ویرایش شد...
ویرایش شد...
Last edited by zigma94; 21-01-2014 at 22:08.
سلام .
تفاوتهای کلی در همان صفحه اصلی سایت وسترن (قسمت هاردهای اکسترنال پرتابل) مشخص هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ مثلاً تفاوت در رنگ بدنه ، امکانات نرم افزاری ، قابلیت رمزگذاری ، بدنه آلومنیومی در مدلهای Slim . همانطوریکه در همان لینک مشخص هست هاردهای اکسترنال WD elements ساده ترین مدل هستند . تفاوتهای دیگر بیشتر مربوط به وزن و ضخامت هست . مدلهای ultra ضخامت کمتری نسبت به مدلهای معمولی آن یعنی WD my passport دارد ؛ همچنین مدلهای ultra دارای یک کیف هم هست .لطفاً یک توضیح کلی درباره تفاوت مدلهای elements و my passport و my passport ultra وسترن دیجیتال بدهید
همان WD elements هست .یک مدل بدون پسوند و پیشوند پرتابل هم از WD دیدم که قیمت ارزان تری داره و احتمالا باید مدل پایه باشه که ممنون میشم اگه درباره اون هم توضیح بدید
تفاوت بین expansion و backup plus از سه جهت قابل بررسی هست :در مورد سیگیت هم لطفاً تفاوتهای مدلهای expansion و backup plus و central توضیح بفرمائید
1. شکل ظاهر زیباتر در مدلهای Backup plus .
2. امکانات نرم افزاری در مدلهای Backup plus کاملتر هست و علاوه بر تعیین زمان لازم برای sleep شدن هارد و drive diagnostics و toggle lights شامل بکاپ گیری و ریستور کردن داده ها و حتی امکان آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید برای هر کس کاربردی نباشه . امکانات نرم افزاری مدلهای expansion خیلی محدود هست که جای نگرانی نیست و میتونید از نرم افزارهای جایگزین که در اینترنت فراوان هست استفاده کنید .
3. از لحاظ نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی ندارند .
در مورد Seagate Central هم بیشتر بعنوان هارد تحت شبکه هست که باید به روتر متصل بشه و سایر سیستمها به این روتر متصل بشوند . کانکتور usb که در این مدل موجود هست برای اتصال مستقیم به سیستم نیست بلکه میتوان هارد اکسترنال دیگری که usb دارد را به آن متصل و اطلاعات ذخیره شده را بین سیستمهای تحت شبکه به اشتراک گذاشت .
دسکتاپی هست . چون مدلهای پرتابل expansion حداکثر یکترابایتی هستند .ضمناً یک مدل به اسم Seagate External Expansion 2TB که قیمتی در حدود 340 تومن داشت، میخواستم بپرسم آیا این مدل پرتابله یا دسکتاپ؟
Last edited by ata.royalfalcon; 21-01-2014 at 22:44.
ببخشید عطاخان، ظاهرا همزمان پستیدیم![]()
دقیقا من هم از همون لینک به جواب رسیدم
فقط اگر امکان داره تفاوت دو نرم افزار مذکور رو هم توضیح بدید
ضمنآً در حال حاضر هارد دو ترابایت پرتابل زیر 400 تومن که احیاناً در بازار نیست؟![]()
Last edited by zigma94; 21-01-2014 at 22:12.
البته من در جستجوهام به یک مدل Expansion 4TB پرتابل هم برخوردم
در قابلیت Pro این امکان وجود دارد که داده ها را در Drop Box بکاپ گیری کنید (در واقع یکجور فضای ذخیره سازی آنلاین هست ) . برای استفاده از این قابلیت باید در Drop Box اکانت داشته باشید . تا 2 گیگابایت رایگان هست و برای بقیه پلنها باید هزینه پرداخت کنید . در مورد سوال آخر هارد اکسترنال پرتابل فکر نمیکنم زیر 400 هزار تومن باشه .
چهار ترابایتی expansion از مدلهای آداپتوری هست . شاید منظور شما Backup Plus Fast باشه که در واقع از دو هارد 2.5 اینچی دوترابایت تشکیل شده که بصورت raid0 با یکدیگر ترکیب شده .
***حداکثر حجم مدلهای پرتابل expansion و Backup plus یکترابایت و مدلهای پرتابل Backup Plus Slim دوترابایت هست .
سلام
قیمت این چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد دیگه هم هست اینجوری usb باشه ؟
؟؟؟؟؟
عطا جان گفتی که بکاپ پلاس های آداپتوری خیلی داغ میکنن ؟؟؟ چون 7200 دور هستن
من یه 2 ترا آداپتوری احتیاج دارم برای بکاپ زندگیم. نظرت چیه ؟ سرعت وسترن چه قدر پایینتره ؟
Last edited by Actros; 22-01-2014 at 13:03.
از آنجايي كه در اكثر مدلهاي آداپتوري Backup plus از هاردهاي 7200rpm (در حجمهاي 1/2/3TB) استفاده ميشه و همچنين بخاطر محصور بودن هارد در داخل باكس ؛ گاهي اوقات بيش از حد گرم ميكنند . اگر به مدت طولاني استفاده ميكنيد از فن جهت كمك به تهويه استفاده كنيد .
يك نمونه تست از Sequential Transfer rate در پست زير موجود هست .سرعت وسترن چه قدر پایینتره ؟
Last edited by ata.royalfalcon; 22-01-2014 at 15:00.
نمیدونم کسی نیست جوت بده ؟
اون فیمت هارد adta که گفتم چنده ؟؟
بعدش این هارد های رو میزی بوفالو چطورن ؟؟
ای بابا این سیگیت هم که یک سایت درست و درمون نداره
در این لینک:
بین مدلهای اکسترنال پرتابل فقط سه مورد Expansion و Backup Plus Slim و Backup Plus Fast ذکر شده
در صورتی که مدلهای Backup Plus و FreeAgent Goflex هم پرتابل هستند
دوستان مطلع (مگر به غیر از جناب عطا کس دیگه ای هم هست؟) لطف کنند و در مورد مدل FreeAgent Goflex پرتابل یک توضیح مختصری بدن و اینکه حداکثر ظرفیتش چقدره؟ (شخصا یک مورد فروشی در اینترنت با ظرفیت 1.5 ترابایت (پرتابل) به صورت اتفاقی دیدم)
و پرسش آخر من هم اینه که (احتمالا آخرین پرسش در این تاپیک مشاوره) آیا مدلهای مختلف پرتابل سیگیت و وسترن دارای تفاوت سرعت محسوسی هستند؟ یا همگی از 5400 Rpm استفاده می کنند (در لینکی که عطا خان درباره مقایسه سرعت مدلهای دسکتاپی در ج کرده بود ظاهرا تفاوت سرعت در مدلهای آداپتوری محسوس بود) و آیا صحت داره که سرعت مدل element نسبت به my passport بالاتره؟
پی نوشت:
یک لینک درباره نرم افزارهای جانبی کاربردی که ویژه نصب و استفاده به روی هارد اکسترنال پرتابل هست (از جمله آنتی ویروس و غیره) معرفی کنید هم ممنون میشم (فعلا فقط truecrypt دارم)
با تشکرب
پی نوشت:
در برنامه hard drive inspector قسمتی وجود داره که میزان کارکرد هارد و زمان احتمالی مرگ هارد رو تخمین میزنه، آیا hd tune چنین قسمتی در خودش نداره؟ (لطفا دقیق ترین برنامه در این زمینه را معرفی کنید چون قبلا از یکی از نسخه های hard drive inspector استفاده کردم که ظاهرا دست کاری شده بود و هم تخمینش اشتباه بود و هم سیستم رو کلا به هواخوری فرستاد)
![]()
Last edited by zigma94; 23-01-2014 at 04:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)