تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 942 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1001 جان حرم امام خميني هم رفتي ببيني چقدر افتضاح آنتن ميداد؟ انگار با باد كار مي كرد همين الان تماس اضطراري بود همين الان 5 تا آنتن فول !!
    کاملا ً موافقم

جمعه رفته بودم درکه.
    تا جنگل کارا رفتیم و چادر زدیم (جاتون سبز)
    آنتن و شبکه 0 بود.

هر وقت باد میومد 2 - 3 sms هم میومد.
    بار اول به دوستم گفتم ، بهم گفت حالت بده این sms ها از قبل توی گوشیته.
    ولی وقتی داشت به گوشیم ور میرفت 3 تا sms اومد.
    و باورش شد.

M Like Mother جان يعني بعد از 10 ماه نمي تونه يك دكل تو اصفهان اضافه كنه؟ باور كن اينجا هر روز بدتر از ديروزه !
    من چقدر بدم تا این بحث تکراری رو دوباره وسط نکشید؟

بچه ها توجه کردید توی ایرانسل اگر آنتن دهی یک منطقه ضعیف باشه روی موبایل هم چنین چیزی رو نشون میده ولی سیم کارت های tci پرش آنتن داره مثلا یک خط رو موبایل نشون میده یک دفعه می پره رو پنچ تا خط در صورتی که ایرانسل این طور نیست آیا کسی دلیلشو میدونه؟
    دلیلش اینه که آنتن های ایرانسل به دلیل زاویه 0 درجه ، آنتن کاذب میده.
    یعنی اگه گوشیه شما 10 آنتن داره این آنتن ها از 7 اومد پایین تر بدون همون 1 تا 5 تا آنتن TCI رو هم نداری.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

وحید جان آخه یک جزیره کوچک مثل کیش که دیگه صبر کردن و ... نداره . من تو هتل وارد می شدم اصلا آنتن نبود . همراه اول اصلا مشکلی باهاش نداشتم . باور کن من بیش از 18 تا تماس دریافتی داشتم و حدود 12 بار همراه اول تماس گرفتم و حدود 47 دقیقه صحبت کردم در مجموع و نه صدا قطع و وصل میشد و نه مشکلی بود ولی ایرانسل تو خیابان با فول آنتن هم مشکل قطع و وصل صدا بود . حالا آنتن دهی ضعیف به یک طرف این قطع و وصل شدن شبکه دیگه چه صیغه ای هست ؟؟؟؟!!! باور کن هیچی اعصاب خورد کن تر از این نیست موبایل را از جیبت در میاری آنتن رو گوشی نیست و شبکه قطع شده و نیم ساعت بعد دوباره وصل شده . بابا ناسلامتی اسمش تلفن همراه هست اسباب بازی که نخریدی . من چهار تا خط تا حالا داشتم از 4 تا اپراتور (همراه اول ، اسپادان ، تالیا ، ایرانسل ) ولی این مشکل قطعی ناگهانی شبکه فقط تو ایرانسل هست .
    نمی دونم آن سال های اول که اسپادان آمد اصفهان استفاده می کردی یا نه با اینکه آنتن دهیش افتضاح بود ولی من تو خانه با یک خط آنتن باهاش قشنگ صحبت کردم ولی این ایرانسل آنتن فول هست تو منزل ولی صدا به شدت قطع و وصل میشه. بابا این ایرانسل یعنی کمتر از تالیا هست ؟؟ من حاضرم خط تالیام را چند روز بدم دستت تو اصفهان استفاده کن خودت با ایرانسل مقایسه کن . خدایی کیفیت صدا تالیا حرف نداره و اصلا قطعی نداره و همه جا شهر اصفهان آدم وار خط میده با تلفن ثابت هم هیچ مشکلی نداره . مشکل قطعی شبکه هم اصلا نداشته تو این مدت که دست من بوده . این تالیا خیلی Bts تو اصفهان داشته باشه 10 تا هست ولی ایرانسل با همان 11 تا فعال به شدت شبکش از تالیا بدتره . تازه صدای بوق آزاد تالیا هم که درست هست و بلند .

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وحید جان آخه یک جزیره کوچک مثل کیش که دیگه صبر کردن و ... نداره . من تو هتل وارد می شدم اصلا آنتن نبود . همراه اول اصلا مشکلی باهاش نداشتم . باور کن من بیش از 18 تا تماس دریافتی داشتم و حدود 12 بار همراه اول تماس گرفتم و حدود 47 دقیقه صحبت کردم در مجموع و نه صدا قطع و وصل میشد و نه مشکلی بود ولی ایرانسل تو خیابان با فول آنتن هم مشکل قطع و وصل صدا بود . حالا آنتن دهی ضعیف به یک طرف این قطع و وصل شدن شبکه دیگه چه صیغه ای هست ؟؟؟؟!!! باور کن هیچی اعصاب خورد کن تر از این نیست موبایل را از جیبت در میاری آنتن رو گوشی نیست و شبکه قطع شده و نیم ساعت بعد دوباره وصل شده . بابا ناسلامتی اسمش تلفن همراه هست اسباب بازی که نخریدی . من چهار تا خط تا حالا داشتم از 4 تا اپراتور (همراه اول ، اسپادان ، تالیا ، ایرانسل ) ولی این مشکل قطعی ناگهانی شبکه فقط تو ایرانسل هست .
    نمی دونم آن سال های اول که اسپادان آمد اصفهان استفاده می کردی یا نه با اینکه آنتن دهیش افتضاح بود ولی من تو خانه با یک خط آنتن باهاش قشنگ صحبت کردم ولی این ایرانسل آنتن فول هست تو منزل ولی صدا به شدت قطع و وصل میشه. بابا این ایرانسل یعنی کمتر از تالیا هست ؟؟ من حاضرم خط تالیام را چند روز بدم دستت تو اصفهان استفاده کن خودت با ایرانسل مقایسه کن . خدایی کیفیت صدا تالیا حرف نداره و اصلا قطعی نداره و همه جا شهر اصفهان آدم وار خط میده با تلفن ثابت هم هیچ مشکلی نداره . مشکل قطعی شبکه هم اصلا نداشته تو این مدت که دست من بوده . این تالیا خیلی Bts تو اصفهان داشته باشه 10 تا هست ولی ایرانسل با همان 11 تا فعال به شدت شبکش از تالیا بدتره . تازه صدای بوق آزاد تالیا هم که درست هست و بلند .
    آقا منم از دستش ذله شدم!
    همین مشکلا رو منم دارم + اینکه مناطق مثلا تحت پوشششم خیلی کمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ساعت 22:11 ......SMS ایرانسل اینجا (شمال اصفهان )قطعه !!!!

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت 22:30 اينجا تهران ، اس ام اس و مكالمه به مدت كمي قطع شد و سريع دوباره وصل شد . الان 22:50 وصله

ایرانسل با تمهیدات و تعهدات گسترده ای موافقت نموده است تا برای تاسیس یک شبکه ارتباطی تلفن همراه و خدمات مرتبط با آن در سرتاسر کشور با دولت جمهوری اسلای ایران به توافق برسد.

قصد بر این است که تا پایان سال اول فعالیت، نیمی از جمعیت ایران، واقع در حداقل 248 شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل در بیایند.

تا پایان سال اول فعالیت ، پوشش شبکه به تمام شهرهای بزرگ استان ها خواهد رسید .

اين تو سايت بود يا من الان ديدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اخبار امشب هم يكي ميگفت شكايت مردم از ايرانسل به خاطر بدقوليها و آنتن دهي ضعيف گزارش كرده كسي ديده

من فقط شنيدم ، كسي اگه ديده دقيق بگه چي بوده ؟
    Last edited by Ebrahim202003; 11-09-2007 at 22:51.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

میدونم چی میگی منم حرفاتا قبول دارم ایرانسل اگه شهریا رسمی اعلام کنه دیگه تباید اون شهر مشکلی داشته باشه.من خودم تا حالا اسپادان و تالیا نداشتم که نظر بدم اما از وقتی ایرانسل گرفتم واقعا فرق بین همراه اولا ایرانسلا تونستم درک کنم.مسعود جان شما همین حالا با همراه اولت یه sms بده ... ببین مال من تو این منطقمون لا اقل 10 ثانیه تو outbox میمونه بعدشم تا 10 ثانیه حدودا طول میکشه report بیاد اما ایرانسل واقعا دوتا کار سر جمع 10 ثانیه میشه.از لحاظ مکالمه هم بگم آنتن دولتی توی منطقه ما خیلی پرش داره یعنی الان می بینی 5تاس حالا برو یه 5 متر اونور تر شده 3تا ! موقع مکالمه هم همه جور صدایی میاد از قبیل خورده شیشه و ... اما ایرانسل انصافا اگه 2تا خط آنتنم داشته باشه صدارا صاف ردو بدل میکنه تو منطقه ما.
    تنها دلیلی که من برتری میدم به همراه اول یکی آنتن دهیش هست که اکثر جاها میده ( مثلا ایرانسل توی پاساژ ها یا طبقه اول خونه ها نمیده هرچند هنوز این جا افتتاح نشده ) و دیگری هم نرخ تعرفه هست که برای من همراه اول به صرفه تره.
    البته ماها توی اصفهان نباید فعلا از ایرانسل گله کنیم چون از نظر اون شهر ما رسمی نیست در حالی که مرکز خدمات مشترکین هم داره ...!!!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض مشکل در ارسال اس ام اس

دوستان خوب

اگه یادتون باشه یک مسیج اومد که با زدن این کد دیگه نمی تونید اس امس بزنید

یکی از بچه ها رفته یک کم فضولی کن و زده و سیستمش قات زده .میشه بگید چکار گنه این مشکل به حالت اول برگرده.

یا به عبارت بهتر از کدوم یا چه کد جایگزینی میتونه استفاده کنه.

پیشاپیش از اینکه سوال تکراری می پرسم خیلی شرمندم

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

وحید جان من طرف های شما دروازه شیراز هم از ایرانسل استفاده کردم به نظرم واقعا افتضاح بود . من دیروز بانک ملت دروازه شیراز یک تماس با ایرانسل گرفتم به قدری صدا قطع و وصل شد که قطع کردم و سیم کارت همراه اول گذاشتم و تماس را دوباره گرفتم و مشکلی نبود . در ضمن روی شبکه همراه اول تو همین شهر اصفهان فقط یک ملیون به بالا خط فعال هست . کلا ایرانسل به شدت ناامید کننده شده . اصفهان رسمی نیست ولی کیش که رسمی بود ؟!!!
    به نظر من توی کیش هم که رسمی بود اصلا تعریفی نداشت همچنان توی شهرضا و آران بیدگل اصفهان هم که رسمی بود و من رفتم باز هم آنتن دهی به شدت ضعف داشت .

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ما يه هفته اي نبوديم ، رفتيم مشهد و اومديم . از جاده سمنان رفتيم و مي خواستيم از شمال برگرديم

ولي انقدر گفتن نريد اسير ميشيد و شلوغه و اين حرفا منصرف شديم و از همون جاده تقريبا كويري برگشتيم ، حالا

بگم كه تا اونجا آنتن تو چه وضعي بود : از تهران كه راه افتاديم من تو دلم بيخيال آنتن تو جاده بودم و اصلا فكر نميكردم

كه تو جاده آنتن بده ، جالب اينه كه 30 - 40 كيلومتر از تهران دور شديم و كامل تو جاده كويري افتاديم و هنوز آنتن فول

داشتم و خودمم هم در تعجب. خلاصه بگم دقيقا تا تابلوي گرمسار كه 100 كيلومتر بعد از تهرانه آنتن داشتم و ديگه

تو خود گرمسار نرفتيم ولي با اين حساب مطمئنم اونجا هم آنتن داشته در صورتيكه تو سايت نيومده. بعد تا 20 كيلو

متريه سمنان آنتن نداشتم ، سمنان فول آنتن بود ( عالي ) بعد از سمنان دوباره آنتن نداشتم تا 40 كيلومتريه دامغان

اينجا بود كه كفم واقعا بريد همون چيزي كه مازيار جان تو بررسيش گفته بود ، اول فكر كردم آنتن جاده هست بعد كه

ديدم رو گوشي زده Damghan-4--b يه كم مشكوك شدم بعد كه به خود دامغان رسيديم فهميدم از خود شهر آنتن

مي گرفتم چون جاده كفي بود راحت تا 40 كيلومتر رو مي گرفت پس ميشه تقريبا برد آنتنشو 40 كيلومتر تخمين زد .

دامغان هم آنتن عالي و فول بود بازم تعجب كه دامغان هم تو سايت نيست . بعد از دامغان تا 20 كيلومتريه شاهرود

آنتن نداشتيم تا به شاهرود رسيديم و اونجا هم فول آنتن وعالي ( ياد مازيار افتادم كه اون بروشورو ديده بود و شاهرود و خرمشهر و .... توش بود ...... بعد فهميدم واقعا خبريه ، چرا اين سايتش بروز نيست ....)

بعد از شاهرود دوباره تا 20 كيلو سبزوار آنتن نداشتيم تا به سبزوار رسيديم ، اونجا هم فول و عالي بود . بعد از انجا

تا 20 كيلو نيشابور انتن نداشتيم تا به نيشابور رسيديم و اونجا هم عالي و فول بود . منظور از فول وعالي : مكالمه ، اس ام اس و جي پي ار اس كاملا تست گرديد و حتي 100 كيلومتر اول تا گرمسار (تو جاده ) جي پي ار اس فعال بود

بعد از نيشابور هم تا 20 كيلو مشهد انتن نداشتيم تا به مشهد رسيديم و ياد همتون بودم و ياد كردم همه رو

مشهد از نظر انتن و پوشش مشكلي نداشت و اس ام اس و جي پي ار اس خيلي عالي بود ولي يه ايرادي كه من

ديدم از تلفن ثابت مشهد به ايرانسل برگشت صدا وجود داشت يعني صدا خودمو مي شنيدم ولي ضعيف ، ولي 912

به ايرانسل اينطور نبود . در كل در مشهد نمره خيلي خوبي ميشه به ايرانسل داد و به اميد اينكه شهرهاي ديگه

هم مثل مشهد و تبريز و ... فول انتن و فول پوشش بشن . تا اخر مهر فكر كنم اونجوري كه تو سايت هم زده 248

شهر كامل بشن و به وعده خودش عمل كنه و

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض sms

نمیشه ! اصلا تالیا هم اصفهان کار نمیده باش sms بدی

! توی موا مسنجر هم من همچنان لاگینگم !!!
    اين شماره رو امتحان كن +989350001480 ببين مشكلت حل ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •