اگه همش رو پاک کنیم که توی شب اصلا دکمه ها پیدا نیست حالا اینطوری یکمی پیداست میشه دیدش اما اونطوری اصلا نمشه توی شب دیدش
بهترین کار اینه که روی دکمه ها رو چسب بزنیم![]()
اگه همش رو پاک کنیم که توی شب اصلا دکمه ها پیدا نیست حالا اینطوری یکمی پیداست میشه دیدش اما اونطوری اصلا نمشه توی شب دیدش
بهترین کار اینه که روی دکمه ها رو چسب بزنیم![]()
Last edited by mehdi_360; 25-05-2008 at 16:47.
سلام دوست عزیز
در اینجا همه چیز رو توضیح دادم. خودم و چند تا از دوستان هم تونستن بازی ها رو روی 5700 اجرا کنن.
اون سایتی هم که گفتید خیلی خوب تونسته کپی پیست کنه.
مرسی
کاملا تائید میشه.
حتا ناخن میتونه روی کیبرد هم خش بندازه،برا همینم من هیچ وقت ناخنامو نمی ذارم بلند شه![]()
هك سيمبين كه اموزشش توي انجمن هستش .
اموزش نصب فونت هم هست . فقط مشكلش اينه كه قابليت ترانسفر مود غير فعال ميشه چون گوشي داره فونتو از مموري كارت مي خونه .
من با هك كردن به فايلهاي سيستمي دسترسي پيدا كردم . قونتاي فارسي يه 5700 ديگه رو توي فون مموري تو فولدر Resourse/Fonts ريختم .
تغییر فونت موبایل بدون برنامه وساین(به همین سادگی به همین خوشمزگی)
هك كردن گوشي هاي نوكيا سری 60 ویرایش سوم 100% عملی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته منبع من اينجا نبود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا هم فونت فارسي دارم
هم حالت ترنسفر مود فعاله
هم گوشيمو اپديت كردم
فقط ميمونه تايپ فارسي يا عربي كه اونم يه فكري به حالش مي كنم
يعني واقعا من اينقدر نمي بينم !!!
Last edited by s.a.h; 25-05-2008 at 21:53.
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم
یکی این که شما تونستید ورژن ها جدید تر Iclamic Organiser را بعد از آپدیت نصب کنید؟
و دوم هم این که من تازگی با ارور هایی مواجه میشم که در اون ها کلمه kernel تقریبا ثابته مشکل از چیه؟
هك كردن گوشي چه فايده اي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
می تونین به فایل های سیستمی گوشی دست بیابید.مثلا میتونید کارهایی مانند قطع کردن صدای دوربین و یا چیز های دیگر بکنید.![]()
یکی جواب سوال ما رو نداد؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
همه چیز توی این قایل توضیح داده شده:
حجم 242KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)