مرسي دوست عزيز
ولي ديگه اونجوري ها هم كه شما مي گي نيست.
من خودم قبلا ازشون سرويس مي گرفتم.چون گرون بودش از يه شركت ديگه گرفتم.
مرسي دوست عزيز
ولي ديگه اونجوري ها هم كه شما مي گي نيست.
من خودم قبلا ازشون سرويس مي گرفتم.چون گرون بودش از يه شركت ديگه گرفتم.
خب این سپنتا خوب هست؟ یا بهتره یه جا دیگه برم؟یا واسم پورت اضافه کنن ؟اصلا همچین چیزی میشه؟![]()
تاجایی که من می دونم می تونن پورت اضافه کنن - اما یک هزینه ای میگیرن - که من احتمال می دهم هزینه اش به صرفه نیست .
من اینقدر اطمینان دارم و اینقدر به شرکتم اطمینان دارم که دارم به همه پیشنهاد می کنم . من تا الان راضی هستم - عالیه
تو تاپیک سپنتا برید یک سری توضیحات در مورد سرعتم و و از تاریخ که گرفتم تا کنون توضیح داد م .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من از شهراد اینترنت 128 روز 4 ساعت و 2 تا 8 شبانه رایگان گرفته بودم ماهی 13500.الان هم قیمت رو کرده 15000 و هم شبانه اش رو برداشته.میخوام سرویس اینترنتم رو عوض کنم.دو سوال دارم.لطفا در صورت امکان پاسخ دهید:
1-شرکت ندا رایانه رو دیدم (neda.ir) برای مخابرات توحید 128 نامحدود رو میده ماهی 13500.اینترنت هم مثل شهراد از داده گستر عصر نوین میگیره.از چند نفر هم پرسیدم راضی بودن.ه نظرتون چیه؟
2-من یک اینترنت 128 میخوام که یا نا محدود باشه یا بشه باهاش حداقل روزی 4 ساعت رو رفت.شبانه هم داشته باشه.قیمتش هم بیشتر از 15000 در ماه(بدون مالیات و آبونمان) نباشه.لطفا اگه میشناسید معرفی کنید
سلام
من فکر کنم اولین باره پست می زنم اما به هرحال خیلی برای اینترنت ایران متاسفم که هنوز در چنین سطح از کیفیت و قیمتی باقی مونده ! یعنی کیفیت پائین ، قیمت بالا ! برعکس همه جا . دوست من که تو آمریکا زندگی میکنه و برای ایمیل و اینجور چیزهای جزئی ، گشته ارزونترین اکانت اونجارو خریده بهش 4 مگ دادن با ماهی 20 دلار !!! یعنی همین معادل 64 خانگی این شرکتهای ما !!! بحث محدودیت حجم رو هم تو همین ایران داریم و اونجا معنی نداره و فکر کنم من درآوردی شرکتهای ایرانی برای خالی کردن بیشتر جیب مشتریانشونه. توجه بفرمائید که ماهی 20 دلار برای یه ایرانی داخل ایران نمیشه ماهی 20 هزارتومان بلکه به نسبت حداقل دستمزدهای اونجا با اینجا میشه درحدود ماهی 4 هزارتومان برای یه ایرانی با دستمزدهای داخل ایران.
در پایان سوالی هم از دوستان اهل فن داشتم:
من از شرکت شاتل اکانت 512 اکو دارم که از سرعتش ناراضی هستم ( فکر کنم با 256 اکو هیچ فرقی نداره و الکی اسم روش گزاشتن) می خواستم ببینم اگه اکانت eco رو به اکانت art تبدیل کنم مثلا آرت 4 ، و کلی پول اضافه بدم آیا سرعتم بیشتر میشه؟ من که سر درنیاوردم !!! مشخصات جفتشونو این زیر می نویسم راست و دروغش با خودشون ( اولی که دروغه چون من یک ساله دارمش)
1- eco 512 : دریافت 512 ، ارسال :256 برای یک دوره 6 ماهه با کلا 8 گیگ ترافیک 70 هزارتومان و هر گیگ ترافیک اضافی 9270 تومان
2- Art4 : دریافت تا 320 ارسال تا 192 حجم ترافیک ماهیانه 25 گیگ ، ماهانه 53 هزارتومان و هر گیگ ترافیک اضافی 3 هزارتومان
درضمن معنی تا رو نفهمیدم ! حالت Eco اولی که تا نداشت سرعتش اونقدر نبود. اصولا آرت با اکو در سرعت فرق دارند؟ یا فقط به خاطر دانلود بیشتر با هم فرق درند؟ سرعت کدومشون بیشتره؟
دقیقا
بحث محدودیت حجمی با این سرعت افتضاح از عجایب دنیاستبحث محدودیت حجم رو هم تو همین ایران داریم و اونجا معنی نداره و فکر کنم من درآوردی شرکتهای ایرانی برای خالی کردن بیشتر جیب مشتریانشونهکه صد البته به جز شرکت های ایرانی هیچ کسی تو دنیا نمیتونست اینو ابداع کنه. به خاطر این جمله معروف که همه ما بهش ایمان
داریم:
"هنر نزد ایرانیان هست و بس" (البته هنر میتونه خیلی چیزها باشه)
تو ایران چه شرکت خصوصی باشه، چه دولتی باشه، شبه خصوصی باشه، 81.7 درصد دولتی باشه، 8.8 درصد خصوصی باشه بقیش درصد های باقیمونده هم چند تا چیز دیگه باشه (همون هنر ایرانی میتونه ابداع کنه) و همین طور برو الی ماشاءالله ............
هیچ فرقی نداره در هر صورت پوست از سر مردم میکنن![]()
دوستان بهترین isp کرج چیه؟!
پینگ خیلی مهمه واسم!در اولویت قرار داره!
داتک شنیدم پینگش زیر 100 معمولاً گیم بازا از داتک می گیرن اگه برا گیم می خوای. بقیه اکثرا بالای 100 .200 .300 .500 !
اینکه داره میده خوبه 128 نامحدود 13.5
یعنی تقریبا عالیه
به نظر من که بگیرین
ندا کلا مشترک کم داده و شاید این سیاستشه که مشتری کم داره و رضایت بالا
من ناراضی ندیدم زیاد از این شرکت
به نظرم گزینه ی خوبیه
با تشکر![]()
داتک که تو کرج نمایندگی نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)