عزیز من اولین وظیفه ی تو اینه که عین چی فارم کنی و دومین و اخرین وظیفه ی تو اینه که بازی رو با همکاری تیمت ببری
![]()
عزیز من اولین وظیفه ی تو اینه که عین چی فارم کنی و دومین و اخرین وظیفه ی تو اینه که بازی رو با همکاری تیمت ببری
![]()
ADc ها هیروهای لاین پایین هستن بیشتر از هیروهای APc که وسط میرن باید فارم کنن تو بازی های نرمال شما نمیتونی زیاد فارم کنی مجبوری بری جنگل، red مال شماست، در بازی رنک شما یک ساپورتر داری میرید پایین و تمام کیل ها و فارم برای شماست و تنها وظیفش حفاظت از شماست.
ابتدای بازی اکثر هیروهای adc باید آیتمهای speed attack بخرن تا بهتر فارم کنن یه Adc خوب باید کریتیکال بالایی داشته باشه
مثلن sivir یا quin اواخر بازی به کمک اساپورتر براحتی میتونن بارون رو بزنن چون کرتیکال دمیج بالایی دارن و Life steal شدیدن هیلشون رو پر میکنه.
adc ها هیروهای دور زن هستن به هیچ عنوان ابتدا وارد جنگهای چند نفره نمیشن و از فایترها و تانک که بالا بازی میکنن دوری میکنن APc ها براشون خطرناک هستند.
در جنگهای گروهی همه روی adc فوکوس میکنن تا قبل از هر حرکتی اونها رو بکشن adc تعیین کننده جنگ 5 به 5
adc ها زود میکشن و زود میمیرن.
بهتره بازی های رنک رو نگاه کنید تا متوجه آیتم بندی ها بشید.
Last edited by Apollo; 30-06-2013 at 22:58.
من هستم دیگه,فقط هروقت میام تو داخل بازی هستیاما بیشتر صبح بازی می کنم,ایندفه با هم میریم
![]()
Last edited by pancha73; 30-06-2013 at 12:27.
اقا نت انگار دوباره داره به هم میریزه
تازه فهمیدی ؟![]()
ممنون
من فردا ساعت 7 صبح می رم ان شاء الله دو دست رنک ، میای شما؟راستی ندیدم آنلاین باشی.
مال من خوبه!جدی میگم!باور کنین میتونم بازی کنم! یه کم لگ داره ولی میشه! به جان یارو راس میگم! ای بابا دیگه چطوری بگم قبول کنین؟ خداییش نتم خوبه الان ولی یه کم تایم اوت داره!
خدا بگم این League of Legends رو چیکار کنه!![]()
Last edited by mey123; 30-06-2013 at 16:11.
من مخابرات 256 گرفتم سرعت دانلودش رو 230 هست که واقعا عالیه و پینگش 300 هست ، چی کار کنم ؟ مودمم هم Provision هست .
یعنی از ظهر چی بازی کردم 1 afkتو تیم داشتیم اون بازی که afk نداشتیم نتم قطع شد بازی که تمام وصل شد اخه چی بگم![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)