تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 1137 اولاول ... 1325325826226286296306316326336346356366426827321132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چند مورد هست در رابطه با فیزیک(البته نظر شخصیه)
    1-کتابای اقای محمودزاده رو اگه از الان بچه ها بخونن برای چی وقت کم بیارن؟
    2-کتاب خوب تو بازار برای اموزش فیزیک ندیدم.
    3-اگر از انتشارات مختلف بگیریم چون لحن مولف عوض میشه احساس میشه ارتباط با فیزیک بر قرار نمیشه؟
    4-این حرفم که گفته میشه کنکور با تشریحی فرق داره چند ساله که ثابت شده از بیخ و بن باطله چون مفهوم رو بلد نباشی و به امید حفظ چند نکته تستی بری ازمون بدی
    5-ضمنا چون اقای محمد زاده دلیل هر چیزیو گفته پس دیگه برای فهم اون وقتت هدر نمیره.
    كاملا موافقم . آدم يه چيزي رو خوب ياد بگيره بعدا وقت كمتري براي مرور و يادآوري لازمش ميشه . من خودم بخش هايي از فيزيك 2 رو كه از روي محمودزاده خوندم الان هر تستي كه بدن حل ميكنم ولي با اينكه قبلا فيزيك 1 رو همه تست هاش رو ميزدم ولي الان از نور و بازتاب نور و عدسي و ... هيچي سرم نميشه چون حفظي خونده بودمشون .
    بين همه كتابهايي كه براي فيزيك نوشته شده تنها كتابي كه فرمولي كار نكرده و به روش آموزش توجه كرده همين مبتكران - محمودزاده هست . كلا اكثرا كتابهاي انتشارات مبتكران همينطور هستن . رياضي 2 ( صورتي رنگ ) كه اصلا من وقتي فصل اولش رو خوندم فهميدم كه معادله و نامعادله يعني چي !
    توي شيمي هم بهترين كتاب براي مبتكران هست كه بازرگان بهمني نويسدنشه و زبان هم يكي از بهترين كتابها براي مبتكران هست كه نويسندش دكتر انار شهابيه . زبان عربي جامع مبتكران هم نويسندش اياد علاوي هست و بهترين كتاب عربيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

اقا ما گلابی نیستیما !!!
    گفتم واسه فیریک پیش اندیشه سازان چاپ 83 رو میخونم تستم ابی قلم چی واسه 3 هم خیلی سبز بنظرتون کتابای خوبی هستن؟ میشه با اینا درصد بالایی زد؟
    حتما بچه ها دستشون بند بوده
    من 3 سبز رو دارم بهترين كتاب براي فيزيك 3 بوده برا من
    براي پيش اگه مولفش مصلايي هست كه ديگه جاي بحث نداره

كلا هر چي كه مولفش مصلايي بود خوبه مثل اينا :

1و2 پايه انديشه سازان - پيش انديشه سازان - 3 سبز - پيش 1 سبز - پيش فار

حالا با توجه به وقتي كه برا فيزيك ميذاري به سليقه خودت ميتوني انتخاب بكني يا مثلا از اسم يه انتشارات كلا خوشت نمياد اون يكي كه خوشت مياد رو انتخاب كني خلاصه كه تو فيزيك دست بازه

در ضمن ميگن فيزيك 3 مبتكران( فرزين كمانگر) هم خوبه ولي من فكر نميكنم بهتر از كتاباي مصلايي باشه

3. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

3-اگر از انتشارات مختلف بگیریم چون لحن مولف عوض میشه احساس میشه ارتباط با فیزیک بر قرار نمیشه؟
    4-این حرفم که گفته میشه کنکور با تشریحی فرق داره چند ساله که ثابت شده از بیخ و بن باطله چون مفهوم رو بلد نباشی و به امید حفظ چند نکته تستی بری ازمون بدی
    5-ضمنا چون اقای محمد زاده دلیل هر چیزیو گفته پس دیگه برای فهم اون وقتت هدر نمیره.
    ببینید کسی نمیگه این کتاب بده بحث اینه که اگه شما توی دوران تحصیلت این کتاب رو خونده باشی که خیلی عالیه الان کافیه تست و تمرین کنی و موفقی ولی اگه امسال که کنکور داری تازه بخوای شروع کنی این کتابارو بخری و بخونی باید بگم داری تیر خلاص رو بخودت میزنی حرف من و بقیه بچه ها اینه این کتاب مطلقا برای کنکور تالیف نشده نشون به اون نشون که خود مبتکران امتیاز اندیشه سازان رو که خرید کتابای فیزیکشو تجدید چاپ میکرد این یعنی اینکه خود مولف و انتشارات بهتر از هرکسی میدونن که این کتاب برای کنکور جواب نمیده حالا هرچقدرم شما بگی کنکور مفهومی شده من و بقیه میگیم شما این کتاب رو دوران تحصیلت استفاده کن یاد بگیر وقتی رسیدی به کنکور موفقی ولی اینکه الان بخوای بگیری بخونی ناموفقی . اگه بازم مایلی این کتاب رو برای کنکور بخونی بعد از کنکور (چه بسا قبلش) متوجه میشی چقدر خوب خودتو از گردونه رقابت خارج کردی
    هر کسی حق انتخاب داره امیدوارم بعد از کنکورت بابت انتخابت پشیمون نشی
    Last edited by shabeashegha; 08-11-2010 at 20:42.

5. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا ما گلابی نیستیما !!!
    گفتم واسه فیریک پیش اندیشه سازان چاپ 83 رو میخونم تستم ابی قلم چی واسه 3 هم خیلی سبز بنظرتون کتابای خوبی هستن؟ میشه با اینا درصد بالایی زد؟
    کتاب های خوبی هستن اگه خوب بخونی مطئنا نتیجه میگیری
    ببین فیزیک سوم خیلی سبز و سوم مبتکران (فرین کمانگر) هر دو کتابای خوبی هستن من اومدم از رو سبز خوندم دیدم نمیتونم باهاش بسازم (البته واقعا کتاب خوبی هستش) الان از رو کمانگر می خونم راضی هم هستم
    همیشه سعی کن کتابی بگیری که بتونی با اون کتاب کنار بیای.
    فیزیک پیش اندیشه سازان هم واقعا کتاب خوبی هست(من چاپ 85 مبتکرانش رو دارم که البته تستای 82-83 به بعد رو نداره )
    تستایی رو هم که از سال 82 به بعد نداره پیدا کن همراه هر فصل که میخونی تستای 82 به بعد کنکور رو هم کار کن حتما حتما!
    موفق باشی.

7. این کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کتاب های خوبی هستن اگه خوب بخونی مطئنا نتیجه میگیری
    ببین فیزیک سوم خیلی سبز و سوم مبتکران (فرین کمانگر) هر دو کتابای خوبی هستن من اومدم از رو سبز خوندم دیدم نمیتونم باهاش بسازم (البته واقعا کتاب خوبی هستش) الان از رو کمانگر می خونم راضی هم هستم
    همیشه سعی کن کتابی بگیری که بتونی با اون کتاب کنار بیای.
    فیزیک پیش اندیشه سازان هم واقعا کتاب خوبی هست(من چاپ 85 مبتکرانش رو دارم که البته تستای 82-83 به بعد رو نداره )
    تستایی رو هم که از سال 82 به بعد نداره پیدا کن همراه هر فصل که میخونی تستای 82 به بعد کنکور رو هم کار کن حتما حتما!
    موفق باشی.
    من از خیلی سبز خوشم اومده ولی به بیشتر سوالاش نمیتونم جواب بدم یعنی از رو پاسخ نامه که میخونم میفهمم چون کتاب اموزش ندارم یعنی درسنامه سبز رو میخونم تست میزنم به نظرتون کتاب فرین کمانگر رو بگیرم نمیدونم اونم چه جوریه بعد از رو سبز تست بزنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زبان عربي جامع مبتكران هم نويسندش اياد علاوي هست و بهترين كتاب عربيه
    اٍ کتاب عربی مبتکران رو ایاد علاوی نخست وزیر سابق عراق نوشته.پس بگو برای چی اینقدر خوبه.

10. 4 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام برای ادبیات به صورت موضوعی چه کتاب هایی توصیه میکنید؟(برای همش ها)
    برای فیزیک جی؟پایه و پیش.تست و اموزش(جدا جدا باشن مهم نیست)
    ادبیات موضوعی بهترین کتابها طبق نظر خودم وخیلی از دوستان و تجربه :
    آرایه های ادبی : نظر بعضی از دوستان (کلک معلم) نظر برخی دیگه از جمله خودم (رمزینه _خیلی عالی تر هستش)
    تاریخ ادبیات و در آمدها : نظر بعضی از دوستان(کلک معلم) و نظر خودم و بقیه دوستان (تخته سیاه که مصور هست و این بهتره)
    قرابت معنایی : نظر خودم و همه ی دوستان (دکتر سبطی انتشارات دریافت)
    املا-لغت : نظر خودم و همه ی دوستان (دکتر سبطی انتشارات دریافت)
    زبان فارسی : نظر ها مختلفه یکی میگه همگامان ، یکی میگه تخته سیاه ، یکی دکتر سبطی ، من خودم انتشارات خیلی سبز دارم !همشون خوبن !

و در پایان لغات آخر کتاب ها رو یادت نره !

بابا کتابهای محمودزاده همچین آش دهن سوزی هم نیست ! من فیزیک 1 اش رو گرفتم . زیاد حال نکردم ! فقط تمرین زیاد داره ! آدم افسردگی می گیره از فضای کتابش ! بیشتر هم همون مطالب کتاب درسی رو آورده ! تمرین هاش خیلی زیاده ! در هر حال نظرات متفاوته !

12. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود
    کتاب حسابان میخوام
    تست و این طور موارد نیاز ندارم
    قدیم پاس کردمش
    اما نیاز دارم بخونمش و خیلی جاها ضعف دارم و تصمیم گرفتم پایه رو بسازم.
    یک کتاب میخوام که از پایه و با توضیح زیاد آموزش داده باشه و چندتا مثال هم رو قضایا حل کرده باشه

ممنون میشم یکی رو معرفی کنید که بتونم سریع تهیهه کنم
    از کودوم انتشارات؟

راستی رفع ابهام ها مثلا بینهایت و اینها مربوط یه حسابان بود؟ هنوز وجود داره یا تو ویرایش جدید حسابان حذف شده؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درود
    کتاب حسابان میخوام
    تست و این طور موارد نیاز ندارم
    قدیم پاس کردمش
    اما نیاز دارم بخونمش و خیلی جاها ضعف دارم و تصمیم گرفتم پایه رو بسازم.
    یک کتاب میخوام که از پایه و با توضیح زیاد آموزش داده باشه و چندتا مثال هم رو قضایا حل کرده باشه

ممنون میشم یکی رو معرفی کنید که بتونم سریع تهیهه کنم
    از کودوم انتشارات؟

راستی رفع ابهام ها مثلا بینهایت و اینها مربوط یه حسابان بود؟ هنوز وجود داره یا تو ویرایش جدید حسابان حذف شده؟
    حسابان انتشارات خوشخوان هست . انتشارات مبتکران هم هست (آموزش) . فعلاً همین 2 تا هستن ! اکثر بچه ها انتشارات مبتکران (عباس امیدوار) رو پیشنهاد میدن البته حجمش زیاده 2 جلده ! اگه مشکلی با حجم نداری همین خوبه .
    آره ، حد مربوط به حسابان هست و هنوز هم هست !حالا چه ربطی داره ؟ شما که نمیخوای آزمون حسابان بدی اصلاً وجود نداشته باشه برای این دنیات که خوب هست یاد بگیری !

15. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حسابان انتشارات خوشخوان هست . انتشارات مبتکران هم هست (آموزش) . فعلاً همین 2 تا هستن ! اکثر بچه ها انتشارات مبتکران (عباس امیدوار) رو پیشنهاد میدن البته حجمش زیاده 2 جلده ! اگه مشکلی با حجم نداری همین خوبه .
    آره ، حد مربوط به حسابان هست و هنوز هم هست !حالا چه ربطی داره ؟ شما که نمیخوای آزمون حسابان بدی اصلاً وجود نداشته باشه برای این دنیات که خوب هست یاد بگیری !
    دو جلد خیلی هست دادداش
    وقت کمه
    نمی رسه مفصل خوند

این خوشخوان مال المپیاد و تیزهوشان نیست که؟
    مال کانون هم من کتاب های سبزش قبول دارم که نیست تو بازار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •