تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 632 از 3745 اولاول ... 13253258262262862963063163263363463563664268273211321632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من تازه اومدم آسیا تک .... یعنی آوردنم چون مشترک لایزر بود
    خلاصه بگم ... چند سالی که از اینترنت استفاده کردم یه طرف این یکی دو روز هم یه طرف
    نمی دونم چجوری تحمل میکنین ولی من اگه این روند ادامه داشته باشه هرجور شده از دستشون فرار میکنم
    رفتم 1 مگ گرفتم سرعت رو چک میکنم اکثرا معادل 512 و به ندرت معادل 768 میشه!!
    این شرط 5 گیگش هم توهین به کاربره!!
    اونم از دانلود شبانه که پیر آدم رو در میاره ... قبل از یک ، 10 دقیقه کلا قطع میشه و بعدش هم در حد لاک پشته!!
    من تو لایزر هر شب 2.5 گیگ دان داشتم ولی الان تو آسیاتک با سرعت مثلا 1 مگ بزور به 500 مگ میرسه تازه لایزر تو 6 ساعت و آسیاتک توی 8 ساعت!!!!؟؟؟
    صدرحمت به شاتل ، حداقل آدم تکلیفش رو میدونه .... کسی شرکت بهتر سراغ داره تو تهران
    برای من دانلود شبانه خیلی خیلی مهمه....
    به غیر از این چند روزه که سرعت به دلایلی که نمیدونم کاهش پیدا کرده، معمولا آسیاتک سرویس هاش رو سرعت اسمی می بنده و سرعت واقعی یکم کمتر از اون. مثلا برای من روی 2048 بستن و سرعت دانلودم حداکثر 1.8Mbps میشه. اینجا قبل از یک حدود 10-20 ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه. سرعتم هم اگر لینک مستقیم داشته باشم خیلی خوبه شبانه ولی با تورنت که دانلود میکنم اخیرا خوب به حداکثر نمیرسه.

داره خودمونی میشه omidefatemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فروردینم که تموم شد پس این سرویس جدیدشون با 4 مگ!!!! چی شد؟
    از طرفی ماکه لایزر بودیم و همینجوری فرستادنمون آسیاتک اینترنت 512 داشتم از روزی که اومدم آسیاتک میانگین سرعتم 140 بوده (درکل) و میانگین پینگم 300!!! اگه این روال ادامه داشته باشه حتما آسیاتک رها خواهم کرد البته بقیه شرکت ها هم همچین تعریفی ندارن ولی احتمالا پارس آنلاین بگیرم نظر شما چیه؟محله پیروزی تهران
    البته پشتیبان آسیاتک میگفت تا آخر هفته بهتر میشه و پهنای باند اضافه میکنن ولی فعلا که خبری نیست هم اکنون سرعت دانلود 10-8!!!

3. این کاربر از omidefatemeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من سه سال مشترك لايزر بودم تا چند روز پيش :
    كه يك روز صبح از خواب بيدار شدم و ديدم كانكت نميشم . زنگ زدم بخش فني لايزر و داستان شروع شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!‌:
    گفتن كه لايزر رو واگذار كردن به آسياتك !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2تا شماره هم دادن واسه پيگيري . منم زنگ زدم و يك روز بعد اونا به من يه سرويس رايگان ( به گفته خودشون ) دادن كه ميگن 512 هست البته هميشه سرعتم بين 50 تا 60 هست واسه دانلود !!!! شبانه كه سرعت افتضاحه به معني واقعي كلمه ! همين سرويسي كه دادن بهم ! و گفتن فعلا از همين استفاده كن تا خطط رو كاملا بياريم رو پرتال آسياتك . حالا نميدونم اين هزينه داره ؟؟؟؟ دوره جديد كه ميخوام شارژ كنم چه جوريه ؟؟؟؟ واسه سه ماه چقدر بايد بدم ؟؟؟ لايزر رو 31 تومن ميدادم واسه سه ماه شبانه هم رايگان . دقيقا سرعت دانلودم هم همين بود . راستش واسه من خوب بود و راضي بودم . حالا با اين توفيق اجباري نميدونم چه ميشود !!!!!
    Last edited by panther99; 21-04-2012 at 00:46.

5. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها من 128 دارممم سرعتم 20 ایناست .. میخوام بدونم 512 بگیرم سرعتم چند میشه و شبی چقدر میتونم دانلود کنم؟ 1 مگشون خوبه ؟ بگیرممممم؟ با 1مگ شبی چقدرمیتونمممم؟

داره خودمونی میشه khar2khar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

credo70 سرعت روزانت چقدره ؟

با ۱ مگ حدودا رو ۱۰۰ می چرخه شبا

داره خودمونی میشه omidefatemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كه يك روز صبح از خواب بيدار شدم و ديدم كانكت نميشم . زنگ زدم بخش فني لايزر و داستان شروع شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!‌:
    گفتن كه لايزر رو واگذار كردن به آسياتك !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2تا شماره هم دادن واسه پيگيري . منم زنگ زدم و يك روز بعد اونا به من يه سرويس رايگان ( به گفته خودشون ) دادن كه ميگن 512 هست البته هميشه سرعتم بين 50 تا 60 هست واسه دانلود !!!! شبانه كه سرعت افتضاحه به معني واقعي كلمه ! همين سرويسي كه دادن بهم ! و گفتن فعلا از همين استفاده كن تا خطط رو كاملا بياريم رو پرتال آسياتك . حالا نميدونم اين هزينه داره ؟؟؟؟ دوره جديد كه ميخوام شارژ كنم چه جوريه ؟؟؟؟ واسه سه ماه چقدر بايد بدم ؟؟؟ لايزر رو 31 تومن ميدادم واسه سه ماه شبانه هم رايگان . دقيقا سرعت دانلودم هم همين بود . راستش واسه من خوب بود و راضي بودم . حالا با اين توفيق اجباري نميدونم چه ميشود !!!!!
    شرایط من
    1روز قطعی اینترنت روز بعد
    2تا شماره هم دادن واسه پيگيري>>>با پاس کاری های متوالی یا عدم پاسخگویی (روال اداریD)
    يك روز بعد اونا به من يه سرويس رايگان ( به گفته خودشون ) دادن>>>سرویس سه روزه موقت با سرعت 64
    روز بعد پس از طی روال اداری و تماس های مکرر بنده همون سرویسی که از لایزر گرفته بودم یعنی b09-1 یا همون gold-1 بهم دادن اینجا اسمش چلچله بود(D) خب اولش واقعا عالی بود از لایزرم بهتر بود جدا هم پینگ و هم سرعت آپ و دان
    اما از تقریبا غروب همون روز با افت شدید سرعت روبرو بودم تا به امروز
    پشتیبان می گفت چون کاربر جدید گرفتیم پهنای باند داریم اضافه میکنیم و قول میدیم که از لایزر بهتر میشه فقط کمی فرصت به ما بدهید. چقدر؟ تا آخر هفته کدوم هفته؟هفته پیش ولی خب تا الان خبری نشده و همون روال ادامه داشته امیدوارم که این پهنای باند به زودی برطرف بشه و مشکلات ما حل بشه
    من تقریبا همه isp های مشهور و بررسی کردم همشون یه گیرایی دارن ولی برای گیم آنلاین کمترین پینگ و کدوم isp میده؟

9. این کاربر از omidefatemeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شرایط من
    1روز قطعی اینترنت روز بعد
    2تا شماره هم دادن واسه پيگيري>>>با پاس کاری های متوالی یا عدم پاسخگویی (روال اداریD)
    يك روز بعد اونا به من يه سرويس رايگان ( به گفته خودشون ) دادن>>>سرویس سه روزه موقت با سرعت 64
    روز بعد پس از طی روال اداری و تماس های مکرر بنده همون سرویسی که از لایزر گرفته بودم یعنی b09-1 یا همون gold-1 بهم دادن اینجا اسمش چلچله بود(D) خب اولش واقعا عالی بود از لایزرم بهتر بود جدا هم پینگ و هم سرعت آپ و دان
    اما از تقریبا غروب همون روز با افت شدید سرعت روبرو بودم تا به امروز
    پشتیبان می گفت چون کاربر جدید گرفتیم پهنای باند داریم اضافه میکنیم و قول میدیم که از لایزر بهتر میشه فقط کمی فرصت به ما بدهید. چقدر؟ تا آخر هفته کدوم هفته؟هفته پیش ولی خب تا الان خبری نشده و همون روال ادامه داشته امیدوارم که این پهنای باند به زودی برطرف بشه و مشکلات ما حل بشه
    من تقریبا همه isp های مشهور و بررسی کردم همشون یه گیرایی دارن ولی برای گیم آنلاین کمترین پینگ و کدوم isp میده؟
    به تاپیک و تست سرعتهای فن آوا یه نگاه بنداز.من خودم ندارم ولی به نظر میاد پینگ فن آوا خوب باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من که زنگ زدم دری وری بارشون کردم
    از وقتی اومدم آسیاتک تو 3 شب مجموع دان شبانه ام زیر یک گیگ بوده!!!!؟؟
    دیگه دارم قاطی میکنم!! فکر کنم حدود 2 یا 3 نصف شب هم یه دی سی برای همه میدن که دانلودها بخوابه!!بی شرفها!!

شما کدوم مرکز هستین؟؟
    نوین نت تو مرکز شما سرویس میده ؟؟؟ از کیفیتش خبر دارین؟؟

12. این کاربر از 20sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza7434's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بچه ها من 128 دارممم سرعتم 20 ایناست .. میخوام بدونم 512 بگیرم سرعتم چند میشه و شبی چقدر میتونم دانلود کنم؟ 1 مگشون خوبه ؟ بگیرممممم؟ با 1مگ شبی چقدرمیتونمممم؟
    با نرم افزار IDM که دانلود داشته باشی،سرعت بارگذاری ما بین 100 الی 150 خواهد بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

credo70 سرعت روزانت چقدره ؟

با ۱ مگ حدودا رو ۱۰۰ می چرخه شبا
    روز هم 100 آخر 150 هستششش ولی شب ها که فاجعه هستششش ... حالا میخوام بدونم 512 بگیرممم میصرفه؟ یعنی یه جوری حس میکنم بازم همین سرعت بشه شب ... 512 چنده شباش؟حالا زیاد دانبود کنم کاری هم دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •