حسن روشن گفت: فتحالهزاده در باشگاه استقلال بسيار متزلزل عمل كرد.روشن:دست فتحالهزاده را به تنهايي رو كردم
مدير پيشين تيمهاي پايه استقلال در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به اين كه نبايد در مديريت ورزش دروغ و تهمت اساسي داشته باشد، اظهار كرد: براي اينكه بازيكنان جوان استقلال صدمه نخورند از 9 صبح تا 7 بعدازظهر در آكادمي فوتبال استقلال تلاش كردم. مدير نبايد خودش را با دروغ حفظ كند. 20 روز پيش، من دست فتحالهزاده را به تنهايي رو كردم و تصميم گيران استقلال نيز بهترين تصميم را در تغيير مديريت گرفتند. اميدوارم با اين تغييرات وضعيت استقلال بهتر شود.
پيشكسوت استقلال با اشاره به اين كه يكي از نتايج عدم مديريت، هفت ميليارد بدهي براي استقلال است، خاطرنشان كرد: آكادمي استقلال 120 شاگرد دارد. اگر روال درست پيش ميرفت، ميبايست 80 درصد از مخارج آكادمي پسانداز ميشد. چرا كه كار آكادمي بازيكن سازي و آيندهگري است.
روشن با انتقاد از عملكرد فتحالهزاده يادآور شد: فتحالهزاده قصد داشت از مديريت در استقلال به مجلس راه پيدا كند، كه به اعتقاد من به هيچ كدام نرسيد. چرا كه راهش غلط بود. هميشه از من سوال ميكرد كه اگر بجاي او بودم به آكادمي بيشتر اهميت ميدادم و يا به تيم ليگ برتر. از 170 ميليون بودجه مصوب آكادمي تنها مبلغي معادل 50 ميليون و چهارصد هزار تومان به ما پرداخت كرد. مربيان و بازيكنان در سال جديد حقوق نگرفتند و اين باعث تاسف است. پس از بركناري من به مربيان گفتند كه پولشان را من گرفتم، پرداخت 300 هزار تومان به جاي سه ميليون تومان دستمزد به مربيان نشانگر فريب دادن مربيان است. آنها به خاطر عرق به استقلال از دستمزدهاي 10 ميليون توماني گذشتند ولي در استقلال گول مديريت را خوردند!
وي در پاسخ به اين پرسش كه عملكرد مديريت جديد بايد به چه صورت باشد؟ گفت: مشكلات باشگاههاي بزرگ تا وقتي كه تيمهاي پايه نداشته باشند، حل نميشود. در غير اين صورت، تيمها مجبور هستند به دنبال بازيكناني كه پول ميخواهند بروند. فتحالهزاده اين كار را كرد و بدهي بالا آورد. تيمهاي بزرگ نبايد به بازيكنان التماس كنند و به آنها پول نيز بدهند. وقتي تيمها پشتوانه ندارند و از جوانان استفاده نميكنند، مجبور به التماس كردن بازيكنان بيتعصب ميشوند! ما به جوانان استقلال ياد داديم كه عرق داشته باشند و به خاطر پول اين تيم را ترك نكنند و از اين طريق به تيم بزرگسالان و تيم ملي راه پيدا كنند.
وي در پايان متذكر شد: فتحالهزاده به وعدههايش جامه عمل نپوشاند.