تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 1124 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این سرویس 2 مگ حسابگر قبلاً نبود ؟!! (قبلاً یعنی تابستون)

چجوریاست ؟ حجم اولیش که 5گیگ که با 2گیگ بقیه سرویسا خیلی فرق داره! قیمتشم 29 تومنه که به مراتب به صرفه تره تا سرویس 1 مگ حسابگر!!

فقط میمونه بحث سرعت دانلود شبانه؟

کسی چیزی میدونه؟ اگه با 400 دان کنه که خیلی سرویس عالی میشه ...

فق الان سرویس 1 مگ صبانت هم همین حدود 30 تومنه (با 5گیگ حجم ... ) باید دید ون چقدر سرعت شبانش هست!
    جالبه توی کنترل پنل من این 2مگ وجود نداره ولی توی سایت هست عجب بابا!!!!
    1مگ میشه 19 تومن و 2مگ با 5گیگ میشه 29تومن که هر گیگ اضافه 4تومن شده پس 3تومن به نفع میشه(((ولی بی.... توی کنترل پنل من نبود من 1مگ رو برداشتم)

خیلی بعید میدونم سرعتش با 1مگ فرقی داشته باشه چون دون استریم روی 4مگ بسته شده خیلی بعیده که با انتخاب 2مگ دون استریم هم اضافه بشه.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1مگ میشه 19 تومن و 2مگ با 5گیگ میشه 29تومن که هر گیگ اضافه 4تومن شده پس 3تومن به نفع میشه(((ولی بی.... توی کنترل پنل من نبود من 1مگ رو برداشتم)

خیلی بعید میدونم سرعتش با 1مگ فرقی داشته باشه چون دون استریم روی 4مگ بسته شده خیلی بعیده که با انتخاب 2مگ دون استریم هم اضافه بشه.
    نیازی به اضافه شدن داون استریم نیست ...

محدودیت سرعت در ساعات شبانه رو سرور شرکت اعمال میکنه و باید دید سرعت شبانه رو حداکثر روی چند میزارن
    مثلاً برای 128- 60 برای 512-130 و برای یه مگ 256 ... باید دید این محدودیت برای 2 مگ چقدره؟

پ ن :
    سرعت 1 مگ روزانه روی 4 مگه ولی شبا میاد رو 2 مگ .... 2مگ هم روزا روی 4 مگ خواهد بود ولی باید دید شبا میاد رو چند؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تست یک مگ صبانت رو تو پست های قبلیم گذاشتم... خواستین، چک کنید

در مورد حسابگر، اگه یک مگش 250 تا میگیره، 2 مگش احتمالا 350-400 شبانه باشه، با توجه به پینگ حسابگر، حتی 5 تومنم گرونتر باشه، میارزه
    اما باید دید پینگ حسابگر همیشه همینه یا.... ( هرچند کل تابستون امسال، پینگ بازی دوستم از من بهتر بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Oovoo هم اشکال داره!!!
    متاسفانه نمیشه با سرویس 1مگ هم حتی، تصویری چت کرد...
    اون هفته اولی که محدود شد 128 رو گرفتم... یادمه که تنضیمات IDM همون یک کانکشن بود و 64 تا رو میگرفت
    فکر کنم دلیل خرابی skype هم همین باشه که تک لینک، ضعیفه
    سرعتی که برای تماشای آنلاین ویدئو و تلویزیون و گوش دادن به رادیو همین طور چت صوتی و تصویری مهمه سرعت با یک فایل و یک کانکشنه. یعنی در واقع همون سرعت دانلود با مرورگر اینترنت نه دانلود منیجر. البته برای تست هم میشه دانلود منیجر رو تنظیم کرد که با یک کانکشن دانلود کنه.
    راه های دیگه ای مثل پینگ و تایم اوت هم وجود دارن ولی راحت ترش همون قبلیاست.
    خود سازنده های IDM فکر نمیکنن که جایی وجود داره که اون قدر وضع اینترنتش خرابه که سرعت با 16 کانکشن 16 برابر سرعت با 1 کانکشنه، به همین خاطر تو تبلیغاتشون میگن حداکثر افزایش سرعت 500% یعنی 5 برابر نسبت به سرعت مرورگر در حالی که من افزایش سرعت 200 برابری رو هم تجربه کردم با دانلود 10 فایل همزمان در اون زمانی که سرعت ها خیلی افتضاح شده بود.
    Last edited by AliMirzaie; 18-01-2013 at 20:35.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

قبلا که حسابگر داشتم از طریق داون استریم کاربرها رو محدود می کرد
    خود من 512 داشتم که روی 1 مگ بود
    اومدم 1 مگ خریدم ولی دان استریم بازم روی 1 مگ بود رفتم شرکت دان استریم رو بردن روی 2 مگ (که چند وقت یعدش دان استریم ها رو 2برابر کردن 2 مگ من هم شد 4 مگ)
    پس حتما 2 مگ شاید روی 6 مگ یا اگه اصولی باشه روی 8 مگ ببندن
    ولی در کل حتما سرعتش از 4 مگ بیشتره

البته اینو در نظر داشته باشین هر چه سرعت داون استریم بالاتر باشه نویز خط هم بالا می ره و کیفیت پایین میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسی مثل من شد اینترنتش یک 3 دقیقه سرعت دانلودم با 256 نامحدود رفت رو 400!!!!!!!!!!!!در عرض 2 دقیقه 30 مگ دان کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من 2MB مخابرات دارم. به جز 2 شب که سرعتم 250 تا می شد دیگه سرعتم به اونجاها نکشیده.
    همیشه روی 140 تا 150 س. نهایتن بعضی وقتا برسه به 190 که خیلی کم اتفاق میفته
    دو شبم هست که یهو سرعت پایین میاد و باید مودمو روشن خاموش کنم

مرسی مخابرات

داره خودمونی میشه prance dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نمیدونم چرا اینترنت مخابرات جدیداً با یک دوره اتصال ( با خاموشی مودم ) در گزارش اتصالات ، برای همون تایم وصل شدن دوباره اون رو تکرار میکنه منتها با یه حجم مصرف خیلی عجیب نجومی که حجم مصرفی رو درکل دو بار حساب میکنه ! من متوجه نشده بودم تا اینکه به یکی بودن زمان اتصالها پی بردم عجب حکایتی شده این سرویس 2 مگ مخابرات برای ما اون از قطع شبکه ، این از سرعت دانلود 130 ، اینم از گل جدیدی که به سبزه شون آراستن!
    اخه نمیدونم چرا یکی نبود بگه اینا که فرداشان با خداست چه به ارائه سرویس یه ساله اونم 2 مگ! اعصاب برای ما نذاشتن دیگه!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من که دیگه حوصله مخابرات رو ندارم... ظاهرا ارزونتره اما خیلی بی کیفیت تر.... این دورم تموم شه میرم. آپ 512 128 نوین نت، 5 گیگ 7.5 میگیرم! اونم بد باشه میرم یه جا دیگه...
    یه سری بی سواد مسئول مخابرات شدن که دست چپ و راستشونو از هم تشخیص نمیدن. این سرویسی که ما داریم باند تضمین شدس؟ ایول!!!! 1 مگش که با 5 کیلوبایت دانلود میکرد. معنی 1 به 25 میده، حالا اگه. 256 رو حساب کنی 1 به 50 میشه....
    خدا به سرویس های 1 ب 10 رحم کنه که میشه 1 به 250!!!!!!!!
    2 ساله ک مخابراتم، به جز ماه اول تو هر دوره دیگه حداقل 5 روز افت داشته الانم که دیگه....
    البته تقصیر خود ماست! اگه کاری میکردیم یا میرفتیم جمع آوری، اینا بیشتر از ظرفیت سرویس نمیدادن

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تک کانکشن بیشتر از 15 نمیره

11. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •