من با هرکدوم زدم همین ارور رو داد
اینا هم گند زدن با این آزمون شون !!! بازم گزینه 2 !! صبح آزمون میدادیم عصرش نتیجه آزمون با کارنامه مشاوره و تخمین رتبه میومد ولی اینا ...![]()
من با هرکدوم زدم همین ارور رو داد
اینا هم گند زدن با این آزمون شون !!! بازم گزینه 2 !! صبح آزمون میدادیم عصرش نتیجه آزمون با کارنامه مشاوره و تخمین رتبه میومد ولی اینا ...![]()
ديگه به گذشته فكر نكن ! كاريش نميشه كرد سعي كن الآن هم به گذشته اي تبديل نشه كه بعد حسرت بخوري ! واسه منم يه سري مشكل پيش اومد مثلاً عيد بجز 2 ، 3 روز ديگه هيچي نخوندم تازه از ديروز شروع كردم و ميخوام فعلاً فقط پيش 2 رو بخونم .
موفق باشين !!!
حتی یه ذره غیر استاندارد میشه.
راستی بگم که هر سال داره یه دونه آیه از اندیشه تحقیق ها می یاد.![]()
آخی مردم..
از ساعت 3 ظهر تا الان داشتم درس میخوندم
البته 1.5 ساعت استراخت کردم حدودا
بچه ها جمیعا خسته نباشید
ممنون/![]()
معمولا سنجش به ترتیب آزمونهاش سخت میشه ! ، پارسال هم یادمه اولین آزمون جامع سنجش زیاد قوی نبود ! ، ولی دومی و سومی خوب بودن ، مخصوصا سومی که انصافا خیلی شبیه بود ، امیدوارم امسال هم همینطور باشه ...واقعا که سوالای ریاضیه سنجش مسخره بود
اینا با خودشون چی فکر کردن؟؟
بعد میری سر جلسه کنکور بهت 55تا سوال میدن اشکت در میاد!!!!
خداییش چونکه اسم سنجش داره ملت پامیشن میرنا.حالا 2000بارم بهشون بگو
این ربطی به سازمان نداره.
حکایت تعمیرات موبایله که یارو رو تابلو مغازه ش میزنه نعمیرات مرکزی ملت میریزن تو
مغازه ش!!!
کیفیت سئوالهاش توی آزمونهای مرحله ای خوب بود ، توی این آزمون یه خورده اومد پایین ولی احتمالا از آزمونها بعدی بهتر میشه ...
موفق باشید ...
تکراری ! ( به خاطر مشکلات سایت ! ( عجیبه که نمیشه پست رو حذف کرد ! ) )
Last edited by Mahmood_N; 13-04-2010 at 01:48.
بفرما
دین و زندگی جامع همگامان
وقتی به قسمت سخت سوالای تالیفی میرسی دود از کلت بلند میشه عینهو آزمون سراسری هر 4 گزینه یک کیلومتر نوشته دارن که بیا و ببین![]()
من تازگیا کتاب لغت و املای دکتر هامون سبطی رو دارم می خونم داره معجزه می کنه . از انتشارات دریافت
به کسایی که مشکل دارند شدیداً توصیه میشه.![]()
الآن انقدر اعصابم خورده که می خوام با مشت بکوبم تو شیشه ی مانیتور.
اولا من منطقه 2 هستم و تو کارنامه سنجش زده منطقه 3
بجز عربی و معارف و ریاضیات هم همه ی درصد هام رو اشتباه زده. بعضی ها رو هم منفی!!! من شیمی 49 زدم، ولی تو کارنامه زده منفی4.
چیکار کنم؟ زنگ بزنم درست میشه؟
الآن که دوباره میرم میگه داوطلبی با مشخصات شما یافت نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(دوباره درست شد)
زنگ زدم دفترشون گفت پاسخنامه ی سال سوم و پیش با هم جابجب شدن و اشتباه صحیح شدن! تا یکشنبه صبر کن اگه درست نشدن اون موقع زنگ بزن!
راجع به سهمیه هم از کارنامه ات پرینت بگیر و پشتش بنویس منطقه 2 هستی و فکسش کن!
با این آزمون گرفتنشون کشتنم!![]()
Last edited by mecha; 13-04-2010 at 10:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)