مبارک باشه، خوشگل و با کیفیته، انتخاب خوبی کردید. کانال های HD و 3D رو بگیرید باهاش ببینید چه می کنه این پاناسونیک!![]()
مبارک باشه، خوشگل و با کیفیته، انتخاب خوبی کردید. کانال های HD و 3D رو بگیرید باهاش ببینید چه می کنه این پاناسونیک!![]()
از دوستان متخصص پرسشی دارم.
با اینکه دقت می کردم که صفحه تصویر ثابت نداشته باشه، دبروز متوجه شدم روی صفحه ی تلویزیونم (50 اینچ VT50) یک سری خط و نوشته به صورت سایه مونده. آیا این رد به مرور پاک میشه یا باید کاری بکنم؟
پونل جان نمیتونم اینکارو بکنم!چون هاردم پرپره و اینکه نمیتونم جایی اطلاعاتشو خالی کنم و اینکه اکثراً فیلمهای حجیم هستن!و اگه به FAT تبدیل بشن نمیتونم مجداداً بریزمشون توی هاردم!در ضمن من توی فرومهای خارجی خوندم که NTFS هم میخونه!مشکل من اینجاست که اصلاً چراغ هاردم روشن نمیشه!ولی هارد توشیبایی که دارم و USB 2.0 هستش رو روشن میکنه چراغشو!من نمیدونم حالا با USB 3.0 مشکل داره یا اینکه کلاً با نوع هارد و میزان برق مصرفی هارد مشکل داره
من تلویزیون 50st30 دارم و هارد اکسترنال USB3 سامسونگ دارم با فرمت NTFS ولی براحتی فیلم ها رو از روی هارد اجرا میکنه
راستی دقت کردی؟ فقط یکی از USB ها روش نوشته مخصوص هارد فقط باید توی اون بزنی
دوست عزیز
بعضی از تلویزیونها از هارد usb hdd نوع RAID پشتیبانی نمی کند و همچنین اگر سرعت آن از 5400 دور در دقیقه کمتر باشد.
بله دقیقاً همون پورت رو استفاده میکنم ولی نمیخونه!احتمالاً با هارد من مشکل داره...چون احتمالاً میزان برق مصرفیش بالاتر از حد خاصی هست
منظورتون دقیقاً از RAID چیه؟هارد من سرعت 5400 داره!مسئله اینه که اصلاً هارد روشن نمیشه ولی اگه به پورت USB شماره 3 بزنم روشن میشه ولی نمیخونه!پورت ها هم همگی سالم هستن چون با دستگاههای دیگه تست شدن
این مشکلو خیلیا توی فرومهای خارجی داشتن و اکثراً جواب داده بودن از هاردهایی که با منبع تغذیه ی جدا هستن استفاده کردن...احتمالاً مشکل همون ناتوانی دستگاه در تامین میزان برق مصرفی هارد هستش
دوست عزیز
بعضی از تلویزیونها از هارد ( USB (0A.1 5V HDD پشتیبانی می کنند و اگر از این مقدار بیشتر باشد پشتیبانی نمی کنند.و اگر با کابل هم USB را وصل کنید ممکن است تلویزیون آن را شناسایی نکند
Last edited by matinpour; 31-08-2013 at 19:31.
ممنون از راهنماییتون
فقط یه چیزی مگه هارد اکسترنال بدون کابل USB هم وجود داره؟
دوست عزیز
بستگی به اندازه کابل نوع آن و کیفیت آن را دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)