اینترنت شبانه مشکلی داره؟همش میگه یوزر پس اشتباهه؟چند بار تست کردم
اینترنت شبانه مشکلی داره؟همش میگه یوزر پس اشتباهه؟چند بار تست کردم
کاش پست های قبل رو می خوندی ...
چند وقتی سیستم اتوماتیک پیاده شده و نیازی به تغییر یوزر و پس نیست و می تونین از 1 تا 6 رو بدون محاسبه حجم استفاده کنین ...
سلام
من ریز مصرف 27 ام رو نمیتونم ببینم همه اینطور هستند ؟
چرا اینجوری شده از حجم شما هم کم میشه . من اصلا تا ساعت 5:55 وصل بودم تو ریزمصرف زده تا 6:30 بعد 130 مگابایت هم کم کرده
سرعت هم که افتضاحه 40 . 10 تا فایل که بذاری 16 کانکشنه میرسه به 100![]()
منم نمیتونم
من نمیدونم آخه کی نظر داد اکانت شبانه و روزانه یکی بشن؟؟؟؟
هر کسی میومد از این نظرا میداد آخرسرم اعمال کردن دیگه هم کاری نمیشه کرد ...
سیستم محاسبه که کلا مشکل داره شده واسه من روزارو قاطی کنه مثلا از 20 ام بره 23 ام اما فعلا تو حجم مشکل نداشته ...
دیشب پهنای باندو ترکوندم 7 تا دانلود گذاشتم خوابیدم چون باید حتما چند فایل باهم باشه تا 230 kb/ s رو پر کنه وگرنه با 100 دان می کنه ...
4.2 گیگ گرفتم دیشب که اولین بار بود انقدر زیاد دان کرده بودم ...
همیشه بیشتر از 2.8 گیگ نمی شد ..
راستی یه چیزو الان دیدم امروز 6:10 بلند شدم دیدم داره دان می کنه گفتم تو 10 دقیقه با 220kb /s حتما 120 مگ کم کرده بعد چک کردم دیدم نه الانم زده تا 6:10 کانکت اما حجم مصرفی رو زده 0 ...
فکر کنم بعضی موقع که قاطی کنه میشه بیشتر از 6 هم دان کرد مثلا تا 7 فقط بین 6 تا 7 باید یه ذره اولش دان کنین بعد چک کنین ببینین کم کرده یا نه ...
کلا ریسکه اگه همین جوری بزاری بره واسه دانلود...
یعنی 100 کمه؟ سرعت من در بهترین شرایط ودوران خود 100 بود ازش راضی هم بودم.الان زیر 40 هست .دیشب حدود 600 مگ تو 5 ساعت زده تازه تو این چند شب بهترین سرعت رو داشته![]()
خب من با این حساب که قبلا سرعتم روی 215 فیکس بود و حتی یک کیلوبایت هم کم نمیشد اینو میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)