البته من زیاد دقت نکردم چون معمولا با تیمم تمدید میکنم ولی فکر کنم وقتی تمدید میکنی با تیمت همون شماره قبلی رو بهت میدن
البته من زیاد دقت نکردم چون معمولا با تیمم تمدید میکنم ولی فکر کنم وقتی تمدید میکنی با تیمت همون شماره قبلی رو بهت میدن
من با نظر krauser موافقم چون هر وقت تمديد كردم همون شماره قبلي رو بهم داد
شايد شما هم درست بگيد حالا كه 24سالست تا 2سال ديگه هم صبر مي كنيم
ولي خب فكر نمي كنم اينطور باشه اخه توي فوتبال واقعي هم حتما بازيكن 26 ساله نميشه كه شماره خوب بهش ميدن بازيكن من هم الان بازيكن خيلي خوبيه هر سال هم كلي جايزه مياره
کلا اگه ترانسفر فرکانتی روی های باشه به خاطر ترانفر های زیاد شماره های خوب توسط بازیکنا قرق نمیشن مثلا اگه ترانسفر فرکانتی روی low باشه عمرا خوبشم ببینید که شماره 7 من یونایتد برسه به شماولی میتونید بعد چند فصل سودای شماره 10 آ اس رم رو داشته باشید توی سرتون چون فکر کنم 5 فصل بعد توتی بازنشست میشه و اگه درست همون موقع به عنوان مهاجم ترانسفر بشید 10 رم رو میتونید به دست بیارید کاری که من کردم یا فصل سوم که پیپو اینزاگی بازنشست شد من رفتم میلان و شماره 9 به من رسید
سلام.من ضربات ازاده نمی تونم خوب بزنم و هر چی هم تمرین کردم نتونستم خوب بزنم لطفا راهنمایی کنید تا بتونو ضربات ازاد را گل کنم.ممنون
قبلا هم بحث شده انواع مختلفی برای ضربه آزاد هست و فرمول های مختلف که جای بحث زیادی هم داره من قبلا چند نوع و چند فرمول خوب برای گل کردن ضربات آزاد تو تاپیک گذاشتم ولی اینکه بخوای با استعداد خودت یاد بگیری یه فرمول کلی و اولیه و لم خاصی هست اونم این که ضربات آزاد نزدیک محطه جریمه (همون ضرباتی که توی فوتبال واقعی هم خطر ناک محسوب میشه) بطور مثال گلی نکونام به کره جنوبی زدنش توی pes2009 کاملا راحت هست. شما فرض کن همون جایی که نکونام ضربه آزاد زد ضربه گیرت اومده به جهت مسیر رو طوری تنظیم میکنی که یه خط فرضی که در امتداد توپ در نظر بگیر دقیق به منتهی علیه سمت چپ دروازه باشه البته زیاد هم نباشه که از سمت چپ توپ به بیرون بره یه جور باشه که توی 4 چوب باشه حالا l1 + جهت پایین رو باهم نگه دار و قدرت شوت رو دقیقا تا نصف پر کن (یه خط کوچیک هم هست که نصف کرده اون رو) شوتبه سمت دروازه میره عواملی مثل ضعیف بودن ضربه آزاد زن خورن توپ به دیوار دفاعی عکس العمل سریع دروازبان و ... ممکنه مانع گل شدن بشه ولی سعی کن چند بار به گل میرسی به قول معروف نیک کردن از پر کردن است
سلام آقا من این بازی رو قبلا نصب کرده بودم الان بعد از عوض کردن ویندوز دوباره نصبش کردم این ارور رو میده:
Extracting file failed. It is most likely caused by low memory(low disk space for swapping file) or corrupted cabinet file.
در ضمن جای کافی دارم .رم من هم بالا هست (2 گیگ) دی وی دی ها هم خراب نیستند نصب کامل میشه
ویندوز هم sp3 هست.قبلا روی sp2 بازیش میکردم
اگر دقت کرده باشید اینده بازیکن ها در مستر لیگ میزنه.من میخواستم بدونم که ایا میشه اگر بازیکنهای جوان را بازی بدم کسانی که اینده ضعیف یا همون پیشرفت ضعیفی دارند را عوض کرد؟یعنی اگر در ترکیب اصلی باشند ایندشون عوض میشه تا اینکه نباشند؟
من یک بنر دانلود کردم که حجمش 14 مگه. کسی میدونه چجوری با فایل سیو خودم لینک بدم؟
سلام,کسی میتونه به من در زمینه ساخت تابلوهای متحرک کنار زمین(Electronic Adboards) کمک کنه؟اینکه با چه نرم افزاری ساخته میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)