ماه.واره ست ؟؟؟
ماه.واره ست ؟؟؟
سلام
نه دوست عزيزم سيستم لودبالانسه .
همونی که گفته بودی؟
حیف که خرج خیلی بالاست و واسه من یکی که اصلا نمیصرفه
والا من به همین 2مگ خودم قانعم
داداش انشاالله با این نت اساسی حال کنی و خوش باشی![]()
ممنون . بله
ولي زياد نميشه حال كرد چون همه لينك ها محدودن . اگه بخواهيم نامحدود بگيريم ماهي 1 ميليون پونصد برامون تموم ميشه .
من یکی از دوستان رو میشناسم برای مجتمع خودشون ماهی 2 ملیون پول نت نامحدود میدن و سرویس رو اشتراکی بین خودشون یه جوری پخش میکنن که من زیاد سر در نیاوردم ولی با این حال فکر کنم هر ماه هزینهش برای اونا میشد حدود 15 تا 25 تومن(سرعت هم که)
حالا باهات زیاد کار دارم صبر کن ماه بعد خودم نامحدود از مکس نت میگیرم(اون موقع با یه RPG میزنم خلاصت میکنم)
ولی نه خداوکیلی من که از خدامه همه پینگشون عالی باشه ولی تو ایران انقدر کار نا بلد روی کار هستن که نگو= اخرشم میشه همین که میبینیم
ولی جدا از اینا مکس نت چون داره از تجهیزات پیشرفته آسیاتک استفاده میکنه تا همچین پینگهایی رو بده هر ماه 2500 تومن برای نگهداری تجهیزات از همه مشترکاتش دریافت میکنه(جالب اینجاس که خودش از آسیاتک پهنای باند میگیره و به 6 تا شرکت دیگه هم پهنای باند میفروشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بله دوست عزيزم براي مجتمع ميصرفه نامحدود بگيرن ولي ما كلا يه آپارتمان 4طبقه ايم و اين سيستم براي 4 واحده .
خوب اینجوریکه با هزینه های سخت افزاری لود بالانس و همین اینترنت کمر آدمو میشکنه تازه اونم برای 4 واحد (خیلی هزینه زیادیه)
512 نامحدود مخابرات
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)