمایی فوری برای انتخاب یکی از این سه دوربین دارم

-) PowerShot A3100
    -) PowerShot A3000
    -) IXUS 95

لطفا به این سه دوربین رتبه اول تا سوم بدهید
    لطفا به مگاپیکسل و زوم اپتیکال و قیمت اهمیت ندهید چون در بین این سه دوربین و در این موارد اختلاف محسوسی وجود ندارد

آنچه که برای من مهم است = سطح کیفیت عکس و واقعی بودن رنگها وشارپ بودن تصاویر و هر مورد دیگری که در بهتر شدن عکس موثر است

با مطالعه مشخصات فنی این دوربین ها متوجه شدم که :
    1) IXUS 95 از پردازش گرDIGIC 4 و PowerShot A3100-3000 ازپردازش گر DIGIC3 استفاده میکنند که نمیدانم این اختلاف چقدر موثر است
    2) IXUS 95 دارای سه سطح کیفیت عکس یعنی Super-Fine, Fine, Normal می باشد اما PowerShot A3100-3000 فقط دوسطح کیفی, Fine, Normal میباشد و توانایی عکاسی با کیفیت Super-Fine را ندارد اگر اشتباه میکنم لطفا بگید
    3) IXUS 95 دارای تنظیمات دستی مثل تنظیم دستی سرعت شاتر است اما PowerShot A3100-3000 فاقد این امکانات هستند لطفا بگید این مساله چقدر مهم است و کنترل دستی شاتر چقدر کاربردی است و برای ثبت چه جور عکس هایی لازم است

می دونم که پاسخ به این همه سوال حوصله میخواد اما لطفا من رو راهنمایی کنید آخه من باید روز شنبه حتما دوربین بخرم چون یکشنبه مسافرم
    قول میدم چند تا از عکس هایی رو که در سفر میگیرم در تاپیک مربوطه قرار بدم
    با تشکر
    سلام دوست من

گزینه سوم درباره تنظیم دستی سرعت شاتر رد میشه هیچ کدوم این قابلیت را ندارند .
    ixus 95 بگیر

به خاطر همون دو دلیل اول .

اما اگر بتوانید بودجه خودتون را تا 250 افزایش بدید Sx120 با لوازم جانبی انتخاب خیلی خوبیه .
    قیمت ها :
    A3000 : 150 000
    A3100: 175 000
    sx120: 220 000

15. 2 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا این sx200 ژاپنیه ؟؟؟؟ قیمت دقیقش رو کسی نداره ؟؟؟؟؟
    sx200 :
    این دوربین فقط تو ژاپن تولید میشه
    اما خوب بسته به این که شرکت های بازرگانی از هنگ کنگ خرید کنند یا امریکا شامل منوی فارسی میشه . منظور اینکه اگر این دوربین را از هنگ کنگ خرید شده باشه دارای منوی فارسی و در غیر اینصورت فقط منوی اینگلیسی است .

نمی دونم چه دردی است که حتی دوربین های ساخت مالزی را شرکت های بازرگانی از امریکا وارد میکنند .

این دوربین به دلیل فروش بالایی که داشته قیمت مناسبی پیدا کرده . قیمت این دوربین با 2 سال گارانتی از 300 هزار تا 310 هزار تومان و همراه با بیمه بدنه از 310 هزار تا 335 هزار بفروش میرسه .

17. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •