راستی کابل برق رو یادم رفت که خیلی هم مهمه. نزارید سیم مودم از داخل سیم برق ها رد بشه
snr هم مثل انتن گوشی میمونه که هرچی بیشتر باشه بهتره و هر چی بالا تر بره خب خط میتونه data بیشتری ارسال کنه دقیقا مثل مثال بزرگراه بالا که گفتم (که خیلی هم مثال درستیه! چون اصلا تمام این اصطلاح های کامپیوتری رو از همین محیط واقعی گرفتن مثل پورت(درگاه) باس(گذزگاه) و معلومه بزرگراه اگه 4 تا لاین داشته باشه ماشین بیشتری میتونه ازش رد بشه یا 8 تا؟
ولی اگه توی این 8 تا لاین فقط خودمون تنها باشیم چی؟ فقط از یک مسیر استفاده میکنیم و بقیش به کارمون نمیاد. توی کامپیوتر هم همینه یعنی طوری که ما خوندیم و به ما گفتن اگه بزرگراه data ما بتونه 8 مگ بفرسته ولی ما نهایت سرعتمون 2 مگ باشه...(منظورم هم از "در واقع دو تاش یکین" همین بود، یعنی با هم بالا و پایین میرن)
اما چیزی که من در عمل دیدم فرق میکنه و چیزی که خودم امتحان کردم این بود که با افزایش snr به سرعتم هم اضافه میشد.
البته نه اینکه مثلا snr رو از 18 برسونید 36 و سرعتتون هم از 100 بشه 200 ... تاثیر نسبی داره
و همون طور که گفتم اینها در صورتیه که شما اجازه دسترسی به سرعت های بالا تر رو داشته باشی و ایراد از نویز باشه
امتحان کردنش هم سنگیه که توی تاریکی میندازید، هیچ ضرری نداره و شاید کمکتون کنه شایدم نه و نیازی به موضع گیری نیست!