تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 634 اولاول ... 132532582622628629630631632633634 آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بنظرم همه به 195 ثبت شکایت کنیم شاید یه کاری کردن.
    195 فکر نکنم کاری انجام بده، مجوز گرون کردن رو گرفتن باید در یه سطحی باشه که اون مجوز رو باطل کنه، قدر آذری جهرمی رو ندونستیم جلوی پروایدرها رو خیلی گرفت، خیلی از این قانونهایی که دور زده شدن مال زمان اونه.
    با همبستگی میشه همه کار کرد اما چیزی هست که از بین رفته. فکر کن همه سرویس شون رو همزمان به اعتراض به گرونی کنسل کنن.

2. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مشکل زیتل میتل همین کیفیتش هست. سقف ترافیک رو زده 2 ترا که خوب تو شرکتهای ایران زیاد هست و البته هزینه اش هم کم نیست و هر ماه باید 700 تومان بدی (زیر 700 نمیتونی چیزی بگیری) ولی مساله اصلی کیفیت هست که خودشون گفتن حداکثر 40 حداقل 1 مگابیت. تنها چیزی که ادم با این همه پولی که خرج میکنه اینه که یه نتی بگیره که گاهی بیاد روی 1 مگابیت. بعدم اگر الان یک درصدی خوب کار کنه تا تعداد مشترکینش زیاد بشه تر زده میشه تو همین کیفیتشون.
    به فکرم رسید که کی این 2000 مگ رو تست کرده ؟ یعنی بعدش قطع میکنه مشترک رو ؟ چون مصوبه هست فکر کنم شو آف باشه خیلی زودتر کند میکنن.
    و برای خانگی حداکثر 40 و حداقل 1 مگابیت هست که خیلی فاجعه هست 1 که حرفی هم نمیتونی بزنی. و جالبتر سازمانی هست که همون 2000 گیگ حجم رو داره و سرعت حداکثر 50 و حداقل 5 !! خوب دو تا خانگی بگیری که بهتره همون هزینه میشه تقریبا.
    سرویسهای نامحدودی که محدودیت دارن فقط در ایران وجود داره. مخابرات هم مثلا بعد اتمام حجم قطع نمیشه میره رو 128 که بگن حجمی نیست ولی خیلی وقته برای من که بعد اتمام حجم همون 128 هم نمیره و قبلا هم که میرفت هیچ کاری نمیشد کرد با اون سرعت.
    Last edited by blackbird; 05-07-2026 at 08:57.

4. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به فکرم رسید که کی این 2000 مگ رو تست کرده ؟ یعنی بعدش قطع میکنه مشترک رو ؟ چون مصوبه هست فکر کنم شو آف باشه خیلی زودتر کند میکنن.
    و برای خانگی حداکثر 40 و حداقل 1 مگابیت هست که خیلی فاجعه هست 1 که حرفی هم نمیتونی بزنی. و جالبتر سازمانی هست که همون 2000 گیگ حجم رو داره و سرعت حداکثر 50 و حداقل 5 !! خوب دو تا خانگی بگیری که بهتره همون هزینه میشه تقریبا.
    سرویسهای نامحدودی که محدودیت دارن فقط در ایران وجود داره. مخابرات هم مثلا بعد اتمام حجم قطع نمیشه میره رو 128 که بگن حجمی نیست ولی خیلی وقته برای من که بعد اتمام حجم همون 128 هم نمیره و قبلا هم که میرفت هیچ کاری نمیشد کرد با اون سرعت.
    به نظرم غیر ممکنه کسی بتونه 2 ترا با زیتل دانلود کنه چون وقتی مصرفتون از 500 یا 600 گیگ بیشتر بشه سرعت رو روی 8 قفل میکنند با اینکه خودشون این مورد رو رد میکنند ولی برای همه همین طوره حتی یکی یک ویدئو ازش درست کرده بود و تو یوتیوب گذاشته بود. این هم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم غیر ممکنه کسی بتونه 2 ترا با زیتل دانلود کنه چون وقتی مصرفتون از 500 یا 600 گیگ بیشتر بشه سرعت رو روی 8 قفل میکنند با اینکه خودشون این مورد رو رد میکنند ولی برای همه همین طوره حتی یکی یک ویدئو ازش درست کرده بود و تو یوتیوب گذاشته بود. این هم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اصلا کلا تو ایران فرض باید بر این باشه که همه در حال دروغ و کلاه برداری هستن. یعنی این پیش فرض هست. اونجا که میگه حداقل 1 مگابیت دیگه خودت باید بفهمی چه پخی میخوام تحویل بدن. الان که شما طبق اون کلیپ فرمودید بعد 500 گیگ سرعت رو میارن رو 8 مگ محدود میکنن.
    حکومت از مردم میدزده ، مردم از همدیگه.

مخابرات بعد اتمام حجم برای من رو قطع میکرد یعنی چیزی دیگه باز نمیشد تا ترافیک بخرم، روی 128 کیلوبیت نمییومد
    Last edited by GHAGHALEELEE; 05-07-2026 at 13:19.

8. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرویس فیبر من از ظهر چراغ los روشن شده و نت قطع شده باید چکار کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه تجاری قیمت قدیم میتونی بگیری و قیمتش مناسب هست و شرایطش رو میدونی، سریع بالاترین زمان قرار دادی که هست با حجمی که لازم داری رو بگیر احتمال زیاد از پنل حذف بشن یا گرون بشن. یک ساله بشه بگیری کل مدت قرار داد روی همین قیمت هستی. پیش و پس هم داره تجاری؟
    سرعت همه شده 100 تا 1000 من 100 تا 200 بودم تا 900 داخلی هم اسپید تست میده، اما این جوری نیست که همه جا سرعت بالا بده، اکثر دانلودها سرعت همون قبلی هست. من خودم سرعت 100 و پینگ پایین با حجم ارزون رو ترجیح می دم.
    البته من هنوز رو قرار داد قدیمی هستم ولی فکر کنم قرار داد جدید هم 100 تا 1000 باشه
    زمانی که اوایل فیبر بود مخابرات قرار داد 3 ساله می داد همون قبل فیبر کشی سرویس رو انتخاب میکردی، یعنی الان بعد انجام کارا قرار داد انتخاب میشه ؟
    تو پنل زده در انتظار تحویل سرویس، احتمالا بخاطر همینه فعلا این تانومای تجاری و میتونم ببینم. وصل که بشه برای منم مثل شما فقط میشه تانومای استاندارد 100 مگ دیگه فرصتی برای خریدش نمیذارن ...

برا من سرعت رو سیصد خورده قفله اپلودم مثل مال سرعت های 100تا1000 اومده رو 130 مگابیت
    دقیقا بفرمایید چه سرویسی الان دارید استفاده میکنید؟
    نیما جان قیمت جدید VDSL مخابرات رو داری ؟ تاپیکش که کسی جواب نمیده، ارزون ترین روتر VDSL که میشه گرفت چیه بدون وای فای هم باشه مهم نیست در حد بریج کردن به روتر دیگه.
    زیتل خیلی بگیر نگیر داره یهو میره رو 1 مگ دو مگ کلافه میکنه، پینگ هم که جالب نیست. و فکر کنم سقف مصرف داشته باشه نا محدود واقعی نیست تو سایتش نوشته:
    "با توجه به بند ۶-۱-مصوبه شماره ۲۴۹ کمیسیون تنظیم مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مبنی بر الزام تعیین حجم با عنوان آستانه‌ی مصرف منصفانه‌ در طرح‌های اینترنت TD-LTE، حجم مصرف تعیین شده برای مشترکین این بسته ماهیانه ۵۳۶۰ گیگ ترافیک داخلی (معادل ۲۰۰۰گیگ ترافیک بین‌الملل) خواهد بود." البته 2 ترا در ماه واقعا باشه که خیلی زیاده.
    سرینو استاندارد ۵۶ گیگ- ۱ ماهه- ۲۰Mb پیش‌پرداخت
    ۲۰ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
    قیمت 147.400 تومان.
    سلام.
    دوستان مخابرات میتونه همینطوری سلیقه ای افزایش قیمت داشته باشه؟
    من ماهی 1000 گیگ رو میگرفتم 1 میلیون و خیلی راضی کننده بود.

ولی الان 450 گیگ شده 1 میلیون.
    عملا 550 گیگ کم شده که اگر بخوام به صورت حجم اضافه بگیرم میشه 3 تومن فقط برای حجم اضافه.
    یعنی سرویس قبلی که میگرفتم 1 تومن شده 4 تومن! تازه سرعت هم کمتر از 100 شده، قبلا تا 900 میرفت.
    بنظرم همه به 195 ثبت شکایت کنیم شاید یه کاری کردن.
    شما سرویس جدید تانومای استاندارد 100 مگ گرفتید یا سرویس دیگه یی داشتید وسط استفاده تبدیل شده به این وضعیت!؟

11. 2 کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سرویس فیبر من از ظهر چراغ los روشن شده و نت قطع شده باید چکار کنم؟
    زنگ بزن پشتیبانی دیگه ...

13. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- - - Updated - - -

زنگ بزن پشتیبانی دیگه ...
    اون که زنگ زدم گفته تا 48 ساعت راه سریعتری نیست ؟

15. این کاربر از omidtb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

- - - Updated - - -

اون که زنگ زدم گفته تا 48 ساعت راه سریعتری نیست ؟
    نه راه دیگه ای نیست چون معلوم نیست که کجا قطع شده ولی باید خوش شانس باشید که همین 48 ساعته یکی بیاد و درستش کنه ، برای من به طور میانگین یک هفته طول میکشه تا کسی بیاد

17. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام
    سرویس های FTTO چه فرقی با FTTH دارن؟ سرویس فعلی من 230 گیگ FTTH هست میخوام تغییر بدم به 300 گیگ FTTO به جز سرعت چه فرقی دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

1. omidtb,
  2. TNTmz

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •