تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 754 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دیگران توی ساختمان همچین مشکلی ندارن؟
    مسیر سیم های برق آسانسور یا تلفن عوض نشده؟
    والا هنوز از بقیه نپرسیدم اونا هم مشکل دارن یا نه.
    در مورد سوال دوم نه چیز خاصی عوض نشده.

البته سرویس ۸ مگ شاتل خریده بودم ، ولی در عمل به خاطر نویز زیاد هیچوقت ۴ مگ بیشتر سرعت نداشتم ، الانم که با این مشکل جدید همون ۴ مگ هم پریده ، زنگ زدم پشتیبانی فعلا گذاشته روی ۳ مگ و با ۳ مگ اسانسورم مشکلی به وجود نمیاره. ولی خب من قبلا با ۴ مگ هم مشکل نداشتم حالا اسانسور داره اذیت میکنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

البته سرویس ۸ مگ شاتل خریده بودم ، ولی در عمل به خاطر نویز زیاد هیچوقت ۴ مگ بیشتر سرعت نداشتم ، الانم که با این مشکل جدید همون ۴ مگ هم پریده ، زنگ زدم پشتیبانی فعلا گذاشته روی ۳ مگ و با ۳ مگ اسانسورم مشکلی به وجود نمیاره. ولی خب من قبلا با ۴ مگ هم مشکل نداشتم حالا اسانسور داره اذیت میکنه.
    تنها چیزی که به نظر من اومد این بود که نکنه سیم های برق آسانسور در موقع مصرف روی کیفیت خط تلفن اثر میذارن، اگه دیگران هم همین مشکل رو داشته باشن (که به نظر باید داشته باشن اونا هم) دیگه از سمت شماست اون وقت.

اینکه میگید قبلا با 4 مگ هم مشکلی نداشتید میتونه مثلا برای این باشه که الان از بیرون ساختمون اشکال دیگه ای اضافه شده، فرض کنید قبلا 5مگ میکشیده خط و 1 مگ هم به خاطر نویز کم کنیم ازش، اون وقت با 4 مگ هم میتونستید استفاده کنید ولی الان نویزتون شده 2 مگ.

اگه واقعا هیچ چیزی توی ساختمان تغییر نکرده به نظرم میتونید یه اعلام خرابی به مخابرات بکنید چون در هر حال خط شما کیفیت سابق رو نداره.
    من خودم تا همین چند وقت پیش خطم تا 9 میکشید بعد از مدتی یهو شد زیر 1 حتی و خلاصه با هزار جور شکایت رسوندنش به 4، هیچ اشکالی هم توی ساختمون نبود.
    اگر مودمتون از SRA پشتیبانی میکنه هم تیکش رو بزنید بد نیست بهتر میشه قطعی تون.
    (هر جا هم من اشتباه کردم دوستان عزیز دیگه لطف کنن اصلاح کنن.)

3. 3 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما رو میشه حل کرد برید از کنار اسانسور تا واحد خودتون رو متر کنید برید سیم تلفن روکش و فویل دار بخرید اون مسیر سیم قبلی رو حذف کنید و جدید رو جایگزین کنید برای اینکار میتونید با یکی از نیرو های بازنشسته مخابرات که تجربه داره در واحد تلفن همکاری کنید عده ای از اونا دارن شغل سیم کشی میکنن حل میشه

5. 2 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دوستان گرامی مثل اینکه مجبورم سیم تلفن و از جعبه تقسیم اصلی اپارتمان که تو پارکینگه تا تو اتاقم بکشم بیارم وصل کنم مودم. ما طقبه دوم هستیم ، حدود ۲۵ متر سیم با کیفیت عالی لازم دارم.
    الان من بهترین و با کیفیت ترین سیم تلفنی که برم بخرم چیه ؟ این که میگن سیم دو زوج یا چهار زوج یا روکش دار فویل دار نمیدونم مسی الومینیومی مس آنیل شده و..... اینا چیه ؟ اینا رو تو همین تاپیک دیدم ولی اخرش نفهمیدم الان رفتم مغازه بهش دقیقا بگم چه سیمی میخام ؟ میخام سیم خیلی با کیفیت باشه و مستقیم از جعبه تقسیم وصل کنم به مودم. راستی من مشهدم کسی مغازه خوبی میشناسه ؟
    Last edited by rezapcworld; 27-09-2018 at 15:11.

7. این کاربر از rezapcworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

چند روزی هست که روی خطم نویز افتاده. بوق تمیزه ولی snr به شدت پایین هست.
    مودم رو بردم دم در. باز هم همین وضع بود.به مودم شک کردم زنگ زدم شرکت که یکی رو فرستادن اونم با مودم خودش دم در تست کرد باز هم همین بود. کارشناس شرکت (فن آوا) گفت که از مخابرات هست.
    بعد از کلی پیگیری از مخابرات اومدن. از پست(جعبه کوچیک های رو دیوار) چک کرد گفت مشکلی نیست. منم همون موقع مودم رو به سیمی که تو پست هست و از تو زمین میاد زدم بازم وضع نویزش همین بود.
    این که بوق هم تمیز هست باعث شد شک کنم به پورتم تو بخش mdf
    حالا قراره پورت رو عوض کنن. ولی یه چیزی هست که به نظرم نشون میده مشکل از پورت هم نیست. اونم اینه که تو بعضی ساعت ها وضعیت بهتر میشه و خط 4 مگ رو میکشه. بعضی وقت ها خودش خراب میشه و رو 2 مگ هم به سختی آپ میشه. این خط قبلا تا 7 مگ هم تو بعضی ساعات میکشید.
    به نظر شما مشکل از چیه؟؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم گفتم اقای رییس زیر این تیر پست باید حفاری کنی لوازمشو برام تهیه کن من درستش میکنم اونا هم مفصل و لوازم کابل و کانکتور و کارگر رو بهم دادن 2 ساعته حل شد اون مشترکی که snr 7 داشت الان snr 45 داره
    نتیجه نهایی اگر در mdf مرکز تلفن و کافوی محله ایرادی نباشد بایستی اول پست و نهایتا زیر تیر پست بررسی شود که هزینه بر و مجوز شهرداری پروسه 1 ساله داره حالا شما یا مباقی دوستانی که این جور مشکل رو دارن و اگر قطعی ندارن بهتره سازگار شید
    درود
    میشه بگید زیر پست چه کاری انجام دادید که snr 7 به 45 تبدیل شد ؟
    که ما هم بریم مخابرات بگیم این کارو انجام بدهند .
    منم snr 6 هست و همین شرایط را داشتم .

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

درود
    میشه بگید زیر پست چه کاری انجام دادید که snr 7 به 45 تبدیل شد ؟
    که ما هم بریم مخابرات بگیم این کارو انجام بدهند .
    منم snr 6 هست و همین شرایط را داشتم .
    بیل مکانیکی اوردم عرض خیابان حفر شد کابل 150زوج رو از قسمت فرعی عرضی بریدم کابل نو کانکت کردم و کل سیم هارو عوض کردم مفصل بندی حرارت دهی انجام دادم کافو رو سرویس و مجدد احیا کردم جعبه اتصال پست رو شستشو دادم شما نمیتوانید کاری بکنید هزینه زیاد دارد مخابرات انجام نخواهد داد کلی هم دردسر مجوز میخواد

11. 3 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

دوستان گرامی مثل اینکه مجبورم سیم تلفن و از جعبه تقسیم اصلی اپارتمان که تو پارکینگه تا تو اتاقم بکشم بیارم وصل کنم مودم. ما طقبه دوم هستیم ، حدود ۲۵ متر سیم با کیفیت عالی لازم دارم.
    الان من بهترین و با کیفیت ترین سیم تلفنی که برم بخرم چیه ؟ این که میگن سیم دو زوج یا چهار زوج یا روکش دار فویل دار نمیدونم مسی الومینیومی مس آنیل شده و..... اینا چیه ؟ اینا رو تو همین تاپیک دیدم ولی اخرش نفهمیدم الان رفتم مغازه بهش دقیقا بگم چه سیمی میخام ؟ میخام سیم خیلی با کیفیت باشه و مستقیم از جعبه تقسیم وصل کنم به مودم. راستی من مشهدم کسی مغازه خوبی میشناسه ؟
    فرقی نداره زخیم بخر ارزونترش بخر چون احتمال شکست زیاده

13. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

فرقی نداره زخیم بخر ارزونترش بخر چون احتمال شکست زیاده
    دقیقا درست گفتید البته کاش زودتر میگفتی شکست خوردم. رفتم ۱۵ متر کابل دو زوج فویل دار متری ۱۷۰۰ خریدم ، اومدم مستقیم از جعبه تقسیم وصل کردم سیم مودم ، هیچ کدوم از پارمترای مودمم تغییری نکرد. بازم اسانسور که حرکت میکنه ، خطم اگر بالای ۴ مگ باشه بی برو برگرد لینکم قطع میشه ولی اگر سرعتم زیر ۴ مگ باشه ، حرکت اسانسور قطعش نمیکنه.
    ممکنه اصلا مشکل به برق مودم مربوط باشه ؟ برم برقش و از یک جای دیگه تامین کنم ، تست کنم ببینم بازم حرکت سانسور قطعش میکنه یا نه ؟ گر چه می دونم خیلی بعیده ، تازه برق از کجا بیارم. چطوری مودم ۱۲ ولت ۱ امپر براش برق تامین کنم ، از برق ساختمان خودمون که نمیتونم ، برق همسایه های اطراف هم نمیتونم. !!!!
    Last edited by rezapcworld; 30-09-2018 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

دقیقا درست گفتید البته کاش زودتر میگفتی شکست خوردم. رفتم ۱۵ متر کابل دو زوج فویل دار متری ۱۷۰۰ خریدم ، اومدم مستقیم از جعبه تقسیم وصل کردم سیم مودم ، هیچ کدوم از پارمترای مودمم تغییری نکرد. بازم اسانسور که حرکت میکنه ، خطم اگر بالای ۴ مگ باشه بی برو برگرد لینکم قطع میشه ولی اگر سرعتم زیر ۴ مگ باشه ، حرکت اسانسور قطعش نمیکنه.
    ممکنه اصلا مشکل به برق مودم مربوط باشه ؟ برم برقش و از یک جای دیگه تامین کنم ، تست کنم ببینم بازم حرکت سانسور قطعش میکنه یا نه ؟ گر چه می دونم خیلی بعیده ، تازه برق از کجا بیارم. چطوری مودم ۱۲ ولت ۱ امپر براش برق تامین کنم ، از برق ساختمان خودمون که نمیتونم ، برق همسایه های اطراف هم نمیتونم. !!!!
    مال برق نیست ... دو احتمال وجود دارد یک از طرف دیتا سنتر و دستگاه های اتاف تلفن و پورتی که شما وصلید باهاش ...دوم مسیر انتقال دیتا کافو پست متاسفانه احتمال خرابی ناحیه پست زیاده و اون افرادی که میان خرابی رفع کنن دانش کافی ندارن باید پیمانکار شبکه کابل خودشون بیان اگر تونستید بیارینشون بهشون بگید مقاومت عایقی زوج هارو در پست تست کنن اگر مقاومت بالا بود کل مسیر انتقال از زیر خاک یا اگر هوایی اومده باید تعویض بشه و یا نهایتا باید مفصل رو پاره کنن و سیم هارو عوض کنن که بعید میدونم ..امیدوار باشید که جزئی باشه حالا شما مودم رو اپگرید کنید با احتیاط کامل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •