تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 1298 اولاول ... 1325325826226286296306316326336346356366426827321132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من با speedtest.net تست میگیرم قبلآ زیر 20 بود الانم با همون سرور شده 31. بله هنوز از نظر پینگ بهتر از خیلی جاهاس.
    پینگ از سایت گرفتن ربط مستقیم به فاصله و کیفیت سرور سایت داره. الان باسه من سایت مخابرات که سرورش تو خود اصفهانه پینگش زیر 30 هست ولی سایتی مثل ورزش 3 که سرورش معلوم نیست کجای ایرانه زیر 200. خوب این طبیعیه. بهترین روش باسه تست پینگ همین speedtest هستش که نزدیکترین سرور رو برامون پیدا میکنه.
    ببین دوست عزیز اون سروری که میگی باهاش پینگ 31 داری من هم باهاش پینگ 31 دارم. پینگ 31 برای اون سرور نه تنها کم نیست بلکه زیادم هست چون سرورش توی اصفهانه و ماله شرکت آریافونه که با مخایرات همکاری داره
    این حرف شما که میگی بهترین روش تست پینگ اینه که از نزدیک ترین سرور تست بگیری اشتباهه. در ضمن همون سرور varzesh3 هم توی تهرانه و نزدیکه پس نباید پینگش بالای 100 باشه
    الان همه ی آی اس پی ها پینگ داخلیشون با همه جای ایران یکیه نه مثل مخابرات که با یه جا 31 با یه جا 200 باشه
    شما الان که میخوای کالاف بازی کنی هنوز مثل سابق پینگت خوبه ؟ با اینکه سرور های رنگین کمان جمع شده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از کجا بفهمم کی این طرح کمپین ارائه میشه ؟
    معمولا یک بار برای عید ارائه میشه و یک بار برای پاییز

3. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ببین دوست عزیز اون سروری که میگی باهاش پینگ 31 داری من هم باهاش پینگ 31 دارم. پینگ 31 برای اون سرور نه تنها کم نیست بلکه زیادم هست چون سرورش توی اصفهانه و ماله شرکت آریافونه که با مخایرات همکاری داره
    این حرف شما که میگی بهترین روش تست پینگ اینه که از نزدیک ترین سرور تست بگیری اشتباهه. در ضمن همون سرور varzesh3 هم توی تهرانه و نزدیکه پس نباید پینگش بالای 100 باشه
    الان همه ی آی اس پی ها پینگ داخلیشون با همه جای ایران یکیه نه مثل مخابرات که با یه جا 31 با یه جا 200 باشه
    شما الان که میخوای کالاف بازی کنی هنوز مثل سابق پینگت خوبه ؟ با اینکه سرور های رنگین کمان جمع شده ؟
    نمیشه که همه آی اس پی ها پینگ داخلیشون با همه جای ایران یکی باشه. فاصله ما با اون سرور رو پینگ تاثیر داره. حالا تو وبگردی که نمیشه پینگ بد و خوب رو فهمید اونم به میلی ثانیه. بهترین جا برای فهمیدن پینگ خوب همین بازی های انلاینه. من چند ماه پیش تو هر بازی انلاینی که بودم پینگم پایین تر همه بود. الان چون کامپیوتر سابقم رو دیگه ندارم نمیتونم تست کنم. اخرین بار 4 ماه پیش بود که داشتم کال اف بازی میکردم اون موقع بهترین پینگ ممکن رو داشتم. الان بعد 4 ماه پینگم از 17-18 شده 31. پس نباید زیاد بدتر شده باشه. مگر اینکه چیز دیگری هم تغییر کرده باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نمیشه که همه آی اس پی ها پینگ داخلیشون با همه جای ایران یکی باشه. فاصله ما با اون سرور رو پینگ تاثیر داره. حالا تو وبگردی که نمیشه پینگ بد و خوب رو فهمید اونم به میلی ثانیه. بهترین جا برای فهمیدن پینگ خوب همین بازی های انلاینه. من چند ماه پیش تو هر بازی انلاینی که بودم پینگم پایین تر همه بود. الان چون کامپیوتر سابقم رو دیگه ندارم نمیتونم تست کنم. اخرین بار 4 ماه پیش بود که داشتم کال اف بازی میکردم اون موقع بهترین پینگ ممکن رو داشتم. الان بعد 4 ماه پینگم از 17-18 شده 31. پس نباید زیاد بدتر شده باشه. مگر اینکه چیز دیگری هم تغییر کرده باشه.
    درسته نمیشه با همه جای ایران پینگ ثابت داشت ، ولی تفاوت پینگ های داخلی نباید انقدر زیاد باشه.البته فعلا که هم پینگ داخلی و هم خارجی خوبه . امیدوارم کل روز همینطور باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اره الان انگار خوب شده. پینگ سایت مخابرات که سرورش تو اصفهانه 33 و پینگ ورزش 3 که سرورش تو تهرانه 44. حتمآ اون موقع هایی که میره رو 200 سروراشون شلوغه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مخابرات اصفهان نامحدود نمیده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مخابرات اصفهان نامحدود نمیده؟
    نخیر. ممکنه عید ارائه بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    مخابرات مثل اینکه پهنای باند جدید اضافه کرده.مسیر نت هم عوض شده.مسیر آذربایجان رو دادند
    ولی پینگش افتضاحه.پینگ داخلی هنوز پایینه.اون مسیر های قبلی هم غیب شدند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    مخابرات مثل اینکه پهنای باند جدید اضافه کرده.مسیر نت هم عوض شده.مسیر آذربایجان رو دادند
    ولی پینگش افتضاحه.پینگ داخلی هنوز پایینه.اون مسیر های قبلی هم غیب شدند.
    جالبه منم یه ispدیگه دارم( پیشگامان )چند روزه پینگ افتضاح شده و برعکس دوستاییم که پارس افلاین دارن تو همین چند روزه پینگشون خیلی عالی شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان 2 تا سوال لطفا اگه کسی میدونه جواب بده کلی ممنون میشم

شبانه رایگان میخوام ، میخواستم بدونم پیشگامان سرعت بالاتری میده شبا یا پارس انلاین ؟

یه سوال دیگه که دارم اینه مثلا اگه سرعت 8مگ بگیرم شبانه رایگانم سرعتم بالاتره یا همشون رو 1 مگ محدود کردن ؟ ممنون میشم اگه کسی که اطلاع داره جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •