طلاییم، میفهمم چی میگی. چند شبه حداکثر سرعت شده 90. کمپین یکساله هم هست و نمیشه کنسل کرد.
طلاییم، میفهمم چی میگی. چند شبه حداکثر سرعت شده 90. کمپین یکساله هم هست و نمیشه کنسل کرد.
نه عزیز کم نمی شه تو تایم رایگان دانلود کن
این سرعت امروز صبح منه دهنم سرویس شد چند بار مودم رو خاموش کردم اما هیچ اتفاقی نه افتاد
![]()
دوستان باز دانلود شبانه روی حجم حساب میشه ؟؟؟ الان ریز کارکرد رو چک کردم دیدم روی حجم حساب کرده این سری دیگه مخابرات رو عوض میکنم میرم شاتل
دوستان بنظر شما الان شرکت خوب کدومه ؟ من از سرعت شبانم راضیم روی 100 هست ولی مخابرات بعد از برداشتن طرح های نامحدود دیگه خراب شده چندسال صبانت بودم که اونجاهم خراب شد مخابرات تا یکسال خوب بود الانم که اینطوری شده نیم ساعت باید توی صف انتظار پشتیبانی باشی ... قطعی هاش هم زیاد شده زنگ زدیم بازرسی میگه صبر کنید تا درست شه گفتم ممنون از پیگیریتون
سلام دیشب چند تا فایل گذاشتم برای دانلود سرعت کلشون با هم به 10 کیلوبایت هم نمیرسید با dumeter هم سرعت ثابت روی 129k مونده بود دیگه داشت اشکم در میومد بعد از 3 ساعت فقط 170 مگ دانلود شده بود و دیگه خاموشش کردم الان حجمم رو نگاه میکنم دانلود رایگان هیچی نزده
لعنتـــــــ بر من که واسه دانلود 1100 مگ باید منتــــ مخابرات رو کشید .
دیشب تا صبح فقط 1100 مگ دانلود کرده .
برا من که هنوز رایگانه!عنتـــــــ بر من که واسه دانلود 1100 مگ باید منتــــ مخابرات رو کشید .
دیشب تا صبح فقط 1100 مگ دانلود کرده .
دوست عزیز رایگان نیست یا ازحجم کلی کم می کنه یا منفی می شه که بعدا برای شارژبه مشکل می خورید فقط طرح هایی که تموم شده بودن چه ازلحاظ زمانی چخ حجمی این دوروزکار می کردن ولی حجم دقیقا داره حساب می شه
بچه ها یک سوال من الان بخوام مرکز مخابراتی که ازش دارم adsl می گیرم رو بفهمم چی کار کنم
چون الان یکم گیج شدم وقتی میرم تا سایت 2030 قسمت bras زده انقلاب
در صورتی که پیش شماره من که 867 هستش تو خود سایت مخابرات زده استقلال
کسی میدونه قضیه چیه؟
دیشب مودم رو ریست کردم سرعتم شد 10 کیلوبایت ولی بعد از نیم ساعت بعد دوباره ریست کردم سرعت شد 450
کی اینجا تو منطقه دانش اموز میشینه یک امار از سرعتش بده ببینم اینا منطقه ای سرعت رو دستکاری میکنند
ولی خط دیگم چنین سرعتی نداره و شبها سرعتش میشه 90 کیلوبایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)