شما ورژنی به جز ورژن 10.0.0.1270 اگه نصب کردید پاک کنید و این ورژن رو نصب کنید که آخرین ورژن هست
شما ورژنی به جز ورژن 10.0.0.1270 اگه نصب کردید پاک کنید و این ورژن رو نصب کنید که آخرین ورژن هست
جدید ترین ورژن رو دانلود کردم .قبلا تالک فعال بود با همین ورژن!
به مناسبت 13 آبان و روز دانش آموز احتمال لود نشدن یاهو مشنجر زیاده پس در جریان باشید که اگه یاهو مسنجر بالا نیومد علت از کجا میتونه باشه
چون پهنای باند شرکت ها هم تو این مدت خیلی افت داشته و نشون دهنده جریان این روزه
سلام.
راستش چند وقته وقتی از خونه آن می شم، هیچ آف ندارم. یعنی مطمئنم که باید آف داشته باشم ولی همه آف هام می پره.دليل و راه حل؟
خیلی ممنون
یعنی اگه با فونت دیگه ای هم مشکل داشت با این روش حل میشه ؟؟؟
يادم رفت بگم نسخه ي ياهوم هم آخرينشه.
تغییرات تو فونت هاتون باعث بروز این مشکل شده و این حالت زمانی روی میده که فونت ها از ریشه صدمه دیده باشن
بقیه فونت ها هم اگه به نسخه اصلیشون دسترسی دارید بله مشکل حل میشه
سلام
Default font and color for message windoawas که انتخاب میکنی ، جای خاصی ذخیره میشه ؟ کجا ؟
من بتازگی مشکلی پیدا کردم
وقتی پنجره ای رو تو یاهو باز می کنم مثلا به دوستم پیام بدم اصلا پیام نوشته شده توسط خودم رو نشون نمیده که هیچ پیام نوشته شده توسط دوستانم رو بصورت پنجره ای pop up کئوچولو زیر صفحه سمت راست کنار ساعت نشون میده و بعد می ره. تو پنجره instatnt message هیچی نمیاد آخه این چه دردیه؟ شاید از قبل داشتم و متوجه نشدم ورژن من 10 هستش و پاک کردم 9 رو نصب کردم بازم همینجوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)