تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 940 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همونطور كه اون دوست عزيز گفتن اگه بازيكن خوبي باشي و سنت بالا باشه مثلا حدود 26 سال راحت اون شماره دلخواهتو بدست مياري و مطمئنا اون شماره اي كه شما ميخواي مربوط به همون پسته مثلا شما نميايد دفاع بازي كنيد و شماره 10 رو بپوشيد بعدشم آخر فصل مگه همون تيم به شما پيشنها نميده ؟
    ميده ديگه براي تمديد قرارداد و از اين حرفا اون موقع ميشه اينكارو كرد
    من چند بار امتحان كردم
    البته من زیاد دقت نکردم چون معمولا با تیمم تمدید میکنم ولی فکر کنم وقتی تمدید میکنی با تیمت همون شماره قبلی رو بهت میدن

داره خودمونی میشه samaras23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

همونطور كه اون دوست عزيز گفتن اگه بازيكن خوبي باشي و سنت بالا باشه مثلا حدود 26 سال راحت اون شماره دلخواهتو بدست مياري و مطمئنا اون شماره اي كه شما ميخواي مربوط به همون پسته مثلا شما نميايد دفاع بازي كنيد و شماره 10 رو بپوشيد بعدشم آخر فصل مگه همون تيم به شما پيشنها نميده ؟
    ميده ديگه براي تمديد قرارداد و از اين حرفا اون موقع ميشه اينكارو كرد
    من چند بار امتحان كردم

من با نظر krauser موافقم چون هر وقت تمديد كردم همون شماره قبلي رو بهم داد

شايد شما هم درست بگيد حالا كه 24سالست تا 2سال ديگه هم صبر مي كنيم
    ولي خب فكر نمي كنم اينطور باشه اخه توي فوتبال واقعي هم حتما بازيكن 26 ساله نميشه كه شماره خوب بهش ميدن بازيكن من هم الان بازيكن خيلي خوبيه هر سال هم كلي جايزه مياره

داره خودمونی میشه Attractive_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب پس مجبوري بسازي و بسوزي

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کلا اگه ترانسفر فرکانتی روی های باشه به خاطر ترانفر های زیاد شماره های خوب توسط بازیکنا قرق نمیشن مثلا اگه ترانسفر فرکانتی روی low باشه عمرا خوبشم ببینید که شماره 7 من یونایتد برسه به شماولی میتونید بعد چند فصل سودای شماره 10 آ اس رم رو داشته باشید توی سرتون چون فکر کنم 5 فصل بعد توتی بازنشست میشه و اگه درست همون موقع به عنوان مهاجم ترانسفر بشید 10 رم رو میتونید به دست بیارید کاری که من کردم یا فصل سوم که پیپو اینزاگی بازنشست شد من رفتم میلان و شماره 9 به من رسید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.من ضربات ازاده نمی تونم خوب بزنم و هر چی هم تمرین کردم نتونستم خوب بزنم لطفا راهنمایی کنید تا بتونو ضربات ازاد را گل کنم.ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.من ضربات ازاده نمی تونم خوب بزنم و هر چی هم تمرین کردم نتونستم خوب بزنم لطفا راهنمایی کنید تا بتونو ضربات ازاد را گل کنم.ممنون
    قبلا هم بحث شده انواع مختلفی برای ضربه آزاد هست و فرمول های مختلف که جای بحث زیادی هم داره من قبلا چند نوع و چند فرمول خوب برای گل کردن ضربات آزاد تو تاپیک گذاشتم ولی اینکه بخوای با استعداد خودت یاد بگیری یه فرمول کلی و اولیه و لم خاصی هست اونم این که ضربات آزاد نزدیک محطه جریمه (همون ضرباتی که توی فوتبال واقعی هم خطر ناک محسوب میشه) بطور مثال گلی نکونام به کره جنوبی زدنش توی pes2009 کاملا راحت هست. شما فرض کن همون جایی که نکونام ضربه آزاد زد ضربه گیرت اومده به جهت مسیر رو طوری تنظیم میکنی که یه خط فرضی که در امتداد توپ در نظر بگیر دقیق به منتهی علیه سمت چپ دروازه باشه البته زیاد هم نباشه که از سمت چپ توپ به بیرون بره یه جور باشه که توی 4 چوب باشه حالا l1 + جهت پایین رو باهم نگه دار و قدرت شوت رو دقیقا تا نصف پر کن (یه خط کوچیک هم هست که نصف کرده اون رو) شوتبه سمت دروازه میره عواملی مثل ضعیف بودن ضربه آزاد زن خورن توپ به دیوار دفاعی عکس العمل سریع دروازبان و ... ممکنه مانع گل شدن بشه ولی سعی کن چند بار به گل میرسی به قول معروف نیک کردن از پر کردن است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام آقا من این بازی رو قبلا نصب کرده بودم الان بعد از عوض کردن ویندوز دوباره نصبش کردم این ارور رو میده:
    Extracting file failed. It is most likely caused by low memory(low disk space for swapping file) or corrupted cabinet file.
    در ضمن جای کافی دارم .رم من هم بالا هست (2 گیگ) دی وی دی ها هم خراب نیستند نصب کامل میشه
    ویندوز هم sp3 هست.قبلا روی sp2 بازیش میکردم

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اگر دقت کرده باشید اینده بازیکن ها در مستر لیگ میزنه.من میخواستم بدونم که ایا میشه اگر بازیکنهای جوان را بازی بدم کسانی که اینده ضعیف یا همون پیشرفت ضعیفی دارند را عوض کرد؟یعنی اگر در ترکیب اصلی باشند ایندشون عوض میشه تا اینکه نباشند؟

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

من یک بنر دانلود کردم که حجمش 14 مگه. کسی میدونه چجوری با فایل سیو خودم لینک بدم؟

در آغاز فعالیت nobody_alone_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام,کسی میتونه به من در زمینه ساخت تابلوهای متحرک کنار زمین(Electronic Adboards) کمک کنه؟اینکه با چه نرم افزاری ساخته میشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •