تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 1049 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان عزيز.

اطلاعات خاصي راجع به اين موضوع ندارم كلا...

يهsony 46 inch NX720 دارم.چه مارك و مدلي رو شما پيشنهاد ميكنيد براي سينما خانواده.از نظر پورت و ورودي خروجي و فرمت هاي اجرا و زير نويس فارسي كم نياره .
    سوال ديگرم اينكه خيلي تفاوت داره اگه يه speaker كه چند تيكه معمولي ( چپ و راست و جلو و عقب) به قيمت 100 تومان و يك بلو ري پلير بگيرم.. يا يك سينما خانواده كامل؟
    قيمت هم خيلي بالا نباشد و كيفيت صدا برايم مهم است نه بلند بودن آن
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

با سلام

من يه سوني EX710 دارم
    ميخوام براش يه سينماي خانگي جور كنم
    يه پليري هم مي خوام كه همه فرمت ها و البته زيرنويس فارسي (SRT و Sub/IDX) رو ساپورت كنه

اگه بخوام يه چيز خوب و البته نه عالي و گرون بگيرم چقدر بايد هزينه كنم و چه مدلي پيشنهاد ميديد؟

با تشكر قبلي
    ساپورت بلوری براتون مهمه؟ چقدر می خواید هزینه کنید؟
    سلام دوستان عزيز.

اطلاعات خاصي راجع به اين موضوع ندارم كلا...

يهsony 46 inch NX720 دارم.چه مارك و مدلي رو شما پيشنهاد ميكنيد براي سينما خانواده.از نظر پورت و ورودي خروجي و فرمت هاي اجرا و زير نويس فارسي كم نياره .
    سوال ديگرم اينكه خيلي تفاوت داره اگه يه speaker كه چند تيكه معمولي ( چپ و راست و جلو و عقب) به قيمت 100 تومان و يك بلو ري پلير بگيرم.. يا يك سينما خانواده كامل؟
    قيمت هم خيلي بالا نباشد و كيفيت صدا برايم مهم است نه بلند بودن آن
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

منم همین سوال رو داشتم
    میخوام یه سیستم صوتی واسه خونه بگیرم ولی نمی دونم سینمای خانگی بگیرم یا اسپیکر و پلیر جدا

هیچ ذهنیتی از حدود قیمت هم ندارم
    البته بلوری باشه و همونطوری که دوستان گفتند ساپورت فرمت و زیرنویسش تکمیل باشه ...

3. این کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منم همین سوال رو داشتم
    میخوام یه سیستم صوتی واسه خونه بگیرم ولی نمی دونم سینمای خانگی بگیرم یا اسپیکر و پلیر جدا

هیچ ذهنیتی از حدود قیمت هم ندارم
    البته بلوری باشه و همونطوری که دوستان گفتند ساپورت فرمت و زیرنویسش تکمیل باشه ...
    این بستگی به بودجه شما داره.برای خرید سینما بلوری باید حداقل نزیدیک به 900 یا یک تومن پول داشته باشید.شما بفرمایید تا چه حد می تونید هزینه کنید تا من شمارو راهنمایی کنم.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض

نه . فرق چندانی نداره . بیشتر یکی تغییر ظاهری هست . نرم افزاری تغییر چندانی نداشته .راستش من همون 1007 رو بیشتر قبول دارم . طراحی اش خیلی بهتر هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مشکل از جهت آنتن شماست . شما جهت آنتن ات باید به سمت مرکز فرستنده ایی باشه که در نزدیکی تون هست یا خود صدا و سیما . راهش اینه فقط . در مورد دستگاه لومکسی هم نه . این دستگاه مارک خوبی هست . پر فروش هم هست . من خودم خیلی ازش فروختم . مطمئم باش XVISION از اون پایین تره . من خودم با هر دوشون کار کردم . لومکسی یک چیز دیگه اس . خیال ات راحت . ( آپدیت هم واسه چی می خوای ؟ ) مگه الان مشکلی داره ؟ آپدیت شدن کانال ها مهمه که با هر بار جستجو به مجرد اضافه شدن یک کانال جدید میسر میشه .
    لطفا میشه بیشتر توضیح بدین که چرا X.VISION از لومکسی پائین تره ! من دنبال خرید گیرنده دیجیتال X.VISION هستم و تو خیلی از سایت ها مطالب خوبی از این مارک خواندم و بیشتر نظرم به X.vision هست ؟ آیا لومکسی امکانات بهتری داره؟؟

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام
    من يه مدل سوني BDV - E985 قيمت دارم حدود 700 تا 800 تومن.تو همين مايه ها برترين از هر مارك باشه با مشخصاتي كه اون بالا گفتم
    مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    راستش من توی سیستم صوتی خیلی مبتدی ام و می خواستم یه سینمای خانواده برا خونمون بگیرم و این مشخصات رو داشته باشه خوشحال می شم جوابمو زود بدین
    * نمی خوام زیاد گرون باشه قیمتش بین 400 تا 600 هزار تومن باشه .
    * تلویزیون سامسونگ ال سی دی سری 5 هست
    * برای یه فضای خیلی بزرگ می خوام
    * باند ها هم وایرلس باشند
    * دی وی دی پلیر سونی (تقلبی) هم دارم آیا دوباره دی وی وی پلیر بخرم ؟

پیشایش ممنونم
    Last edited by Mr.ahad; 28-05-2012 at 12:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

به نظر من که گیرنده دیجیتال لومکسی اصلا" با ایکس ویژن قابل مقایسه نیست .در حال حاضر بازار گیرنده دیجیتال دست XVision هست . به خاطر خدمات و گارانتی خوبی که داره و اینکه زود به زود آپدیت ارائه میدن . توی همین تاپیکها بارها خوندم که دوستانی که احیانا" مشکلی توی دستگاهشون به وجود اومده از خدمات خوب مادیران صحبت کردن . توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اطلاعات خوبی میتونی راجع به آپدیتها و نظرات مردم به دست بیاری . ضمن اینکه این دستگاهها از نظر قیمت و پخش فرمتها و امکانات هم خوب هستند .
    یه نمونه از مشکلات دستگاههای لومکسی اینه که اگه آپدیت بشن دستگاه صدمه میبینن ! نمونش رو توی لینک زیر ببین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزی که مسلمه اینه که خدمات و گارانتی شرکتی مثل پاژنگ نمیتونه با شرکتی مثل مادیران قابل مقایسه باشه !

گیرنده دیجیتال لومکسی تاییدیه صدا و سیما نداره در حالیکه گیرنده دیجیتال XVision تاییدیه صدا و سیما داره.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

البته از لحاظ پسوند های قابل پخش، پخش فول اچ دی از روی فلش، و صدا لومکسی بهتر از اکس ویژن هست!
    بهتر از هردو مدل الکومکس.

12. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض

بر خلاف دوستی که از Xvision اینقدر تعریف کردن با دلیل و مدرک ثابت می کنم دستگاه های xvision هیچ مزیتی برای خرید ندارن جز اینکه پشتیبانی مادیران پشتش هست . شما اگر محیط کاربری مدل های اولیه xvison رو دیده باشید و مدل های فعلی اش رو دیده باشید به وضوح می بینید حتی محیط کاربری اش هم تقلید از محصولاتی مثل لومکسی هست ( مدل 343 اش رو با مدل های 1007 لومکسی مقایسه کنید در حالی که 1007 جزو اولین مدل های لومکسی بود که وارد شد ولی مدل های اولیه xvison حتی کمترین امکانات پخش رو نداشت در حالی که لومکسی و مدل های هم رده اش از اول هم خیلی امکانات داشتن . باز هم میگم منکر پشتیبانی قوی ایک ویژن نیستم ولی خود دستگاه اش حرفی واسه گفتن نداره . الان هم چند تا شرکت دیگه دستگاه وارد کردن منجمله نوآوران پاپیون که دستگاه وارد کرده اصلا دستگاه رو می بینید دیوانه میشید . در کل من ایکس ویژن رو جزو ست تاپ باکس نمی دونم چون هیچ نو آوری ایی تا حالا در محصولات این شرکت دیده نمیشه جز تقلید از محصولات شرکت های دیگه . ( کسی اگر مدعی نو آوری تو محصولات این شرکته به من یکی ثابت کنه خوشحال میشم ) حالا عکس های زیر رو ببینید , کف کنید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •