من خودم با برنامه IM که برنامه پیشفرض گوشی هست می رم چت... خیلی هم می ارزه به صدتای این برنامه های نصفه و نیمه...!!!
اگه علاقه مند بودین بگین تا بگم چی کار کنین...
شاد باشین![]()
من خودم با برنامه IM که برنامه پیشفرض گوشی هست می رم چت... خیلی هم می ارزه به صدتای این برنامه های نصفه و نیمه...!!!
اگه علاقه مند بودین بگین تا بگم چی کار کنین...
شاد باشین![]()
نیکی و پرسش .... ؟؟؟؟
بفرمایید
این هم نشونی آموزشش:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425081
شاد باشین![]()
سلام دوستان
این ovi map نوکیا که چند وقتیه رایگان شده نقشه ایرانو نداره ؟؟؟؟
چرا نداره نقشه 6 کلان شهر ایران + نقششه راههای اصلی کشو ر رو داره. با نقشه های دیگه میشه نقششهه های ماهواره ای رو هم لود کرد
یکی میتونه تمPure Gold by Pizero آپ کنه من تو لینک زیر پیدا کردم ولی نمیدونم چرا سایت مذکور به یوزر من اجازه دانلود نمیده:
متشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوســـت عزیـــز بفــرمایید
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:07.
همیشه من رو شرمنده کردی خیلی لطف داری و چون خیلی بی سوادم میدونم هیچ وقت نمیتونم جبران کنم و فقط شرمندگیش برام میمونه.
دیگه این حرفو نـــزن قربونــــت برم دشمنــــت شرمنده نیاز به جبران نیســت بیشتر از این ها برام عزیــــزی
موفق باشید!![]()
منم دانلودش کردم واسه ایکس شیش نازنینماز این کارا بازم بکن
اینم واسه تو
آغا نصبش کردم ولی واسه دسکتاپش چرا خالیه؟ عکس پس زمینه ای نداره! در ضمن باید بگم که این ساعت دایره رو نشون می ده و اون ساعت مستطیلی شکلی که تو دسکتاپ این عکس بالایی هست واسه ایکس شیش من نشون نمی ده آخه!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا محیط رو طلایی نشون نمی ده و اون نوار رو که باهاش بالا پایین می کنیم همون نوار اسکرول طلایی نیست و فقط وقتی لمسش می کنی طلایی میشه؟!!!! چرا این تم با عکس بالا جور در نمیاد خدااااااااااااااا
Last edited by Help118; 21-07-2010 at 18:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)