تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 633 از 1219 اولاول ... 1335335836236296306316326336346356366376436837331133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

3 شماره اول سری Prince of persia هم به صورت HD تاره اومده،اونم واقعا حال میده.........
    سلام.

فقط hd شده یا این که کلاً گرافیک رو بردن بالا ؟؟؟

2. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

3 شماره اول سری Prince of persia هم به صورت HD تاره اومده،اونم واقعا حال میده.........
    اتفاقا اينم دارم---1 هفته به عيد مونده----

4. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی راهی واسه دانلود لباس های مختلف LittleBigPlanet 2 سراغ داره؟ بدون PSN البته

[QUOTE=samgun;5975585]
    منم قبول دارم که یک سری پروسس اضافی تر به CPU تحمیل میشه ولی نه دیگه تا این حد که اینقدر فنش دورش بره بالا. من تاحالاهمچین چیزی ندیدم و فن PS3 م هم عادی بوده همیشه. حتی بعد از 8 ساعت بازی یکسره. ولی دیدم که کلاً 2 دفعه تو ابن 6 ماه موقع خروح از بازی کنسول Restart شد[COLOR="Silver"]

ناصر جان من با 2 تا PS3 چک کردم این موضوع رو .

امکان داره شرایط محیطی کنسولت خیلی بهتر از ماله من باشه .

البته بیشتر زمانی دستگاه جون میکنه که توسط یک BD کپی روش بازی میریزم !! یعنی وقتی وسطای image گیری از PKG بازی میرسه کنسول صدای وحشتناکی میده !!

بابا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه !!!

POP:WW بهترین سریه Pirance بود .
    راستش من تا حالا با BD کپی بازی نریختم و همیشه از رو H.D.D اینکارو میکنم.

به امضا رو داشته باش شما جا پای من گذاشتی !!!

X360 ها رو باید در سراسر جهان آتیش زد . مشکل شما هم انقدر پیچیده است پیش خود H a c k e r ها هم ببری درست نمی شه .
    دیگه خودمونیم XBox 360 اینقدر هم داغون نیست. نسل بعدی من می خوام Xbox بگیرم.

مساله پروسس نیست ، مساله خارج شدن کنسول از حالت طبیعی هستش .
    بر خلاف کامپیوتر های خانگی کنسول ها یک بایوس و یک سیستم عامل ندارند که هر کدوم وظیفه ی جداگانه ای رو بر عهده داشته باشند .

بایوس و سیستم عامل کنسول ها هر دوتاشون در حقیقت یکی هستند برای همین وقتی که دستکاری میشند ممکنه یک سری از توابعی که وظیفه کنترل دیوایس های خنک کننده رو بر عهده دارند هم دستخوش تغییرات میشند و برای همین کنسول عملکرد درستی نداره .
    راستش بعید می دونم اونایی که میان Firmware رو mod میکنند نتونند این مشکلات رو حل کنند.
    به هر حال واسه اونا نباید این چیزا مشکلی محسوب بشه. و فکر نمیکنم از عوارض جانبی کارشون مشکل توابع کنترل کننده سیستم Cooling باشه. به هر حال از طرفی هم همه چی امکان داره.

ولی من فکر میکنم بدلیل اینکه چندین پروسس دیگه علاوه بر حالت طبیعی روی CPU سربار میشه خوب اونم مجبور هست که فشار بیشتری بیاره و در نتیجه گرمای بیشتر تولید میشه. من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم ولی این نظر من هست
    Last edited by sony_W810i; 30-03-2011 at 18:49.

6. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

سلام.

فقط hd شده یا این که کلاً گرافیک رو بردن بالا ؟؟؟
    بازي روونتر شده و اينكه لباس كاراكتر كمي خاكي ميشه---مخصوصا تو نسخه 1 شلوار پرنس كلا خاك الود ميشه---يه تغييراته كوچيكي هم داده شده---مثلا لباسه كالينا نصفش سياهه و بقيش قرمز مونده---دارك پرنس هم بدنش كاملا سياه شده و اون علائم و خطوط آتيشي رنگ رو بدنش وجود نداره---دموي بازيها هم كه هيچ تغييري نكرده---اصلا تو هيچ كالكشني دمو تغيير نميكنه!!!به گفته يكي از بچه ها خرجه اچ دي شدنش بالاست!!!
    از نظر صدا هم كيفيت بالا رفته---اما گرافيك همونه و تغيري نداره!!!كه من هم ار اين بابت عصباني ام!!!
    اما وضوح تصوير خيلي بالاست!!!من خودم كابل كامپيوترو به ال سي دي 40 وصل كردم و پرنس 1و2 رو اجرا كردم و همزمان نسخه hd رو هم اجرا كردم از كنسول---كيفيت قابل قياس نبود!!!به هر حال اچ دي شده!!!مثله بازيهاي ps3 بود-----و نكته مهم هم اينكه كاراكتر پرنس بزرگتر شده يعني تو زمينه و تصوير بيشتر جلوه ميكنه---
    در كل بازي كردنش تو كنسول پلي 3 جالبه---اما بيشتر از 60 تومن واسه اين بازي زور داره!!!اما اگه گرافيك بالا رفته بود و اون تيزيها اصلاح ميشدن خوده من حاظر بودم بالاي 100 هم پول بدم----------

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

[QUOTE=sony_W810i;5976467]دوستان کسی راهی واسه دانلود لباس های مختلف LittleBigPlanet 2 سراغ داره؟ بدون PSN البته
    فكر نكنم راهي باشه!!!الان گاداوار 3 هم كلي لباس و ظاهر جديد داره كه فقط بايد پولي دانلود كرد---

8. 5 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

راستش بعید می دونم اونایی که میان Firmware رو mod میکنند نتونند این مشکلات رو حل کنند.
    به هر حال واسه اونا نباید این چیزا مشکلی محسوب بشه. و فکر نمیکنم از عوارض جانبی کارشون مشکل توابع کنترل کننده سیستم Cooling باشه. به هر حال از طرفی هم همه چی امکان داره.

ولی من فکر میکنم بدلیل اینکه چندین پروسس دیگه علاوه بر حالت طبیعی روی CPU سربار میشه خوب اونم مجبور هست که فشار بیشتری بیاره و در نتیجه گرمای بیشتر تولید میشه. من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم ولی این نظر من هست
    این یکی از مشکلات اصلیشون هست ، چون اونها از ساختار سخت افزار کنسول اطلاعاتشون خیلی خیلی کمه و اگر اطلاعاتشون از حداقل یک کمی بیشتر بود امولاتور کنسول رو هم مینوشتند ، برای همین خیلی وقتها میزنند توابعی رو شَل و پَل میکنند که هیچ ربطی به اصل داستان نداره .

در مورد بار اضافی ، یه جورایی هیچ بار اضافی به کنسول تحمیل نمیشه چون بر عکس اینها میاند یک سری از توابع رو حذف میکنند یا نتیجه ی تابع رو همواره True بر میگردونند و کنسول همواره فکر میکنه که بازی اصل هستش و برای همین بازی های کپی اجرا میشه .

اون گیم منیجری هم که نصب میکنید وقتی که بازی رو اجرا میکنید تمام فضایی که اشغال کرده رو آزاد میکنه و هیچ پروسس اضافه ای به سیستم تحمیل نمیکنه و اگر نشستی که ایجاد کرده هنوز باز باشه اون رو فریز میکنه .

10. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یکی از مشکلات اصلیشون هست ، چون اونها از ساختار سخت افزار کنسول اطلاعاتشون خیلی خیلی کمه و اگر اطلاعاتشون از حداقل یک کمی بیشتر بود امولاتور کنسول رو هم مینوشتند ، برای همین خیلی وقتها میزنند توابعی رو شَل و پَل میکنند که هیچ ربطی به اصل داستان نداره .

در مورد بار اضافی ، یه جورایی هیچ بار اضافی به کنسول تحمیل نمیشه چون بر عکس اینها میاند یک سری از توابع رو حذف میکنند یا نتیجه ی تابع رو همواره True بر میگردونند و کنسول همواره فکر میکنه که بازی اصل هستش و برای همین بازی های کپی اجرا میشه .

اون گیم منیجری هم که نصب میکنید وقتی که بازی رو اجرا میکنید تمام فضایی که اشغال کرده رو آزاد میکنه و هیچ پروسس اضافه ای به سیستم تحمیل نمیکنه و اگر نشستی که ایجاد کرده هنوز باز باشه اون رو فریز میکنه .
    این هم نظری هست به هر حال و محترم. ولی درباره گیم منیچر هنگام اجرا هم در RAM باقی میمونه. مثلاً multiman جدید خونده بودم داخل بازی با زدن یک دکمه خاص از بازی Screenshot می گیره. و این نیازمند این هست که multiman در حافظه وجود داشته باشه و Dispose نشده باشه. یا اگه یادتون باشه قبل از اینکه Kmeaw بیاد ،ما برای اجرا بازی ها اول Lv2Patcher رو باید اجرا میکردیم تا تو memory بشینه و بعد بازی قابل اجرا بود. و با restart کردن کنسول از مموری خارج میشد. اینها همون پروسس ها یا سرویس های اضافی هستن که همیشه در جال اجرا و Listen هستن.

12. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این هم نظری هست به هر حال و محترم. ولی درباره گیم منیچر هنگام اجرا هم در RAM باقی میمونه. مثلاً multiman جدید خونده بودم داخل بازی با زدن یک دکمه خاص از بازی Screenshot می گیره. و این نیازمند این هست که multiman در حافظه وجود داشته باشه و Dispose نشده باشه. یا اگه یادتون باشه قبل از اینکه Kmeaw بیاد ،ما برای اجرا بازی ها اول Lv2Patcher رو باید اجرا میکردیم تا تو memory بشینه و بعد بازی قابل اجرا بود. و با restart کردن کنسول از مموری خارج میشد. اینها همون پروسس ها یا سرویس های اضافی هستن که همیشه در جال اجرا و Listen هستن.
    در حال اجرا نیستند ، بلکه فقط بخشی از حافظه رو پر کردند و هیچ پردازشی روشون نیست مادامی که شما ازشون استفاده کنید - یعنی در حالت فریز هستند .

فرض کنید که شما فتوشاپ رو توی کامپیوترتون در حالت اجرا دارید و مینیمایزش کردید ، تا زمانی که دوباره ازش استفاده نکنید هیچ بار اضافه ای به پردازنده وارد نمیکنه و اگر Task Manager رو ببینید میبینید که فقط یک مقداری حافظه اشغال کرده ولی هیچی از CPU رو استفاده نمیکنه .
    Last edited by sonixax; 30-03-2011 at 21:25.

14. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

به امضا رو داشته باش شما جا پای من گذاشتی !!!

X360 ها رو باید در سراسر جهان آتیش زد . مشکل شما هم انقدر پیچیده است پیش خود H a c k e r ها هم ببری درست نمی شه .
    آره به جون خودم و خودتنه بابا پیچیده نیست یه ذره فکر کنید راحته

در ضمن برج بزرگ آسیا ... آخ آخ بنده خداها حاضر بودن برن دسته 2 اما 2 بار تو یه فصل نخورن از ما
    ااا ببخشید اشتباه شد
    این لیتل بیگ من مرحله یک و دو رو رفتم خیلییییییی مزخرف بود یا شاید بهتره بگم به دل من نشستاما همه ازش تعریف میکنن و توی گیم اسپت امتیازش از خدای جنگ هم بیشتره . قضیش چیه پس؟

16. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حال اجرا نیستند ، بلکه فقط بخشی از حافظه رو پر کردند و هیچ پردازشی روشون نیست مادامی که شما ازشون استفاده کنید - یعنی در حالت فریز هستند .

فرض کنید که شما فتوشاپ رو توی کامپیوترتون در حالت اجرا دارید و مینیمایزش کردید ، تا زمانی که دوباره ازش استفاده نکنید هیچ بار اضافه ای به پردازنده وارد نمیکنه و اگر Task Manager رو ببینید میبینید که فقط یک مقداری حافظه اشغال کرده ولی هیچی از CPU رو استفاده نمیکنه .
    خب دیگه منم منظورم این بود که تو حافظه هستن. و حتماً میدونید که برای اینکه مثلاً multiman بتونه با زدن یم دکمه از بازی screenshot بگیره باید با یک حلقه while همیشه درست مکرراً توسط یکی از thread های یکی از SPE ها در حال اجرا باشه همیشه( اگر قانع نشدید نحوه کار service های ویندوزی و برنامه نویسی شون رو بخونید )

و درسته زمان پردازش بسیار کمی رو می گیره و ممکن هست هر مثلاً چند دقیقه یک بار Interval داشته باشه و بعد Sleep بشه ولی به هر حال در حال پردازش هست.

البته ممکن هست کلاً با چیزی که من میگم متفاوت باشه . ولی به نظرم باید اینجور باشه تا درست کار کنه. به هر حال من نه Developer هستم نه تا حالا حتی یک Firmware دیکریپت کردم.

18. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب دیگه منم منظورم این بود که تو حافظه هستن. و حتماً میدونید که برای اینکه مثلاً multiman بتونه با زدن یم دکمه از بازی screenshot بگیره باید با یک حلقه while همیشه درست مکرراً توسط یکی از thread های یکی از SPE ها در حال اجرا باشه همیشه( اگر قانع نشدید نحوه کار service های ویندوزی و برنامه نویسی شون رو بخونید )

و درسته زمان پردازش بسیار کمی رو می گیره و ممکن هست هر مثلاً چند دقیقه یک بار Interval داشته باشه و بعد Sleep بشه ولی به هر حال در حال پردازش هست.

البته ممکن هست کلاً با چیزی که من میگم متفاوت باشه . ولی به نظرم باید اینجور باشه تا درست کار کنه. به هر حال من نه Developer هستم نه تا حالا حتی یک Firmware دیکریپت کردم.
    الان دیگه با حلقه این کار رو نمیکنند ، من 15 ساله که برنامه مینویسم .
    الان سیستم عامل وظیفه داره که رویداد ها رو بررسی کنه و اگر برای یک رویداد از قبل در حافظه دستور العملی در نظر گرفته شده باشه سیستم عامل فرمان رو بهش میفرسته .
    بعد فرمور Ps3 هسته اش لینوکسه و باز کلی داستان فرق داره .

حالا اینجا برای سیستم عامل فرق نمیکنه که چند تا سرویس روش در حال اجرا باشند اول و آخر یک مقدار از پردازنده رو اشغال میکنه و یک بیت اضافی از حافظه .

20. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •