تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 720 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان بالاخره گرفتمش!
    بسیار هم عالی!فقط اگه 55 اینچش موجود بود که اصلاً میترکوند
    بدون گارانتی هم گرفتم!صاحب مغازه خودش گفت اگه بدون گارانتی هم بگیری جای دوری نمیره!میگفت این تلویزیون اینقدر کیفیت قطعاتش بالاست که احتمال خرابیش خیلی کمه...منم نگرفتم
    البته به نظرم مدل سونی W904 هم واقعاً عالیه!به نظرم عمق رنگ مشکیش اندازه ی همین VT50 خودمه
    مبارک باشه، خوشگل و با کیفیته، انتخاب خوبی کردید. کانال های HD و 3D رو بگیرید باهاش ببینید چه می کنه این پاناسونیک!

2. این کاربر از mehran_west بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از دوستان متخصص پرسشی دارم.
    با اینکه دقت می کردم که صفحه تصویر ثابت نداشته باشه، دبروز متوجه شدم روی صفحه ی تلویزیونم (50 اینچ VT50) یک سری خط و نوشته به صورت سایه مونده. آیا این رد به مرور پاک میشه یا باید کاری بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فرمت هاردتون را از NTFS به FAT32 تبدیل کنید.
    از هارد ها و فلش هایی ساپورت میکنه که فرمتشون FAT32، FAT16 یاexFAT باشه.
    پونل جان نمیتونم اینکارو بکنم!چون هاردم پرپره و اینکه نمیتونم جایی اطلاعاتشو خالی کنم و اینکه اکثراً فیلمهای حجیم هستن!و اگه به FAT تبدیل بشن نمیتونم مجداداً بریزمشون توی هاردم!در ضمن من توی فرومهای خارجی خوندم که NTFS هم میخونه!مشکل من اینجاست که اصلاً چراغ هاردم روشن نمیشه!ولی هارد توشیبایی که دارم و USB 2.0 هستش رو روشن میکنه چراغشو!من نمیدونم حالا با USB 3.0 مشکل داره یا اینکه کلاً با نوع هارد و میزان برق مصرفی هارد مشکل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پونل جان نمیتونم اینکارو بکنم!چون هاردم پرپره و اینکه نمیتونم جایی اطلاعاتشو خالی کنم و اینکه اکثراً فیلمهای حجیم هستن!و اگه به FAT تبدیل بشن نمیتونم مجداداً بریزمشون توی هاردم!در ضمن من توی فرومهای خارجی خوندم که NTFS هم میخونه!مشکل من اینجاست که اصلاً چراغ هاردم روشن نمیشه!ولی هارد توشیبایی که دارم و USB 2.0 هستش رو روشن میکنه چراغشو!من نمیدونم حالا با USB 3.0 مشکل داره یا اینکه کلاً با نوع هارد و میزان برق مصرفی هارد مشکل داره
    من تلویزیون 50st30 دارم و هارد اکسترنال USB3 سامسونگ دارم با فرمت NTFS ولی براحتی فیلم ها رو از روی هارد اجرا میکنه
    راستی دقت کردی؟ فقط یکی از USB ها روش نوشته مخصوص هارد فقط باید توی اون بزنی

6. 2 کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    بعضی از تلویزیونها از هارد usb hdd نوع RAID پشتیبانی نمی کند و همچنین اگر سرعت آن از 5400 دور در دقیقه کمتر باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تلویزیون 50st30 دارم و هارد اکسترنال USB3 سامسونگ دارم با فرمت NTFS ولی براحتی فیلم ها رو از روی هارد اجرا میکنه
    راستی دقت کردی؟ فقط یکی از USB ها روش نوشته مخصوص هارد فقط باید توی اون بزنی
    بله دقیقاً همون پورت رو استفاده میکنم ولی نمیخونه!احتمالاً با هارد من مشکل داره...چون احتمالاً میزان برق مصرفیش بالاتر از حد خاصی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    بعضی از تلویزیونها از هارد usb hdd نوع RAID پشتیبانی نمی کند و همچنین اگر سرعت آن از 5400 دور در دقیقه کمتر باشد.
    منظورتون دقیقاً از RAID چیه؟هارد من سرعت 5400 داره!مسئله اینه که اصلاً هارد روشن نمیشه ولی اگه به پورت USB شماره 3 بزنم روشن میشه ولی نمیخونه!پورت ها هم همگی سالم هستن چون با دستگاههای دیگه تست شدن
    این مشکلو خیلیا توی فرومهای خارجی داشتن و اکثراً جواب داده بودن از هاردهایی که با منبع تغذیه ی جدا هستن استفاده کردن...احتمالاً مشکل همون ناتوانی دستگاه در تامین میزان برق مصرفی هارد هستش

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منظورتون دقیقاً از RAID چیه؟هارد من سرعت 5400 داره!مسئله اینه که اصلاً هارد روشن نمیشه ولی اگه به پورت USB شماره 3 بزنم روشن میشه ولی نمیخونه!پورت ها هم همگی سالم هستن چون با دستگاههای دیگه تست شدن
    این مشکلو خیلیا توی فرومهای خارجی داشتن و اکثراً جواب داده بودن از هاردهایی که با منبع تغذیه ی جدا هستن استفاده کردن...احتمالاً مشکل همون ناتوانی دستگاه در تامین میزان برق مصرفی هارد هستش
    دوست عزیز
    بعضی از تلویزیونها از هارد ( USB (0A.1 5V HDD پشتیبانی می کنند و اگر از این مقدار بیشتر باشد پشتیبانی نمی کنند.و اگر با کابل هم USB را وصل کنید ممکن است تلویزیون آن را شناسایی نکند
    Last edited by matinpour; 31-08-2013 at 19:31.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    بعضی از تلویزیونها از هارد ( USB (0A.1 5V HDD پشتیبانی می کنند و اگر از این مقدار بیشتر باشد پشتیبانی نمی کنند.و اگر با کابل هم USB را وصل کنید ممکن است تلویزیون آن را شناسایی نکند
    ممنون از راهنماییتون
    فقط یه چیزی مگه هارد اکسترنال بدون کابل USB هم وجود داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    فقط یه چیزی مگه هارد اکسترنال بدون کابل USB هم وجود داره؟
    دوست عزیز
    بستگی به اندازه کابل نوع آن و کیفیت آن را دارد.

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •