من امروز مودم خودم رو بردم مخابرات واسم کانفینگ کنن . حالا که آوردم خونه وقتی میزنم192.168.1.1 وارد نمیشه . در ضمن می خوام بدونم اونا تنظیمات رو چطور انجام دادن که ما بدون یوزر و پسورد از اینترنت می تونیم استفاده کنیم
من امروز مودم خودم رو بردم مخابرات واسم کانفینگ کنن . حالا که آوردم خونه وقتی میزنم192.168.1.1 وارد نمیشه . در ضمن می خوام بدونم اونا تنظیمات رو چطور انجام دادن که ما بدون یوزر و پسورد از اینترنت می تونیم استفاده کنیم
عرض ادب و احترام خدمت اساتيد محترم.ابتدا پوزش مرا بپذيريد اگر سوالم تكراري است.چون بنده صفهحات اين تاپيك وزين را جستجو كردم .راهنماي استفاده(كانفيگ) بسياري از مودمها بصورت فارسي قرار داده شده اما بنده در مورد netgear wireless-n300 dgn2000 چيزي پيدا نكردم.سپاسگذار خواهم بود اگر بنده را راهنمايي بفرماييد
2 نوع كانكشن داريم Bridge كه دستيه و PPPOE كه نوع اتوماتيك هست چون سرويس مخابرات نامحدود هست لزومي براي ساخت كانكشن Bridge كه براي اون بايد كانكشن ساخت و يوزر و پسورد رو وارد كرد نداره چون ديگه مشكل محدوديت وجود نداره. فقط يه بار تو تنظيمات مودم يوزر و پسورد رو وارد مي كنن براي هميشه وقتي كامپيوتر ور روشن مي كني اتوماتيك كانكت ميشه.
براي اطلاع بيشتر به اين تاپيك مراجعه كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 16-02-2010 at 20:13.
دوست من نگفتی چطور وارد تنظیمات مودم بشم 192.168.1.1 کار نمی کنه
یک راهنمایی چه طوری مودمAsus am602 را نصب کنم می شه راهنمایی کنید اگه هم فایلش را ئارید بگذارید تا دانلودش کنم(حجمش کم باشه)ممنون؟
تمام كابل ها LAN و .. درست وصل شدن؟ مودم هم روشنه مسلما ... بعد Local Area Connection هم enable باشه.
يه راه حل ديگه يه مرور گر ديگه غير از اوني كه الان استفاده مي كني نصب كن تو اون امتحان كن.
درود
میبینم که دوستان زیادی در مورد اینکه فلان مودم خوب هست یا نه سوال میکنند به نظر من الانه مدل های مختلفی از مودم عرضه شده که اکثرشون یکی هستند ولی شکلاشون با هم فرق میکند بنظر من مودم adsl مارک asus am602 خوبه من که حدود 9 ماهه دارم و ازش راضیم البته اولا خیلی اذیت شدم ولی با دوبار اپدیت عالی عالی شددر مورد وایرلس هم چون نداشتم نمیتونم اظهار نظر کنم
موفق باشید
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
من یه تاپیک در مورد اپدیت این مودم راه انداختم ببین به کارت میاد ولی فک کنم اصلا شما بلد نیستی مودم رو کانفیگ کنی پس بدردت نمیخوره ولی اگه یه روزی با این مودم مشکل پیدا کردی احتمال دارد که مشکلت با اپدیت حل بشد از من که با اپدیت حل شد
موفق باشید
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
توی این 632 صفحه ؟؟
دوستان یه مودم خوب با قیمت معرفی کنند که علاوه بر اینکه کامپیوتر با کابل LAN بهش وصل میشه بشه به صورت بی سیم هم بهش وصل شد؟در ضمن یه سوال دیگه برای این که لپ تاپ بهش به صورت بی سیم وصل بشه به چی احتیاج داریم؟؟؟
Last edited by parsa205; 16-02-2010 at 23:50.
سلام دوستان
جون شما چشامون هنوز خط ریز رو می تونه بخونه . . .!!
تا اونجا که من خبر دارم TD-8811 یک LAN داره و یه USB که با نیازهای شما سازگار نیست ( 4تا پورت LAN)
من Asus-am604 :حدود 50 رو پیشنهاد میکنم.
------------------
1- من خودم یه ساله ASUS دارم و تو این یه سال غیر چند موردی که سفر رفتیم ، شبانه روز روشنه .
شما میتونی Asus-am604g یا wl600g بگیری که اولی حدو.د 75و دومی 105 تومنه.
که هردو 4 تا پورت LAN دارن و میتونن با وایرلس شون 15 تا دستگاه مجهز به WiFi رو ساپورت کنن. مزیت wl600g در داشتن دو پورت USB برای وصل کردن یک پرینتر یا فلش مموری هستش که در اینصورت تمام دستگاه های متصل به مودم میتونن فرمان پرینت بدن یا با فلش تبادل اطلاعات کنن. (من خودم خیلی از این قابلیت استفاده میکنم. چون تو خونه 2تا PC و 3تا لپ تاپ هست).
هر دو قابلیت تشخیص اتومات پارامترهای شبکه رو دارن که موقع تنظیم بدون هیچ دردسری فقط از شما Username و Password مربوط به ISP و نوع اتصال رو میپرس و دیگر هیچ.
2- لپ تاپ های تولید شده در سال های اخیر ( وحتی موبایل ها ) اکثرا مجهز به Bluetooth و Wifi داخلی هستن. که در این صورت فقط کافیه اون رو روشن کنید و با یه سرچ ساده شبکه های اطراف رو شناسائی میکنه. و با انتخاب شبکه خودتون و وارد کردن رمزی که خودتون واسه شبکه انتهاب کردین وارد شبکه و اینترنت میشین.
اگر لپ تاپ wifi نداشت باید یه کارت شبکه PCMCI یا نوع USB اش رو بخرید. قبلا یه پست در این مورد نوشتم:
یا حق . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 17-02-2010 at 02:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)